Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 1 november 2009, 11:35   #1
Dittiox
Junior Member
 
Dittiox's schermafbeelding
Standaard Ziggo Live Televisie Player 1.0.8

Hey,
Ik weet niet of jullie Ziggo Live Televisie Player 1.0.7 nog kennen maar ik heb er een update voor gemaakt.
Sinds de site van de oude player buiten gebruik is dacht ik; ik maak een update dus ik presenteer jullie: Ziggo Live Televisie Player 1.0.8

Ik heb alles zo hetzelfde geprobeerd te maken als het maar kon.

De oudere versie van de speler heeft een paar errors en 2 zenders doen het niet.
De mijne heeft 2 nieuwe zenders erbij die bij de oude het niet deden.
Ketnet/Canvas en het Ziggo Etalage Kanaal.
Ik heb ook even een site gemaakt voor de speler namelijk:
http://www.ztv.nl.tt/
EDIT: host is down dus ztv.nl.tt is nu doorgelinkt naar de download

Info:

Live televisie kijken op je pc ( ca. 20 seconde achterstand dan je TV )
Je hebt .NET Framework 3.5 nodig als je XP hebt ( vista & Windows 7 weet ik niet denk het ook ) zie link voor download van 3.5 onderaan post.
Het programma bevat geen virussen zoals sommige misschien kunnen denken.

Hier een viruscan:
http://www.virustotal.com/nl/analisi...9ab-1257074712


Dingen die nog niet werken maar die probeer ik nog te fixen zoals:

- Dat door een bepaalde reden het alleen wil programma starten als er twee .dlls in dezelfde map zitten als de player.

- Knoppenbalk speler verbergen / weergeven.

Het verschil met deze speler en de oude is:

- Een paar error fixes ( bij 1.0.7 als je op Volledig scherm klikte terwijl er geen media werd gespeeld, sloot het programma af. )
- Zenders die het niet meer deden eruit, nieuwe erin.
- Voor 10 seconden zie je in het rood welke zender je bekijkt.

Voor dat je het ( eventueel ) gebruikt LET DAN OP dat je De .dlls en de player.exe in dezelfde map hebt zitten. Dat je Winrar hebt ( te downloaden op www.winrar.nl
En dat je Ziggo hebt.

Programma gemaakt met Visual Basic 2008 Express Edition.

Download:
http://www.megaupload.com/?d=BLOL7ZDD


.NET Framework 3.5 ( Als je dat nog niet hebt. ) : Klik hier

Laatst gewijzigd door Dittiox; 21 maart 2010 om 16:07
Dittiox is offline  
Oud 8 november 2009, 22:17   #3
tja
Senior Member
 
tja's schermafbeelding
Standaard

Aanvulling voor de installatie:

Op mijn recent opnieuw geïnstalleerde XP-doos deed de player het niet. Dit bleek te komen omdat ik .NET Framework nog niet geïnstalleerd had. Na het installeren van .NET werkt het prima.

.NET Framework 3.5 is hier te downloaden. Niet vergeten om daarna ook een Windows Update te doen om wat lekken te dichten.
tja is offline  
Oud 9 november 2009, 10:44   #4
hmolen
Senior Member
 
hmolen's schermafbeelding
Standaard

Komt er ook een native OSX versie ?
Parallels is ok maar toch...
hmolen is offline  
Oud 10 november 2009, 18:25   #5
Dittiox
Junior Member
 
Dittiox's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Aanvulling voor de installatie:

Op mijn recent opnieuw geïnstalleerde XP-doos deed de player het niet. Dit bleek te komen omdat ik .NET Framework nog niet geïnstalleerd had. Na het installeren van .NET werkt het prima.

.NET Framework 3.5 is hier te downloaden. Niet vergeten om daarna ook een Windows Update te doen om wat lekken te dichten.

Bedankt voor de info ik zal het erbij zetten.
Dittiox is offline  
Oud 12 november 2009, 19:37   #6
klaas
Member
 
klaas's schermafbeelding
Standaard

Dank voor deze update, werkt prima.
klaas is offline  
Oud 14 november 2009, 07:39   #7
juanj
Banned User
 
juanj's schermafbeelding
Standaard

Ik krijg alleen maar een zwart beeld, met windows 7... kan net 3.5 niet installeren, er gebeurt niets als ik de installatie van net 3.5 start... ik kan ook geen .net framework vinden op windows 7
juanj is offline  
Oud 14 november 2009, 17:24   #9
Zigmund
Banned User
 
Zigmund's schermafbeelding
Standaard

Evenals op de vernieuwde site van Ziggo geen RTL4 en RTL5.....
Zigmund is offline  
Oud 14 november 2009, 21:29   #10
mrger
Junior Member
 
mrger's schermafbeelding
Standaard

Bij mij springt ie na de melding "verbinding met media" op Gereed
en verder gebeurt er niets. nada
Ik ben benieuwd naar de oplossing
mrger is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl