Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
  #1  
Oud 23 oktober 2009, 23:25
rjz35's schermafbeelding
rjz35 rjz35 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: Bussum
Ziggo Internet: Ziggo digitale tv
DTV: CI+
Berichten: 1
Standaard 32W5500 2e smartcard nog steeds alleen HD ned1

na een 2e packet, verschillende manieren van het plaatsen van de smartcard, resets, upgrade [sony 1.600EA] kan ik nog steeds niet met de CI+ digitaal kijken. de gids werkt, de authenticatie heeft gedraaid, frequentie 372.000 en id 5555, zowel bij automatisch zoeken als handmatig vind de tv alle zenders met of zonder cam module erin.

Ik begin er een beetje klaar mee te raken, kan iemand mij advies ajb.

alvast bedankt.
  #2  
Oud 24 oktober 2009, 17:06
Ruudski's schermafbeelding
Ruudski Ruudski is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 september 2009
Locatie: Waddinxveen
DTV: CI+ CAM kaart
Berichten: 15
Standaard

ik had met mijn KDL-40W5500 ook problemen met het plaatsen van de module, ik kwam erachter dat je de kaart er andersom in moet doen, dus met het logo aan de achterkant.

Je kan bovendien de connectoren beschadigen als je'm er verkeerd in doet Het zou nu moeten werken.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:44.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl