Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 24 oktober 2009, 00:54
Koeleman's schermafbeelding
Koeleman Koeleman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2009
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Samsung
Berichten: 2
Standaard Firmware update NETGEAR's WNR3500v2 RangeMax

Bij mijn Ziggo Alles in één plus abonnement ontving ik naast het UBEE modem een NETGEAR WNR3500v2 RangeMax router. De verbinding is soms traag. Nu wil ik de firmware van de router updaten (op de site van Netgear staat een nieuwere versie dan de versie die nu op de router staat).
Is deze optie op de ZIGGO-NETGEAR Router uitgeschakeld? Ik kan de firmware-update optie niet vinden.
Alvast bedankt.
  #2  
Oud 24 oktober 2009, 10:12
optikn3rv's schermafbeelding
optikn3rv optikn3rv is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Midden Limburg (@Home)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Arris touchstone.
Berichten: 60
Standaard

Ik heb hetzelfde router maar niet via ziggo gekocht.
Staat bij mij op de linke kant onder maintenance/router upgrade (als je taal op Engels is )

Ik heb via Netgear tech support de laatste firmware gekrijgen.
Hardware Version WNR3500v2 Firmware Version V1.0.2.10_23.0.70 GUI Language Version V1.0.2.10_0.1.0.2
  #3  
Oud 24 oktober 2009, 10:21
dieco's schermafbeelding
dieco dieco is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Drenthe/@Home
Ziggo Internet: AiE Plus + Netgear WNR3500 + Netgear WN111v2
DTV: CI+
Berichten: 535
Standaard

Als je ingelogd bent op je router (192.168.1.1):

Aan de linkerkant onder het kopje 'Maintenace' kiezen voor 'Router Upgrade'.
Daar kun je 'Check for New Version Upon Log-in' aanvinken en dan wordt automatisch nieuwere firmware gezocht/gedownload als je in het vervolg inlogt op je router.
En daar kun je ook firmware updaten met een handmatig gedownloade nieuwere versie ...


(Bij 'Router Status' kun je zien welke firmware je nu hebt)
__________________

I don't suffer from insanity ... I enjoy every minute of it!!!
I do suffer from reality though
  #4  
Oud 24 oktober 2009, 18:00
Koeleman's schermafbeelding
Koeleman Koeleman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2009
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra
DTV: Samsung
Berichten: 2
Standaard Firmwat Netgear WNR3500v2

Bedankt voor de snelle reacties.
Dit is wat ik al vermoedde. Kennelijk heeft Ziggo deze optie uitgeschakeld.
Onder MAINTENANCE heb ik alleen de vier opties:
- router status
- Attached devices
- Backup settings
- Set password

De firmware versie is: V1.0.0.2_11.0.47

Ik weet ook niet of een firmware update mijn problemen zal oplossen. Kan ik dergelijke informatie bij Ziggo opvragen?
  #5  
Oud 24 oktober 2009, 18:05
optikn3rv's schermafbeelding
optikn3rv optikn3rv is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 augustus 2009
Locatie: Midden Limburg (@Home)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Arris touchstone.
Berichten: 60
Standaard

ik zo inderdaad Ziggo bellen, is vreemd dat je geen router upgrade ziet, was de router al ingestelled voor je account toen je die krijgt?
Anders zo je die terug op factory settings kunnen zetten.

(sorry voor het slechte Nederlands, ben een Engelsman)
  #6  
Oud 26 oktober 2009, 19:07
DitIsHet's schermafbeelding
DitIsHet DitIsHet is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 januari 2009
Locatie: Lage Zwaluwe
Ziggo Internet: Alles in een icm Arres/UBEE
DTV: Zowel Cisco,Samsung als Humax
Berichten: 7
Standaard

Ik ben ook met de Netgear 3500 firmware bezig geweest van de door ziggo uitgegeven versie.

Dit is wat ik heb gevonden op "GPL Open Source Code for Programmers".
http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/2649

WNR3500-2ZGNL
For Firmware Version 1.0.0.2_11.0.47

Als je het verhaal lees is de versie die op de router staat een versie door Ziggo zelf gemaakt.

Omdat de update functie in het menu is uitgeschakeld zal de router alleen
automatich kunnen updaten.

Laatst gewijzigd door DitIsHet; 26 oktober 2009 om 20:20
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:37.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl