Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 29 oktober 2009, 22:29
jema's schermafbeelding
jema jema is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 oktober 2009
Locatie: home
Ziggo Internet: goedkoopste
DTV: CI+CAM
Berichten: 2
Post

Ik heb een 40w5500 met de software verse 1.57 erop en heb sinds vandaag ook zo'n soort probleem. We hadden de digitale guide er op staan en in een keer wilde hij niet meer voor of achter uit hij deed helemaal niks meer. Hij stond toen bij ons op kanaal 150 rtl lounge. Ook bij het opnieuw aanzetten gebeurde er weinig beeld werd iets lichter van grijs kleur. Stroom er afgehaald kabels gechecked alles was ok CI+ er uit gehad tijdje gewacht en opnieuw aangezet. TV laten scannen en hij leek het weer te doen tot ik bij kanaal 150 aankom waar hij de vorige keer vast liep, nu dus nog steeds als ik daar op kom wil de hele tv niet meer moet eerst de stroom eraf minstens 5 minuten wachten en weer aanzetten. Dan heb ik alle kanalen weer behalve dus rtl lounge. Geen idee wat ik hier aan moet doen. Sony bellen? Mijn moeder had trouwens vandaag precies hetzelfde op rtl lounge alleen was het bij haar na een uur allemaal weer ok zonder er verder wat aan te doen zij heeft ook een sony 40w5500 met ci+kaart. Ik hoop dat iemand een oplossing heeft
  #22  
Oud 30 oktober 2009, 01:51
Diffuser's schermafbeelding
Diffuser Diffuser is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: NL, @Home
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Plus / Ubee / D-link DIR-100
DTV: Sony 40Z5500 / Smit CI+ CAM / Cisco HD PVR
Berichten: 26
Standaard

Ik heb een 40Z5500 met firmware 1.570 en heb hetzelfde probleem, tv liep vast (geen beeld meer en geen enkele knop op afstandsbediening werkt meer behalve de POWER-knop) op kanaal 150 - RTL Lounge. Stroom er 5 minuten af gehaald en toen deed alles het weer, totdat ik bij kanaal 501 - BBC World News kwam en weer hetzelfde gebeurde.

Ik heb de ziggo-cam met smartcard vandaag pas aangesloten en zit dus nog in de previewperiode.

Weet niet of dit iets met Ziggo of met Sony te maken heeft?
  #23  
Oud 30 oktober 2009, 03:10
Dutchman01's schermafbeelding
Dutchman01 Dutchman01 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 september 2007
Locatie: Oud Multikabel gebied
Ziggo Internet: Connect Max - Technicolor TC7210 / Asus Router
DTV: CI+ in TV
Berichten: 208
Standaard

1.600EA geupdate op een 37w5500 zonder enige problemen.

ik was eerst van 1.2 naar 1.5 geflast afgelopen maand daarna naar deze laatste geflast 2 dagen terug.


deze laatste update duurde wel erg lang voor ie klaar was.
  #24  
Oud 30 oktober 2009, 09:26
Machiel456's schermafbeelding
Machiel456 Machiel456 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Oss @Home
Ziggo Internet: Televisie Z1
DTV: Cam Ci+ van Smit
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jan B. Bekijk bericht
Vandaag weer iets nieuws, mijn KDL 32W5500 met versie 1.600 wil vanuit de standBy niet meer opstarten. Hij moet worden uitgezet, waarna hij probleemloos verder gaat.
Ik heb sinds gisteravond dit probleem ook, wil inderdaad niet meer reageren op de afstandbediening als de tv uit standby moet komen. Lampje wordt wel groen en beeld gaat wel aan maar voor de rest doet hij niets.

Meer mensen met hetzelfde probleem?
__________________
Sony 32V5500 @ 1.600EA
Smit Cam Ci+ @ DVB Client: 3.6.23
Ziggo Smartcard @ Version:5.7 Build:18
  #25  
Oud 30 oktober 2009, 10:15
Diffuser's schermafbeelding
Diffuser Diffuser is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 juli 2009
Locatie: NL, @Home
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Plus / Ubee / D-link DIR-100
DTV: Sony 40Z5500 / Smit CI+ CAM / Cisco HD PVR
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jema Bekijk bericht
Ik heb een 40w5500 met de software verse 1.57 erop en heb sinds vandaag ook zo'n soort probleem. We hadden de digitale guide er op staan en in een keer wilde hij niet meer voor of achter uit hij deed helemaal niks meer. Hij stond toen bij ons op kanaal 150 rtl lounge. Ook bij het opnieuw aanzetten gebeurde er weinig beeld werd iets lichter van grijs kleur. Stroom er afgehaald kabels gechecked alles was ok CI+ er uit gehad tijdje gewacht en opnieuw aangezet. TV laten scannen en hij leek het weer te doen tot ik bij kanaal 150 aankom waar hij de vorige keer vast liep, nu dus nog steeds als ik daar op kom wil de hele tv niet meer moet eerst de stroom eraf minstens 5 minuten wachten en weer aanzetten. Dan heb ik alle kanalen weer behalve dus rtl lounge. Geen idee wat ik hier aan moet doen. Sony bellen? Mijn moeder had trouwens vandaag precies hetzelfde op rtl lounge alleen was het bij haar na een uur allemaal weer ok zonder er verder wat aan te doen zij heeft ook een sony 40w5500 met ci+kaart. Ik hoop dat iemand een oplossing heeft
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diffuser Bekijk bericht
Ik heb een 40Z5500 met firmware 1.570 en heb hetzelfde probleem, tv liep vast (geen beeld meer en geen enkele knop op afstandsbediening werkt meer behalve de POWER-knop) op kanaal 150 - RTL Lounge. Stroom er 5 minuten af gehaald en toen deed alles het weer, totdat ik bij kanaal 501 - BBC World News kwam en weer hetzelfde gebeurde.

Ik heb de ziggo-cam met smartcard vandaag pas aangesloten en zit dus nog in de previewperiode.

Weet niet of dit iets met Ziggo of met Sony te maken heeft?

Gisteren nog een paar keer het hierboven genoemde probleem gehad op in totaal 7 zenders. Ben er inmiddels achter dat al deze zenders zich in Transport Stream 12 bevinden (Frequentie 388,000 in mijn gebied).

Ligt dit aan de data die Ziggo over deze Transport Stream verstuurd (zie namelijk dat jema ook in het home gebied woont), of aan de huidige firmware van de Sony?
  #26  
Oud 30 oktober 2009, 14:33
jema's schermafbeelding
jema jema is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 oktober 2009
Locatie: home
Ziggo Internet: goedkoopste
DTV: CI+CAM
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Diffuser Bekijk bericht
Gisteren nog een paar keer het hierboven genoemde probleem gehad op in totaal 7 zenders. Ben er inmiddels achter dat al deze zenders zich in Transport Stream 12 bevinden (Frequentie 388,000 in mijn gebied).

Ligt dit aan de data die Ziggo over deze Transport Stream verstuurd (zie namelijk dat jema ook in het home gebied woont), of aan de huidige firmware van de Sony?
Ik zit op frequentie 369.00 netwerk 8400. Bij mijn moeder met dezelfde tv en zelfde ci+ exact hetzelfde probleem ze woont in dezelfde woonplaats.
Heeft er al iemand contact opgenomen met Sony of Ziggo?
Gr Jema
  #27  
Oud 30 oktober 2009, 15:15
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.048
Exclamation Vastlopen op o.a. RTL lounge, BBC World opgelost !

Citaat:

Ik heb een 40Z5500 met firmware 1.570 en heb hetzelfde probleem, tv liep vast (geen beeld meer en geen enkele knop op afstandsbediening werkt meer behalve de POWER-knop) op kanaal 150 - RTL Lounge. Stroom er 5 minuten af gehaald en toen deed alles het weer, totdat ik bij kanaal 501 - BBC World News kwam en weer hetzelfde gebeurde.

Ik heb de ziggo-cam met smartcard vandaag pas aangesloten en zit dus nog in de previewperiode.

Weet niet of dit iets met Ziggo of met Sony te maken heeft?
Hallo,

Het vastlopen van de Sony op RTL lounge, BBC world, euronews en CNBC is opgelost.

zie http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...396#post223396

Dit staat overigens los van de andere problemen die jullie ervaren met de 1.600 het vastlopen kwam voor op alle software versie's.
  #28  
Oud 30 oktober 2009, 16:11
Machiel456's schermafbeelding
Machiel456 Machiel456 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2009
Locatie: Oss @Home
Ziggo Internet: Televisie Z1
DTV: Cam Ci+ van Smit
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jan B. Bekijk bericht
Vandaag weer iets nieuws, mijn KDL 32W5500 met versie 1.600 wil vanuit de standBy niet meer opstarten. Hij moet worden uitgezet, waarna hij probleemloos verder gaat.
Is het bij jou ook zo dat het analoog wel werkt, en dat als je hem in analoog op standby zet dat hij dan wel gewoon uit de standby ontwaakt in analoog. Wil ik dan overschakelen op digitaal dan werkt hij weer niet. En moet ik dus de stekker uit het stopcontact halen en er weer opnieuw indoen.

EDIT: ik krijg de tv dan wel weer aan in analoge stand maar kan dan ook niet van zender wisselen. Erg vreemd dus.
__________________
Sony 32V5500 @ 1.600EA
Smit Cam Ci+ @ DVB Client: 3.6.23
Ziggo Smartcard @ Version:5.7 Build:18
  #29  
Oud 30 oktober 2009, 16:15
Jan B.'s schermafbeelding
Jan B. Jan B. is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2009
Locatie: 9403 P Assen @home/Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Complete, Ubee EVW 3200;
DTV: Horizon box
Berichten: 106
Standaard

Dat weet ik niet, maar vanmorgen heb ik 10 minuten de stekker er uit gehaald, tot nu toe geen last meer gehad. In de analoge stand heb ik niets geprobeerd.
  #30  
Oud 10 november 2009, 19:50
sven's schermafbeelding
sven sven is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: utrecht/casema
Ziggo Internet: Plus Motorola
DTV: CI+ CAM
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ro75 Bekijk bericht
Zojuist de update gedraaid naar 1.600.
Alles goed doorlopen, 100% voltooid. Hierna gaat tv vanzelf uit en moet dan weer opnieuw opstarten, maar na dik 30 minuten nog altijd niets.

Nu weigert ie verder alle dienst. Groene lampje brandt wel maar er gebeurt niets....

Aangemeld bij Sony, woensdagmiddag komt de monteur....
Ben toch stiekem wel blij om te zien dat ik niet de enige ben....

Ik ben waarschijnlijk zo stom geweest om 'auto update' aan te laten staan. Zat vorige week TV te kijken en ineens TV op zwart. En met geen mogelijkheid meer aan te krijgen. Standby LED wordt wel groen bij het aanzetten, maar verder geen enkele reactie. Heb uiteraard stekker eruit gehaald, CI+ module eruit, TV weer aangezet enz.... Geen resultaat.

Vandaag eindelijk met Sony gesproken. Het eerste wat de beste man zegt is 'Heeft u een CI+ module van Ziggo en dus een DTV abonnement ?' Dus ik zeg ja, zegt de man direct 'Ohh, dan ga ik een monteur voor u inplannen. Ziggo heeft nl. een software update voor de CAM module en de TV in hun DTV netwerk gezet, en die bijten elkaar. We worden platgebeld. En er is een monteur voor nodig om dat weer op te lossen. In het ergste geval moet er een printplaatje waarop een microprocessor zit vervangen worden, de monteur neemt deze mee'

En bovenstaande is dus een quote van de Sony medewerker die mij belde.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:15.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl