Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 24 oktober 2009, 10:09
jk-gouda's schermafbeelding
jk-gouda jk-gouda is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2009
Locatie: gouda
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eddict Bekijk bericht
wie kan mij nu nog uitleggen hoe het dan toch mogelijk is dat zowel mijn tv als die van huisvrouw kaduuk zijn geraakt?
Even onder groot voorbehoud, want ik ben geen technicus, heb ik wel een idee over jouw geval. Maar dat klopt niet bij Huisvrouw, want bij haar/hem stond de systeemupdate uit.
In jouw geval, denk ik, dat je een update hebt onderbroken en dan is de tv definitief onbruikbaar (zie gebruiksaanwijzing). Het is nl gebeurd bij het aansluiten van een nieuwe tv. Omdat "automatische updates" de standaard instelling is bij Sony gaat de tv onmiddellijk zoeken naar updates. Die zullen er al gauw zijn bij een nieuwe tv. Toen heb je hem na even spelen uitgezet, waarschijnlijk dus toen er nog een update bezig was. En dan is de zaak kaduuk. De update zelf hoeft dus helemaal niet corrupt te zijn, maar de onderbreking maakt hem corrupt.

Edit:
SORRY, je verhaal helemaal niet goed gelezen: je systeemupdate stond uit. Dus mijn suggestie slaat nergens op.
  #12  
Oud 24 oktober 2009, 17:51
Ro75's schermafbeelding
Ro75 Ro75 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2009
Locatie: ****
Ziggo Internet: z1 motoroloa
DTV: geen
Berichten: 23
Standaard programma's zijn niet opgeslagen

heb een soortgelijk iets met de 37W5500 icm met de Ziggo CI+
De tv doet het nog wel, maar alleen analoog.
Digitaal krijg ik de melding 'programma's zijn niet opgeslagen'.

Als ik een nieuwe scan doe, wordt alles weer gevonden.
Volgende dag alles weer kwijt...

Eerst stond (standaard) de update-services aan. Later eens uit gezet, de scan weer gedaan, maar ook weer met hetzelfde resultaat. Na het scannen prachtig digitaal beeld, EPG, alles aanwezig. Zolang tv aan blijft staan, alles goed! Zet je 'm uit, ben ik volgende dag alles weer kwijt...

Iemand opperde al om de tv naar de winkel terug te brengen omdat ik van Ziggo een ongewenste update heb gehad, maar die redenering klopt niet lijkt mij. TV is goed, want analoog doet ie het nog gewoon....??

Wellicht heeft Anoniem een verklaring??
  #13  
Oud 26 oktober 2009, 10:45
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ro75 Bekijk bericht
heb een soortgelijk iets met de 37W5500 icm met de Ziggo CI+
De tv doet het nog wel, maar alleen analoog.
Digitaal krijg ik de melding 'programma's zijn niet opgeslagen'.

Als ik een nieuwe scan doe, wordt alles weer gevonden.
Volgende dag alles weer kwijt...

Eerst stond (standaard) de update-services aan. Later eens uit gezet, de scan weer gedaan, maar ook weer met hetzelfde resultaat. Na het scannen prachtig digitaal beeld, EPG, alles aanwezig. Zolang tv aan blijft staan, alles goed! Zet je 'm uit, ben ik volgende dag alles weer kwijt...

Iemand opperde al om de tv naar de winkel terug te brengen omdat ik van Ziggo een ongewenste update heb gehad, maar die redenering klopt niet lijkt mij. TV is goed, want analoog doet ie het nog gewoon....??

Wellicht heeft Anoniem een verklaring??
Hi RO75,

Zelf heb ik ook een 37W5500 en overweeg ik een CAM aan te schaffen. Jouw verhaal zet me aan het denken; misschien toch maar even wachten tot eea wat stabieler lijkt te draaien. Welke Sony-firmware gebruik je?

gr
Robus
  #14  
Oud 26 oktober 2009, 14:55
Ro75's schermafbeelding
Ro75 Ro75 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 april 2009
Locatie: ****
Ziggo Internet: z1 motoroloa
DTV: geen
Berichten: 23
Standaard

tot hiervoor draaide alles super moet ik zeggen....

Bedacht me dat ik ook de update wel eens kon draaien op mijn tv, naar 1.600 maar tot overmaat van ramp ook bij mij de tv dood......... geen enkele reactie meer na de 100% scanupdate.....

woensdag komt de monteur...
  #15  
Oud 26 oktober 2009, 15:19
Robus's schermafbeelding
Robus Robus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 juni 2009
Locatie: Woerden/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-één Extra
DTV: Sony KDL37W5500/Neotion CI+ CAM
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ro75 Bekijk bericht
tot hiervoor draaide alles super moet ik zeggen....

Bedacht me dat ik ook de update wel eens kon draaien op mijn tv, naar 1.600 maar tot overmaat van ramp ook bij mij de tv dood......... geen enkele reactie meer na de 100% scanupdate.....

woensdag komt de monteur...
Hi RO75,

Dank voor je reactie. Had je je 37w5500 voor de 1.600-versie ook al zelf voorzien van firmware, of was dit je eerste firmwareupdate? Voorlopig zie ik maar even af van de CAM, maar ben niettemin benieuwd naar je ervaringen met de monteur. Heb je Sony zelf direct benaderd of heb je dit via de 'winkelier' gedaan?
/edit: excuus, ik had je nieuwe post nog niet gezien; ik begrijp dat je direct met Sony contact hebt opgenomen. Ben benieuwd of ze de 1.600 versie eens tegen het licht gaan houden danwel gaan verwijderen.

Succes woensdag in ieder geval!

gr
Robus
  #16  
Oud 26 oktober 2009, 16:46
Eddict's schermafbeelding
Eddict Eddict is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 mei 2009
Locatie: Utrecht/Casema
Ziggo Internet: Ziggo Internet/Ubee
DTV: KDL-32V5500 CI+
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jk-gouda Bekijk bericht
Edit:
SORRY, je verhaal helemaal niet goed gelezen: je systeemupdate stond uit. Dus mijn suggestie slaat nergens op.
toch wordt je meedenken gewaardeerd!
  #17  
Oud 26 oktober 2009, 16:52
Eddict's schermafbeelding
Eddict Eddict is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 mei 2009
Locatie: Utrecht/Casema
Ziggo Internet: Ziggo Internet/Ubee
DTV: KDL-32V5500 CI+
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ro75 Bekijk bericht
tot hiervoor draaide alles super moet ik zeggen....

Bedacht me dat ik ook de update wel eens kon draaien op mijn tv, naar 1.600 maar tot overmaat van ramp ook bij mij de tv dood......... geen enkele reactie meer na de 100% scanupdate.....

woensdag komt de monteur...
wow, da's mooi klte. monteur komt iig snel bij je langs...
ik heb van de monteur overigens 1.570 'gekregen' (weet niet of ie wist dat 1.600 er ook al was)
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:29.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl