Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen

Mededelingen

Ziggo Algemeen Discussies over Algemene Ziggo-zaken, zoals helpdesk en andere niet specifiek aan TV/Internet/Telefonie gekoppelde onderwerpen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 28 oktober 2009, 19:22
DiStefano's schermafbeelding
DiStefano DiStefano is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2009
Locatie: Zoetermeer Casema
Berichten: 4
Standaard Vraag voor de aanschaf van 3 in 1

Hallo,

Ik wil graag binnenkort 3 in 1 gaan aanschaffen, maar nou heb ik een probleem. De telefoon komt in mijn huis binnen in de woonkamer en de televisie in de meterkast. Nou moet naar mijn weten zowel de telefonie als de televisie in dezelfde modem worden aangesloten, maar is het voor mij dan uberhaupt wel mogelijk om 3 in 1 aan te leggen, aangezien beide punten toch wel aardig wat meters uit elkaar liggen?

Is hier een oplossing voor?

Fabian
  #2  
Oud 28 oktober 2009, 19:29
dieco's schermafbeelding
dieco dieco is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Drenthe/@Home
Ziggo Internet: AiE Plus + Netgear WNR3500 + Netgear WN111v2
DTV: CI+
Berichten: 535
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DiStefano Bekijk bericht
Hallo,

Ik wil graag binnenkort 3 in 1 gaan aanschaffen, maar nou heb ik een probleem. De telefoon komt in mijn huis binnen in de woonkamer en de televisie in de meterkast. Nou moet naar mijn weten zowel de telefonie als de televisie in dezelfde modem worden aangesloten, maar is het voor mij dan uberhaupt wel mogelijk om 3 in 1 aan te leggen, aangezien beide punten toch wel aardig wat meters uit elkaar liggen?

Is hier een oplossing voor?

Fabian
Je modem moet inderdaad zo dicht mogelijk bij je AOP worden aangesloten ... da's dus de meterkast. Telefoon kun je dan met een langer snoer ook aansluiten in de meterkast en de telefoon zelf in de huiskamer neerzetten ... Volgens mij moet dat gewoon kunnen, maar ik kan het mis hebben.
__________________

I don't suffer from insanity ... I enjoy every minute of it!!!
I do suffer from reality though
  #3  
Oud 28 oktober 2009, 19:33
DiStefano's schermafbeelding
DiStefano DiStefano is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2009
Locatie: Zoetermeer Casema
Berichten: 4
Standaard

Maar dan krijg je dus een snoer van het telefoonpunt in de woonkamer naar de meterkast die in de modem gaat. En dan weer een snoer terug naar de woonkamer? Klopt dat?
  #4  
Oud 28 oktober 2009, 19:40
dieco's schermafbeelding
dieco dieco is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Drenthe/@Home
Ziggo Internet: AiE Plus + Netgear WNR3500 + Netgear WN111v2
DTV: CI+
Berichten: 535
Standaard

Nee, ik bedoelde een telefoonsnoer vanaf je modem naar de telefoon (woonkamer) ...
Ik neem tenminste even aan dat je je telefoonsnoer met een stekkertje in je telefoon kunt steken en niet d.m.v. losse draadjes. Het gaat dus om 1 telefoonkabel. Ik heb zelf die kabel erbij gekregen dus als je afstand niet gigantisch groot is, moet dat lukken dacht ik.
__________________

I don't suffer from insanity ... I enjoy every minute of it!!!
I do suffer from reality though
  #5  
Oud 28 oktober 2009, 19:51
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DiStefano Bekijk bericht
Maar dan krijg je dus een snoer van het telefoonpunt in de woonkamer naar de meterkast die in de modem gaat. En dan weer een snoer terug naar de woonkamer? Klopt dat?
Zoals Dieco zegt...

Alles gaat via de coax die in je modem gaat, van je modem gaat er een telefoonkabel naar je telefoon.
  #6  
Oud 28 oktober 2009, 20:00
DiStefano's schermafbeelding
DiStefano DiStefano is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2009
Locatie: Zoetermeer Casema
Berichten: 4
Standaard

Geweldig, dank voor de hulp!
  #7  
Oud 28 oktober 2009, 20:02
dieco's schermafbeelding
dieco dieco is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Drenthe/@Home
Ziggo Internet: AiE Plus + Netgear WNR3500 + Netgear WN111v2
DTV: CI+
Berichten: 535
Standaard

Graag gedaan ...

En nu maar gauw aanvragen en ongeduldig wachten
__________________

I don't suffer from insanity ... I enjoy every minute of it!!!
I do suffer from reality though
  #8  
Oud 28 oktober 2009, 20:06
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DiStefano Bekijk bericht
Hallo,

Ik wil graag binnenkort 3 in 1 gaan aanschaffen, maar nou heb ik een probleem. De telefoon komt in mijn huis binnen in de woonkamer en de televisie in de meterkast. Nou moet naar mijn weten zowel de telefonie als de televisie in dezelfde modem worden aangesloten, maar is het voor mij dan uberhaupt wel mogelijk om 3 in 1 aan te leggen, aangezien beide punten toch wel aardig wat meters uit elkaar liggen?

Is hier een oplossing voor?

Fabian
Inderdaad zoals dieco en Ed zeggen, maar met deze kleine kanttekening dat de tv niet aangesloten moet worden op het modem..
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #9  
Oud 28 oktober 2009, 21:01
XeCuToR's schermafbeelding
XeCuToR XeCuToR is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juli 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus + Ubee EVW321B
DTV: Cisco 8485
Berichten: 256
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DiStefano Bekijk bericht
Hallo,

aangezien beide punten toch wel aardig wat meters uit elkaar liggen?

Fabian
Voor de duidelijkheid; de telefonie aansluiting die je nu hebt komt te vervallen.
Vanaf de nieuwe aansluiting (modem) kun je weer je toestel aansluiten,eventueel met een langere telefoonsnoer die meegeleverd wordt in het pakket.
  #10  
Oud 28 oktober 2009, 21:08
ijskonijn57's schermafbeelding
ijskonijn57 ijskonijn57 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 november 2008
Locatie: Enschede @Home
Ziggo Internet: Z1
DTV: Humax IR-Fox C
Berichten: 68
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XeCuToR Bekijk bericht
Voor de duidelijkheid; de telefonie aansluiting die je nu hebt komt te vervallen.
Vanaf de nieuwe aansluiting (modem) kun je weer je toestel aansluiten,eventueel met een langere telefoonsnoer die meegeleverd wordt in het pakket.
even mierenneuken, deze aansluiting komt alleen te vervallen als je kpn ook opzegt (bijvoorbeeld door nummerovername). Anders heb je gezellig twee telefoonlijnen, 1 via de telefoonlijn van kpn en 1 via de kabel van ziggo
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:34.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl