Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 23 oktober 2009, 00:49
bliztsblade's schermafbeelding
bliztsblade bliztsblade is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: Moterola
Berichten: 5
Angry Internet valt steeds weg ?

hallo,

Ik heb een probleempje.
Ik heb een Belkin (f5d7230 - 4) router.
Ik heb 3 PC's die normaal alle 3 internet hebben.
2 via de kabel de andere draadloos.
Toen heb ik ze allemaal via kabel op de router gezet.
Mijn probleem was toen dat ik er maar 2 op kan zetten en de andere eruit werd gegooit.
Ik heb m'n router gereset en helmaal opnieuw geconfigureert.
Precies zoals hij eerst ook stond ( heb het toen ook zelf gedaan ).
Nu valt m'n internet na 4/5 min gewoon helemaal weg als ik hem all op 1 PC zet.
Wat moet ik nu doen ?

Met vriendelijke groet

Laatst gewijzigd door bliztsblade; 23 oktober 2009 om 00:49 Reden: verbetering van titel
  #2  
Oud 23 oktober 2009, 06:41
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

heb je de modem ook een reset gegeven ? Zien de pc s elkaar wel onderling als het internet weg valt ? Als je de pc direct aan sluit behoud je dan wel je verbinding
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #3  
Oud 23 oktober 2009, 20:03
bliztsblade's schermafbeelding
bliztsblade bliztsblade is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: Moterola
Berichten: 5
Standaard

Ja ik heb m'n modem gereset
De PC's vinden elkaar altijd zonder en met internet.
Als ik m'n PC rechtstreeks op het modem zet krijg ik maar geen internet.
Heel raar !!!
Alvast bedankt dat u me helpt
  #4  
Oud 23 oktober 2009, 22:09
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Het is logisch dat je dan geen internet krijgt. Je modem onthoudt het mac-adres van het apparaat dat aangesloten staat (in dit geval dat van de router). Dus moet je even het modem 10 seconden van de stroom halen als je iets anders erop aansluit.
Hou ook eens in de gaten wat de leds op het modem doen als het internet uitvalt. Power, ds, us en online moeten blijven branden en link moet knipperen. Als link niet knippert vindt het modem geen apparaat; dit ligt meestal aan de netwerkkabel.
__________________
Please Google your question before asking.
  #5  
Oud 24 oktober 2009, 18:07
bliztsblade's schermafbeelding
bliztsblade bliztsblade is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: Moterola
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Het is logisch dat je dan geen internet krijgt. Je modem onthoudt het mac-adres van het apparaat dat aangesloten staat (in dit geval dat van de router). Dus moet je even het modem 10 seconden van de stroom halen als je iets anders erop aansluit.
Hou ook eens in de gaten wat de leds op het modem doen als het internet uitvalt. Power, ds, us en online moeten blijven branden en link moet knipperen. Als link niet knippert vindt het modem geen apparaat; dit ligt meestal aan de netwerkkabel.
Alles doet het gewoon op het modem.
Dus er is iets fout met de router en ik weet niet wat.
Ik weet ook niet wat voorn connection type ik moet kiezen en hoe ik het moet instellen want blijkbaar doe ik iets fout.
bijv.:
Dynamic
Static
PPPoE
PPTP
  #6  
Oud 24 oktober 2009, 23:00
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Hier moet je voor dynamic kiezen. In principe hoef je verder niets in te stellen, hooguit het modem nog eens resetten.
  #7  
Oud 25 oktober 2009, 01:13
bliztsblade's schermafbeelding
bliztsblade bliztsblade is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: Moterola
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Hier moet je voor dynamic kiezen. In principe hoef je verder niets in te stellen, hooguit het modem nog eens resetten.
Heb ik gedaan maar zodra ik m'n andere PCC dan erop aansluit en internet explorer open of firefox valt bij deze PC m'n internet helemaal weg.
Waar ligt dat dan aan ?
  #8  
Oud 25 oktober 2009, 11:00
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.466
Standaard

Je zult eerst eens moeten onderzoeken of het modem uitvalt of de router of de pc.
  #9  
Oud 26 oktober 2009, 14:35
bliztsblade's schermafbeelding
bliztsblade bliztsblade is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: @home
Ziggo Internet: Moterola
Berichten: 5
Standaard

Ik heb een nieuwe router gekocht en alles werks nu prima !!
Toch bedankt voor jullie adviezen !!!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router


Favorieten/bladwijzers

Labels
help me, probleem, router



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:54.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl