Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 22 oktober 2009, 10:24
benborn's schermafbeelding
benborn benborn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2009
Locatie: Wieringerwerf Multikabel
Berichten: 2
Standaard Sony TV KDL-40X4500

Waarom is de Sony KDL- 40X4500 een van de duurdere modellen nog steeds niet gecertificeerd voor de CI+ module. Zijn er soms te weinig toestellen verkocht? Sony zegt dat het toestel volledig geschikt is.
  #2  
Oud 22 oktober 2009, 10:29
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door benborn Bekijk bericht
Waarom is de Sony KDL- 40X4500 een van de duurdere modellen nog steeds niet gecertificeerd voor de CI+ module. Zijn er soms te weinig toestellen verkocht? Sony zegt dat het toestel volledig geschikt is.
Voor zover mij bekend zitten er pas CI+ sloten in Sony TV's van de 5000 serie en hoger. In de lagere series zit een standaard DVB CI slot waarin je bijvoorbeeld een AlphaCrypt Classic CAM zou kunnen gebruiken. Die lagere series zullen dus nooit "gecertificeerd" worden door Ziggo omdat het vereiste CI+ slot ontbreekt.
  #3  
Oud 22 oktober 2009, 11:03
benborn's schermafbeelding
benborn benborn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2009
Locatie: Wieringerwerf Multikabel
Berichten: 2
Standaard sony KDL 40X4500

bedankt voor de snelle reactie. Voor mij betekent dit dus, valse voorlichting van de verkoper.
  #4  
Oud 8 november 2009, 11:28
relaxteb's schermafbeelding
relaxteb relaxteb is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 november 2009
Locatie: grave
Ziggo Internet: z3
Berichten: 3
Standaard

hier dus hetzelfde...

Iemand enige idee wat de planning van ziggo is omtrend ci naar ci+ ?
Dan weet ik of t wellicht toch de moeite is om een alphacrypt aan te schaffen.
  #5  
Oud 8 november 2009, 12:16
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

Ziggo schakelt niet om van CI naar CI+. Sterker nog, de CI cam is nooit door Ziggo ondersteund. Nu wel de CI+ cam.
Dat de Alphacrypt CI cam werkt is ten dele toeval. Ziggo zegt echter niet te garanderen dat de CI cam blijft werken in de toekomst. Logisch, want dat hebben ze in het verleden ook niet gedaan. Ze zeggen wel dat een CI cam in een CI+ toestel niet meer gaat werken in de toekomst. Maar de X4500 is geen CI+ toestel, dus ik zou rustig een Alphacrypt cam aanschaffen. Maar garantie van Ziggo dat het blijft werken krijg je nooit.
  #6  
Oud 10 november 2009, 13:15
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mesa57 Bekijk bericht
Ziggo schakelt niet om van CI naar CI+. Sterker nog, de CI cam is nooit door Ziggo ondersteund. Nu wel de CI+ cam.
Dat de Alphacrypt CI cam werkt is ten dele toeval. Ziggo zegt echter niet te garanderen dat de CI cam blijft werken in de toekomst. Logisch, want dat hebben ze in het verleden ook niet gedaan. Ze zeggen wel dat een CI cam in een CI+ toestel niet meer gaat werken in de toekomst. Maar de X4500 is geen CI+ toestel, dus ik zou rustig een Alphacrypt cam aanschaffen. Maar garantie van Ziggo dat het blijft werken krijg je nooit.
En die "toekomst" komt met rasse schreden naderbij, volgens http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...ypt#post226973 al in december dus

Groet,
JW
  #7  
Oud 15 november 2009, 10:35
ejkamp's schermafbeelding
ejkamp ejkamp is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 augustus 2009
Locatie: Sassenheim, Ziggo
Ziggo Internet: Z1 Motorola
Berichten: 4
Standaard Kdl 40x3500

Met dit type kan ik dus ook de CAM C+ module niet gebruiken? De illegale doet het prima,
  #8  
Oud 15 november 2009, 17:44
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.446
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ejkamp Bekijk bericht
Met dit type kan ik dus ook de CAM C+ module niet gebruiken? De illegale doet het prima,
Hoezo illegaal?

Voor de Alphacrypt CAM heeft Mascom een officiële Irdeto licentie en zonder Ziggo smartcard valt er (vrijwel) niets te kijken hoor.
  #9  
Oud 16 november 2009, 08:51
ejkamp's schermafbeelding
ejkamp ejkamp is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 augustus 2009
Locatie: Sassenheim, Ziggo
Ziggo Internet: Z1 Motorola
Berichten: 4
Standaard

ik bedoel dan de "niet-ondersteunde" cam module
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:54.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl