Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 26 oktober 2009, 12:29
grotebert's schermafbeelding
grotebert grotebert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: pekela @home
Berichten: 14
Standaard

ik heb gebeld met ziggo en zij hebben mijn router gecheck en zij zeggen dat we van ziggo een veel tezwakke signaal krijgen
morgen vroeg komt er een monteur
  #22  
Oud 26 oktober 2009, 17:40
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

Juist ja. Op een normaal AOP wat een goede signaalsterkte geeft moet je zonder meer 2 toestelen kunnen aansluiten mits de kabellengtes niet abnormaal zijn (< 10m) en goede materialen gebruikt zijn.
  #23  
Oud 27 oktober 2009, 12:01
grotebert's schermafbeelding
grotebert grotebert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: pekela @home
Berichten: 14
Standaard

monteur van ziggo is geweest en het probleem is gevonden

de kabel van het hoofdaansluiting in de straat tot onze aop is beschadigt of geknikt of zoiets

maar er komt een nieuwe kabel bij ons in de tuin en dan is het weer perfect

iedereen hartelijk bedankt voor de tips en hulp

gr bert
  #24  
Oud 29 oktober 2009, 21:56
TV freak's schermafbeelding
TV freak TV freak is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 juli 2009
Locatie: schagen
Berichten: 53
Standaard ber waarde

Ber waarde kun je vaak zien door 2x de I knop in te drukken.

Laatst gewijzigd door TV freak; 30 oktober 2009 om 09:19 Reden: Niet gelezen, was al gebeurt :) sorry!
  #25  
Oud 29 oktober 2009, 22:31
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TV freak Bekijk bericht
Ik kan trouwens niet opmaken uit je vorige reacties dat je de spullen(decoder) zeg maar echt daad werkelijk heb aangesloten op je AOP.
Dit bericht staat er toch:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grotebert Bekijk bericht
en als ik de coax kabel die rechts streeks naar de decoder gaat direct in de hoofd uitgang van de kabel in de meterkast stop dan heb ik alle zenders
__________________
Power is nothing without control !!!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:08.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl