Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 25 oktober 2009, 08:19
ziggOO's schermafbeelding
ziggOO ziggOO is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: bergen op zoom
Ziggo Internet: ziggo AIE 50 mb pakket
DTV: humax irhd-500c
Berichten: 60
Standaard Ubee en Netgear samen traag

even een vraagje
zins gister ben ik eigenaar van een alles in een pakket inc internet van TOT 50 mb

maar goed ik zat dus bij telfort ADSL met een toendertijd gekochte netgear wpn824 Mimo op een kastje van telfort met 2 uitgangen voor utp werkte als een tierelier een draad naar me pc ,de ander naar me netgear router en draadloos naar me laptop en wii toe ,draaide goed .

echter nu zit ik met een ubb modem (klein ding trouwens )
met maar een utp uitgang
dus ik moet nu de netgear gaan gebruiken
dit doe ik als volgt

de ubee internet kabel gaat naar de internet ingang van de netgear
vandaar zitten er 4 utp aansluitingen op genaamd LAN
een daarvan gebruik ik voor mijn hoofdpc

mijn probleem is
waarom is de aansluiting rechtstreeks vanaf het ubee modem




waar ik uiteraard content mee ben, tnx ziggo

maar met tussenkomst van de netgear nog geen 20 mb ?
doe ik iets fout?
of is de netgear alleen voor adsl ?
wat volgens mij niet zo is daar ik iemand ken met kabel en een zelfde soort
kan iemand mij op weg helpen wat dit kan zijn ?

ps de firewall in de router staat al uit ,ook dit geeft geen snelheid extra

Laatst gewijzigd door ziggOO; 25 oktober 2009 om 08:50
  #2  
Oud 25 oktober 2009, 09:50
ziggOO's schermafbeelding
ziggOO ziggOO is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 oktober 2009
Locatie: bergen op zoom
Ziggo Internet: ziggo AIE 50 mb pakket
DTV: humax irhd-500c
Berichten: 60
Standaard

maar na verder onderzoek hier ,is dus echt mijn netgear het probleem
ik zal dus echt een nieuwe router moeten kopen
nu nog ff zoeken wat voor een
edit het wordt dus een Sitecom WL-347
__________________
lochitech 0ne
LG 32LF2500

Humax IRHD-5000C
yamaha rx-v357
  #3  
Oud 25 oktober 2009, 18:51
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

opgelost dus, zonder onze tussenkomst
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:29.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl