Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Nieuws

Mededelingen

Nieuws Nieuwsberichten over digitale TV en Radio en zenderwijzigingen bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 25 oktober 2009, 08:52
willempie2's schermafbeelding
willempie2 willempie2 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: leusden casema
Berichten: 3
Standaard Kabel ontvangst via dvb-t ?

Hallo, ik heb een tv met een dvb-t ontvanger erin. Ik heb al het hele internet afgezocht of er soms verlopen zijn om hier toch gebruik van te kunnen maken via de kabel. Niets gevonden. Nou heb ik wel gelezen dat er proeven worden gedaan om een signaal te verzenden via de kabel om zo toch gebruik te maken van je dvb-t. Weet iemand hoe het hiermee staat ?
  #2  
Oud 25 oktober 2009, 09:31
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door willempie2 Bekijk bericht
Hallo, ik heb een tv met een dvb-t ontvanger erin. Ik heb al het hele internet afgezocht of er soms verlopen zijn om hier toch gebruik van te kunnen maken via de kabel. Niets gevonden. Nou heb ik wel gelezen dat er proeven worden gedaan om een signaal te verzenden via de kabel om zo toch gebruik te maken van je dvb-t. Weet iemand hoe het hiermee staat ?
Het vinden van speciale CAMs of verlopen kan je idd wel vergeten.

Wat betreft de test om digitale TV over de kabel te verzenden via DVB-T, zie http://www.digitalekabeltelevisie.nl...via_kabe.shtml
  #3  
Oud 25 oktober 2009, 13:35
pboes's schermafbeelding
pboes pboes is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 14 november 2004
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Office Basis ZZ3
DTV: Diversen
Berichten: 966
Standaard

Ik denk niet dat Ziggo dat gaat doen.
Immers: dat zou de derde manier van uitzenden zijn naast analoog en DVB-C.
Het kost wel allemaal weer extra bandbreedte.
  #4  
Oud 25 oktober 2009, 16:13
G038's schermafbeelding
G038 G038 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 31 maart 2008
Locatie: Omgeving Den Haag ex-Casema
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pboes Bekijk bericht
Ik denk niet dat Ziggo dat gaat doen.
Immers: dat zou de derde manier van uitzenden zijn naast analoog en DVB-C.
Het kost wel allemaal weer extra bandbreedte.
In de link in mijn vorige post wordt gespeculeerd dat Caiway het zou kunnen doen als vervanging van het analoge signaal. Dus een beperkt aantal zenders doorgeven met DVB-T als alternatief voor analoog omdat er relatief veel TVs zijn met een ingebouwde DVB-T ontvanger.

Bij Ziggo speelt dit inderdaad (nog?) niet. Bovendien hebben de meeste TVs met een ingebouwde DVB-T tuner een CI slot, en daar is Ziggo natuurlijk ook niet van gecharmeerd...
  #5  
Oud 25 oktober 2009, 19:44
catastrofus's schermafbeelding
catastrofus catastrofus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 maart 2008
Locatie: Hengelo@Home (NID 9001)
Ziggo Internet: AI1+/EPC3212/RT-AC87U
DTV: TV-plus + ongecertificeerd spul
Berichten: 7.180
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door willempie2 Bekijk bericht
Hallo, ik heb een tv met een dvb-t ontvanger erin. Ik heb al het hele internet afgezocht of er soms verlopen zijn om hier toch gebruik van te kunnen maken via de kabel. Niets gevonden. Nou heb ik wel gelezen dat er proeven worden gedaan om een signaal te verzenden via de kabel om zo toch gebruik te maken van je dvb-t. Weet iemand hoe het hiermee staat ?
Wat voor een tv? Want bij mijn Panasonic heb ik een dvb-t als ik als land voor nederland kies en een dvb-c als ik voor zweden/finland kies... En dan zou (voorlopig) Alphacrypt een oplossing kunnen zijn.

Gert.
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
  #6  
Oud 31 oktober 2009, 12:45
casper's schermafbeelding
casper casper is offline
Member
 
Geregistreerd: 30 november 2005
Locatie: Oosthuizen //\\ Multikabel
Berichten: 94
Standaard

ach jah....ik heb een DVB-C Tuner maar daar heb ik weer niks aan omdat ik een CI slot heb en geen CI+.....
Zo kansloos al die verschillende 'standaarden'.
  #7  
Oud 31 oktober 2009, 14:52
Jalu's schermafbeelding
Jalu Jalu is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: Stadskanaal/@home
Ziggo Internet: Alles in één basis
DTV: DM-8000 SSCT Ziggo en FTA Sat
Berichten: 90
Standaard

Correctie:

Kansloos, die kabelaanbieders die het vertikken zich aan open standaarden te houden omdat ze de klant zoveel mogelijk onder controle willen houden.

Want DVB-C is een open standaard, evenals CI. Zou Ziggo gewoon Irdeto CI modules ondersteunen dan zou je met elke TV met een dergelijk slot gewoon naar het aanbod van Ziggo kunnen kijken. En dan zou dit forum niet volgespamd staan met problemen met CI+ modules en TV's, gecertificeerd en al...
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:53.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl