Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 30 oktober 2009, 10:59
Machiel456's schermafbeelding
Machiel456 Machiel456 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Oss @Home
Ziggo Internet: Televisie Z1
DTV: Cam Ci+ van Smit
Berichten: 24
Standaard Sony 32V5500 ontwaakt niet meer uit StandBy

Ik heb sinds gisteren het probleem dat mijn Sony 32V5500 niet meer uit zijn standby stand wilt ontwaken. Ik moet vervolgens de stekker van de TV eruit halen en die er weer in doen en dan werkt het geheel weer.

Ik heb de 1.6 update erop staan maar deze heb ik ongeveer 2 weken geleden erop gezet en dat heeft totaan gisteren gewoon goed gewerkt.

Ik las op het forum dat iemand met een 32W5500 dit probleem ook sinds gisteren heeft. Zijn er meer mensen met hetzelfde probleem of zijn er mensen die een oplossing hebben voor dit probleem?

Groeten
Machiel
__________________
Sony 32V5500 @ 1.600EA
Smit Cam Ci+ @ DVB Client: 3.6.23
Ziggo Smartcard @ Version:5.7 Build:18
  #2  
Oud 30 oktober 2009, 11:49
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

zie dit topic
  #3  
Oud 30 oktober 2009, 11:56
Machiel456's schermafbeelding
Machiel456 Machiel456 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Oss @Home
Ziggo Internet: Televisie Z1
DTV: Cam Ci+ van Smit
Berichten: 24
Standaard

Klopt daar had ik het bericht ook al in gepost, maar hij is niet dood hij reageert nog wel en het komt volgens mij ook niet door de update.

Het is dus zo dat hij niet ontwaakt uit de standby stand als ik mijn tv in standby zet. Ik kan er wel gewoon tv mee kijken das geen probleem. Het zit hem in het standby zetten en dan een half uur later weer aan proberen te zetten dan reageert hij niet meer.

Groeten
Machiel
__________________
Sony 32V5500 @ 1.600EA
Smit Cam Ci+ @ DVB Client: 3.6.23
Ziggo Smartcard @ Version:5.7 Build:18
  #4  
Oud 30 oktober 2009, 12:08
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Machiel456 Bekijk bericht
Klopt daar had ik het bericht ook al in gepost, maar hij is niet dood hij reageert nog wel en het komt volgens mij ook niet door de update.

Het is dus zo dat hij niet ontwaakt uit de standby stand als ik mijn tv in standby zet. Ik kan er wel gewoon tv mee kijken das geen probleem. Het zit hem in het standby zetten en dan een half uur later weer aan proberen te zetten dan reageert hij niet meer.

Groeten
Machiel
zelfde topic pagina 2 vanaf 5e bericht.
Ik zie net dat je daar ook al op gereageerd hebt. Maar waarom dan een nieuw topic starten?
  #5  
Oud 30 oktober 2009, 12:20
Machiel456's schermafbeelding
Machiel456 Machiel456 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Oss @Home
Ziggo Internet: Televisie Z1
DTV: Cam Ci+ van Smit
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door twigger Bekijk bericht
zelfde topic pagina 2 vanaf 5e bericht.
Ik zie net dat je daar ook al op gereageerd hebt. Maar waarom dan een nieuw topic starten?
Dit is ten eerste een andere TV(wel zelfde software natuurlijk) en het probleem is iets anders(niet helemaal dood), meestal is er commentaar dat topics door elkaar lopen(meerdere onderwerpen/problemen in 1 topic) dus vandaar nieuwe topic start.
__________________
Sony 32V5500 @ 1.600EA
Smit Cam Ci+ @ DVB Client: 3.6.23
Ziggo Smartcard @ Version:5.7 Build:18
  #6  
Oud 30 oktober 2009, 22:17
TeKZ's schermafbeelding
TeKZ TeKZ is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Sittard
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: CI+ CAM
Berichten: 3
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem sinds 2 dagen. Ik vind het wel een apart topic waard omdat het een heel ander probleem lijkt te zijn.

Heb firmware versie 1.538EA origineel vanaf fabriek, zelf niks veranderd. Heb CI+ module nu ongeveer een maand in gebruik gehad zonder problemen.

De stekker uit het stopcontact halen lijkt vooralsnog de enige oplossing, ik heb nog niet zonder CI+ module getest of alleen met analoog.

Laatst gewijzigd door TeKZ; 30 oktober 2009 om 23:23
  #7  
Oud 30 oktober 2009, 23:15
Machiel456's schermafbeelding
Machiel456 Machiel456 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Oss @Home
Ziggo Internet: Televisie Z1
DTV: Cam Ci+ van Smit
Berichten: 24
Standaard

Inderdaad daarom vond ik het ook een apart topic waard, ik heb de stekker en half uur uit het stopcontact gehad en sindsdien geen problemen meer gehad. Nu maar afwachten hoe hij het morgen gaat doen. Ik ga mijn bevindingen in ieder geval hier posten.

Het lijkt het meest op een probleem met de Cam module misschien een nieuwe update van ziggo.
__________________
Sony 32V5500 @ 1.600EA
Smit Cam Ci+ @ DVB Client: 3.6.23
Ziggo Smartcard @ Version:5.7 Build:18
  #8  
Oud 2 november 2009, 22:36
Machiel456's schermafbeelding
Machiel456 Machiel456 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Oss @Home
Ziggo Internet: Televisie Z1
DTV: Cam Ci+ van Smit
Berichten: 24
Standaard

Tot op heden geen problemen meer gehad nadat hij dus een tijd helemaal van het stroom af is geweest.

Sindsdoen werkt hij gewoon goed zoals hij het zou moeten doen.
__________________
Sony 32V5500 @ 1.600EA
Smit Cam Ci+ @ DVB Client: 3.6.23
Ziggo Smartcard @ Version:5.7 Build:18
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:42.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl