Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 25 oktober 2009, 22:45
grotebert's schermafbeelding
grotebert grotebert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: pekela @home
Berichten: 14
Standaard iedere keer storing e48

hallo

mijn tv geeft iedere keer storing e48 ik heb net alle coax kabels op nieuw aan gelegt een nieuwe splitter er tussen hirschmann
en nog steeds problemen
ik heb boven en beneden televisie maar beneden heb ik digitaal en daar werkt de helft maar van
en als ik beneden analoog ga kijken is het goed
bij ziggo zeggen ze dat het signaal tezwak is maar internet en telefoon en analoog werkt perfect
nu zeggen ze dat ik er een versterker moet kopen???????????????
ik heb maar 2 tv aansluitingen waar van 1 coax van 4 meter en 1 van 5 meter dat moet toch goed zijn????????
voor een maand geleden werkte het nog perfect en op de ene dag werkte het niet meer
somige digitale zenders zijn perfect en op de meenste andere storing e48

wie kan mij helpen

mvg bert
  #2  
Oud 26 oktober 2009, 00:04
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Dus de E48 is plots ontstaan? Je hebt geen aanpassingen meer verricht aan je huisinstallatie? Die Hirschmann splitter zal er al tussen toen alles nog 100% werkte.

Loop eerst even al je aansluitingen na. Zitten alle stekkers er nog goed in/op, ligt de kabel niet in een knik, heb je niets aangepast/verplaatst in de meterkast, etc.

Sluit je digitale ontvanger eens direct aan op het AOP (abonnee overname punt, plek waar de kabel van Ziggo binnenkomt). Alles er tussenuit halen. Dus de Hirschmann splitter en splitter van Ziggo. Direct aansluiten met een zo kort mogelijke kabel. Test of je dan nog steeds die E48 storing hebt.

Nog even een paar andere vragen:
* Gebruik je metalen connectoren/pluggen?
* Welke ontvanger heb je?
* Wat is je signaalsterkte/kwaliteit en Ber-waarde?
* Welke coax-kabel gebruik je?
* Welk type splitter heb je?

Wat heb je exact aangesloten zitten op de kabel (hoeveel tv's/radio's/etc)? En hoe lus je evt door?
__________________
Power is nothing without control !!!
  #3  
Oud 26 oktober 2009, 00:16
grotebert's schermafbeelding
grotebert grotebert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: pekela @home
Berichten: 14
Standaard

als ik de kabel van mijn decoder direct in de hoofd ingang stop van de kabel in de meterkast dan is het goed

ik zal proberen uit teleggen hoe de bedrading loopt

van de hoofd aansluiting in de meterkast heb ik een dikke coax met metalen connectors naar een splitter van hirschmann

vanaf de splitter gaat er 1 kabel naar boven en de andere naar een kastje van ziggo ( ik weet niet hoe dat heet ) maar hij is van tratec daar komt de kabel van de splitter in (voorop zit een uitgang naar de tv ) en onder zit nog een uitgang voor naar de internet modem
voor op dit kastje zit nog een splitter van ziggo tratac rtv verdeler
daar heb ik de coax kabel aangesloten naar mijn decoder van de tv

maar internet en bellen werkt perfect
  #4  
Oud 26 oktober 2009, 00:20
grotebert's schermafbeelding
grotebert grotebert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: pekela @home
Berichten: 14
Standaard

ik heb een humax decoder

de sterkte is 8%
kwaliteit is 100%

ik heb hem al up date gedaan en er waren geen update's
  #5  
Oud 26 oktober 2009, 00:22
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grotebert Bekijk bericht
ik heb een humax decoder

de sterkte is 8%
kwaliteit is 100%

ik heb hem al up date gedaan en er waren geen update's
Er komt nog antwoord op je vorige bericht maar wat zijn de waardes direct op het AOP? Incl. de Ber-waarde.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #6  
Oud 26 oktober 2009, 00:23
grotebert's schermafbeelding
grotebert grotebert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: pekela @home
Berichten: 14
Standaard

type splitter is vfc 0421

en ik gebruik metalen connectors
  #7  
Oud 26 oktober 2009, 00:30
grotebert's schermafbeelding
grotebert grotebert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: pekela @home
Berichten: 14
Standaard

hoe kan ik er achter komen wat de ber waarde is ????????
  #8  
Oud 26 oktober 2009, 00:32
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grotebert Bekijk bericht
hoe kan ik er achter komen wat de ber waarde is ????????
Staat bij je signaalsterkte en kwaliteit. Staat BER: en dan bv 0000 of andere getallen.
Welke Humax heb je?
__________________
Power is nothing without control !!!
  #9  
Oud 26 oktober 2009, 00:36
grotebert's schermafbeelding
grotebert grotebert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: pekela @home
Berichten: 14
Standaard

nee sorry er staat geen ber bij

het is een Humax decoder IR-FOX C
  #10  
Oud 26 oktober 2009, 00:38
grotebert's schermafbeelding
grotebert grotebert is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: pekela @home
Berichten: 14
Standaard

er staat wel boven frequentie 369000 aantal symbolen 6875 netwerk id 9600
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:57.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl