Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > Windows Media Center oplossingen

Mededelingen

Windows Media Center oplossingen Nieuwtjes, vragen, opmerkingen en discussies over TV ontvangst met een Windows Mediacenter of Media-Portal bij Ziggo.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 29 oktober 2009, 06:58
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Plantje Bekijk bericht
En ze hoeven helemaal niet zo duur te zijn als de QMotion media centers.
Met de eisen die topicstarter heeft (BluRay, opnemen) en omdat dual tuner wel zo praktisch is kan een mediacenter wel goedkoper idd maar heel veel onder de 1300-1500 kom je niet.

En voordeel van Q-Motion is natuurlijk wel dat je een kant en klare oplossing hebt. Zeker om digitaal opnemen aan de praat te krijgen heb je bij alternatieven toch wel een aardig geek gehalte nodig om het aan de praat te krijgen, Q-Motion doet dat voor je.
Al ben ik ook wel erg nieuwsgierig hoe Q-Motion dat met Digital Everywhere gaat doen nu. Wellicht een nieuw model op basis van Anysee of Terratec kaarten?
  #12  
Oud 29 oktober 2009, 07:10
Plantje's schermafbeelding
Plantje Plantje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Zwolle/@Home
Berichten: 316
Standaard

Nou, lijkt me niet dat het 1300 - 1500 euro hoeft te kosten. Volgens mij kun je er best ver onder blijven. Bijvoorbeeld: was je voor een Digital Everywhere tuner met Alphacrypt nog ongeveer 250,- per set kwijt...voor een Anysee tuner (waar geen CAM bij nodig is) betaal je maar 150,-. Dat scheelt met dual tuner opstelling al 200 euro

Je hebt wel zeker een punt met betrekking tot het kant-en-klaar zijn van een QMotion. Er zijn echter ook andere leveranciers die dergelijke kant en klaar oplossingen bieden en ondersteunen.
Persoonlijk heb ik van mijn QMotion alle QMotion gerelateerde software verwijderd. En inderdaad...ik heb al mijn "geek capaciteiten" moeten aanspreken om de boel goed te laten lopen.
Ik heb destijds een tweedehands DVB150i (of 200i) gekocht van iemand die bij QMotion werkte (laat ik het zo zeggen om iemand niet persoonlijk zwart te maken) en ik heb altijd het gevoel gehad dat dat systeem niet helemaal jofel was. Ik heb inmiddels de tuner al verkocht en er twee nieuwe tuners in gezet. Tevens heb ik er een nieuwe harde schijf bij gezet, omdat de standaard schijf problemen gaf. Aan de andere kant heb ik toen maar 450 euro voor een compleet media center met digitale tuner betaald!

Nu heb ik zelf al mijn spul in de garage staan en de kabels door de muur naar de tv laten lopen, dus dat ziet er nog wel strak uit. Het grote voordeel van een media center vind ik namelijk wel, dat het 1 apparaat is.
  #13  
Oud 10 november 2009, 23:17
gewoon in de kroeg's schermafbeelding
gewoon in de kroeg gewoon in de kroeg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 augustus 2009
Locatie: bergen op zoom
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Dat scheelt met dual tuner opstelling al 200 euro
Helaas, ik kom over de anysee in dual opstelling eigenlijk alleen maar slechte berichten tegen.
Ook de leverancier geeft toe dat dual nog niet vlekkeloos werkt.

Gr.E
  #14  
Oud 11 november 2009, 09:08
Plantje's schermafbeelding
Plantje Plantje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Zwolle/@Home
Berichten: 316
Standaard

Toegegeven.... bij Anysee zouden ze iets beter moeten weten wat ze in handen hebben en snel zorgen, dat ze een grote schare gebruikers/fans krijgen!

Als ze snel voor nieuwe drivers zorgen die dual tuners enz mogelijk maken maken ze van gebruikers ook wel fans
  #15  
Oud 5 februari 2010, 00:52
gewoon in de kroeg's schermafbeelding
gewoon in de kroeg gewoon in de kroeg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 augustus 2009
Locatie: bergen op zoom
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Plantje Bekijk bericht
Nadeel aan de groene knop vind ik een beetje, dat er een tekort is aan een basis omschrijving van een media center. Dus: "wat is het nu eigenlijk?" dat is wat moeilijk te vinden. Daarvoor zou ik gewoon even googelen. Bekijk dan gewoon de Microsoft sites erover.

Succes!
Voor een meer dan volledige uitleg www.windows-mediacenter.nl/ duidelijker kan het volgens mij niet.

Succes.

Gr. E
  #16  
Oud 5 februari 2010, 19:10
Aslan's schermafbeelding
Aslan Aslan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 september 2009
Locatie: @home
Berichten: 143
Standaard LOL

Hoe kom je aan dat ps3 dat in staat was. PS3 is een spel consule en je kunt hier mee wel DVD/BLURAY afspelen. Je kunt er mee ook films streamen van je pc (windows mediaplayer) naar je ps3 en via je ps3 naar tv.

Verder zijn er laatste de tijd nieuwe upgrade's: bijvoorbeeld NOS Bekijken(van de afgelope uren) of beter streaming singiaal.

In de toekomst komt waarschijnlijk wel een upgrade die dus record van zenders mogelijk maakt maar wanneer die tijd zal komen is 0,3% wel zijn er geruchten.


edit: spellen opnemen is wel mogelijk met een extra device
  #17  
Oud 5 februari 2010, 22:34
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

@Aslan: even los van het feit dat ik werkelijk geen idee heb wat je nu wil zeggen (sorry) heb ik nooit ontkend dat de PS3 dat allemaal kan. Heb alleen wel gezegd dat hij in het video streamen vanaf het netwerk wel erg spartaans is en ik daarom de PS3 daarvoor eigenlijk dus compleet niet geschikt vindt.

Als BluRay speler is hij overigens fantastisch, dat was ook de voornaamste reden waarom ik een PS3 heb gekocht.

Oh, en dat TV recorden bestaat al, maar alleen voor free to air DVB-T kanalen (dus in NL alleen Nederland 1/2/3 en de lokale omroep) en wordt bovendien nog niet in NL verkocht.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > Windows Media Center oplossingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:16.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl