Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 31 oktober 2009, 20:37
Zapp Brannigan's schermafbeelding
Zapp Brannigan Zapp Brannigan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2008
Locatie: Hoofddorp
Ziggo Internet: nee
DTV: nee
Berichten: 3.674
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Uniseat Bekijk bericht
Leuk dat het op.1 eindigt, maar een gateway van een router kan soms ook op op .1 eindigen.
192.168.0.1 is de router van de TS, 10.206.0.1 is het CMTS.

Citaat:
Een hop geeft eigenlijk niks meer dan een verbinding tussen de laatste 2 adressen.
Tijden bij een traceroute zijn de roundtriptijden van je computer naar de gegeven host/router.

Laatst gewijzigd door Zapp Brannigan; 31 oktober 2009 om 20:45
  #22  
Oud 31 oktober 2009, 23:35
Uniseat's schermafbeelding
Uniseat Uniseat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 januari 2009
Locatie: Sint Pancras
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus/ Ubee modem/ WNDR4500
DTV: Humax IRHD5050
Berichten: 241
Standaard

Ten eerste gaat het hier om .1.
Snap ook best wel dat een 192 adres van de router eindigt op .1.
En het 10..... .01 een publiekelijk adres is.

Tijden bij een traceroute zijn de roundtriptijden van je computer naar de gegeven host/router.

Van het ene adres naar het andere.
Waar in sommige gevallen vertragingen kunnen optreden.
Waar het nu om draait.
De verbinding tussen de router en het modem.
Want de tijden tussen het netwerkkaartje en de router is goed en daarna slecht.

grtz bas

Laatst gewijzigd door Uniseat; 31 oktober 2009 om 23:44
  #23  
Oud 1 november 2009, 20:48
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Uniseat Bekijk bericht
Want de tijden tussen het netwerkkaartje en de router is goed en daarna slecht.
En daarna weer goed. Het doorgaand verkeer op de 'slechte' hops is dus goed, anders kan de RTT op de achterliggende hops nooit goed zijn.
  #24  
Oud 1 november 2009, 22:19
Netbios's schermafbeelding
Netbios Netbios is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2008
Locatie: Geen
Berichten: 320
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zer0K3wL Bekijk bericht
De trace is voltooid.

C:\Users\Zer0K3wL>tracert 80.239.149.56

Traceren van de route naar 80-239-149-56.customer.teliacarrier.com [80.239.149.5
6]
via maximaal 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms sitecomwl306.sitecomwl306 [192.168.0.1]
2 120 ms 119 ms 115 ms 10.206.0.1
3 252 ms 170 ms 124 ms csw2-vlan202.hnglo1.ov.home.nl [213.51.137.161]

4 13 ms 10 ms 9 ms ht-rc0001-cr102-ae6.core.as9143.net [213.51.158.
110]
5 12 ms 11 ms 12 ms asd-tr0409-cr101-ae4-0.core.as9143.net [213.51.1
58.102]
6 63 ms 14 ms 11 ms adm-b3-link.telia.net [80.239.193.145]
7 11 ms 9 ms 10 ms adm-bb4-link.telia.net [80.91.253.161]
8 19 ms 19 ms 19 ms prs-bb2-link.telia.net [80.91.252.39]
9 57 ms 31 ms 31 ms ffm-bb2-link.telia.net [80.91.247.41]
10 30 ms 29 ms 32 ms ffm-b10-link.telia.net [80.91.251.124]
11 * * * Time-out bij opdracht.
12 * * * Time-out bij opdracht.
13 * * * Time-out bij opdracht.
14 * *

hop 2 and 3 zeggen genoeg...............
mag hopen van niet want anders vliegt alles in 1 extra er direkt uit hier.

het is ook niet dat ik dit kan tolleren het is niet eens piek uur en zit te laggen ingame.
als dan ook nog eens moet gaan raiden en dan elke min disconnect is onacceptable.

edit: off dit toevalig eenmallig is off niet geen idee.
heb nooit problemen gehad in wow met ziggo dit zou eerste keer zijn.
verder zijn nog meer forum gebruikers hier die wow spelen ?.
geniale uitvinding. echt waar.
  #25  
Oud 4 november 2009, 16:13
Opteron-pv's schermafbeelding
Opteron-pv Opteron-pv is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 juni 2009
Locatie: Multikabel
DTV: 5050C
Berichten: 433
Standaard

kijk eens wat netstat -na doet .

Staat het helemaal vol met open connecties e.d. ?
__________________
Opera 12!
  #26  
Oud 4 november 2009, 19:20
Uniseat's schermafbeelding
Uniseat Uniseat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 januari 2009
Locatie: Sint Pancras
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus/ Ubee modem/ WNDR4500
DTV: Humax IRHD5050
Berichten: 241
Standaard

Daar zeg je wat, Tja.
Misschien kan je het programma MTR gebruiken.
Het is bijna het zelfde als traceroute, maar geeft hierbij ook de packetloss weer.
Zit er er geen firewall op dat routertje die de boel vertraagt.


grtz bas

Laatst gewijzigd door Uniseat; 4 november 2009 om 19:34
  #27  
Oud 6 november 2009, 10:32
wolfchild's schermafbeelding
wolfchild wolfchild is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 mei 2009
Locatie: sevenum @home
Ziggo Internet: alles in 1
Berichten: 8
Standaard

er lijkt toch een probleem met ziggo en wow te zijn.
gister avond rond 23:00 hadden we met 4 man in de guild problemen.
latency naar rond de 300 maar in game allemaal freez en disconect.
we zitten allemaal op verschillende lokaties in het land.

alle andere guildies zonder ziggo hadden op dat moment geen problemen met spelen, dus het was geen server probleem.

hopelijk vind iemand hier een oplossing voor
  #28  
Oud 6 november 2009, 11:53
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

@Wolfchild,

Laat een simpele traceroute uitvoeren naar de WOW server. Grote kans dat het probleem niet binnen het Ziggo netwerk zit maar daarbuiten.
__________________

  #29  
Oud 6 november 2009, 13:37
kontknager's schermafbeelding
kontknager kontknager is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 september 2009
Locatie: Randstad, oud casema AIE EXTRA
Ziggo Internet: AIE Extra Ubee + Arris
DTV: Cisco
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
@Wolfchild,

Laat een simpele traceroute uitvoeren naar de WOW server. Grote kans dat het probleem niet binnen het Ziggo netwerk zit maar daarbuiten.
Toen ik nog WoW deed zat het probleem altijd tussen ziggo en een derde partij. Vaak routering via de VS bijvoorbeeld voor een server die in frankrijk stond
  #30  
Oud 6 november 2009, 13:45
wolfchild's schermafbeelding
wolfchild wolfchild is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 mei 2009
Locatie: sevenum @home
Ziggo Internet: alles in 1
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
@Wolfchild,

Laat een simpele traceroute uitvoeren naar de WOW server. Grote kans dat het probleem niet binnen het Ziggo netwerk zit maar daarbuiten.

Wel vreemd dat alleen ziggo gebruikers er last van hadden, waren er ook een paar die via adsl gingen die nergens geen last van hadden, en alle ziggo gebruikers wel.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:34.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl