Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 29 oktober 2009, 08:27
Ro75's schermafbeelding
Ro75 Ro75 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2009
Locatie: ****
Ziggo Internet: z1 motoroloa
DTV: geen
Berichten: 23
Standaard

Monteur geweest, alles werkt weer perfect.
Klein half uurtje werk, de hele boel gereset, leeggehaald en opnieuw geinstalleerd, nu met versie 1.5. Volgens monteurs waren er al meer meldingen mbt de 1.6... Wellicht zou Sony deze van de site halen. Advies is dus iig om de 1.600 NIET te installeren, daar deze vaak misgaat!
  #12  
Oud 29 oktober 2009, 12:54
mrandromeda's schermafbeelding
mrandromeda mrandromeda is offline
Member
 
Geregistreerd: 18 september 2009
Locatie: tilburg/Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max
DTV: CI+ 1.3
Berichten: 34
Standaard

Gisteravond de 1.600 update geinstalleerd op een 40Z5500 zonder problemen
  #13  
Oud 29 oktober 2009, 13:55
EA Junk's schermafbeelding
EA Junk EA Junk is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 oktober 2009
Locatie: Kirchroa
DTV: CI+
Berichten: 38
Standaard

Ik heb de 1.6 firmware, afgelopen dinsdag op een 37W5500 gemikt, zonder problemen gelukkig. Voortaan toch maar eerst het forum sjekken.
  #14  
Oud 29 oktober 2009, 14:42
Eddict's schermafbeelding
Eddict Eddict is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 mei 2009
Locatie: Utrecht/Casema
Ziggo Internet: Ziggo Internet/Ubee
DTV: KDL-32V5500 CI+
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ro75 Bekijk bericht
Monteur geweest, alles werkt weer perfect.
Klein half uurtje werk, de hele boel gereset, leeggehaald en opnieuw geinstalleerd, nu met versie 1.5. Volgens monteurs waren er al meer meldingen mbt de 1.6... Wellicht zou Sony deze van de site halen. Advies is dus iig om de 1.600 NIET te installeren, daar deze vaak misgaat!
en heb je nu de AutoUpdate aan of uit staan?
  #15  
Oud 29 oktober 2009, 15:27
Jan B.'s schermafbeelding
Jan B. Jan B. is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2009
Locatie: 9403 P Assen @home/Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Complete, Ubee EVW 3200;
DTV: Horizon box
Berichten: 106
Standaard

Vandaag weer iets nieuws, mijn KDL 32W5500 met versie 1.600 wil vanuit de standBy niet meer opstarten. Hij moet worden uitgezet, waarna hij probleemloos verder gaat.
  #16  
Oud 29 oktober 2009, 15:37
Ro75's schermafbeelding
Ro75 Ro75 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2009
Locatie: ****
Ziggo Internet: z1 motoroloa
DTV: geen
Berichten: 23
Standaard

Goed dat je 't zegt Ga beide auto-update mogelijkheden maar uitzetten.... je weet maar nooit!
  #17  
Oud 29 oktober 2009, 16:56
EA Junk's schermafbeelding
EA Junk EA Junk is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 oktober 2009
Locatie: Kirchroa
DTV: CI+
Berichten: 38
Standaard

Ik ga de boel hier eens goed in de gaten houden. Gaan hier nie blij van wezen
  #18  
Oud 29 oktober 2009, 17:05
Eddict's schermafbeelding
Eddict Eddict is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 mei 2009
Locatie: Utrecht/Casema
Ziggo Internet: Ziggo Internet/Ubee
DTV: KDL-32V5500 CI+
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ro75 Bekijk bericht
Goed dat je 't zegt Ga beide auto-update mogelijkheden maar uitzetten.... je weet maar nooit!
beide?
je hoeft toch maar 1 instelling ("Technical Setup"/"System Update)" te wijzigen?
  #19  
Oud 29 oktober 2009, 17:44
Dunhans's schermafbeelding
Dunhans Dunhans is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 augustus 2009
Locatie: Rijsbergen
Berichten: 13
Standaard

Ik kreeg mijn 40w5500 ook niet meer wakker nadat ik hem in standbye had gezet vanmiddag. Moest de stroom eraf halen. Heb ook de 1.600EA erin. Groeten Dunhans.
  #20  
Oud 29 oktober 2009, 18:27
FullHD1's schermafbeelding
FullHD1 FullHD1 is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 13 september 2009
Locatie: sappemeer @Home
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door double0dennis Bekijk bericht
Hmmm... ik ben er vrij zeker van dat die versie 1.600 er bij mij niet op gaat komen. Er doen mij iets teveel televisies kamikaze met die update.
Wonderlijk op een 46w5500 geen problemen.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:36.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl