Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 21 oktober 2009, 15:08
Hotzenwalder's schermafbeelding
Hotzenwalder Hotzenwalder is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2008
Locatie: Waddinxveen
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra (Ubee EVM3200)
DTV: Sony 40W4710 + XTrend 6000 + Sundtek DVB-C stick
Berichten: 152
Standaard Van Z3 naar Alles-in-1-Extra zonder problemen! Bravo Ziggo!

Vorige week de aanvraag gedaan om van Internet Z3 naar Alles-in-1 Extra te gaan. Specifiek aangegeven dat we al Z3 hadden en dus een voor telefonie bruikbaar modem (Arris TM702). Krijg ik vandaag een doos van Ziggo met daarin naast een set telefoonkabels (hadden we al) ook een Motorola Surfboard 5120 modem. Volgens mij is dat een Docsis 1.x/2.x modem, dus wat moet ik daar in's hemelsnaam mee als ik naar Alles-in-1 Extra wil?

Gevalletje van slechte administratie of... ?

Laatst gewijzigd door Hotzenwalder; 24 oktober 2009 om 14:27
  #2  
Oud 21 oktober 2009, 16:27
ber000000-6's schermafbeelding
ber000000-6 ber000000-6 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2008
Locatie: zwolle/@home
Ziggo Internet: 200 Cisco +500 TC+ 30 SB5101
DTV: 3D KDL-52HX900+sony kdl-40hx850+cisco ITV wrt610n+ddwrt, TELSEY IP-TV.,ziggo-bapp
Berichten: 604
Thumbs up

niets mis mee, gewoon de nieuwe activeren met de bijgeleverde code.
en zogauw alles werkt, de oude opbergen.of opsturen.

je zult zo gauw jouw postcode gebied geschikt is voor de HSI snelheden, weer een nieuwe opgestuurd krijgen.

dit is de gang van zaken. verder niet nadenken.

suc6 berrie.
  #3  
Oud 22 oktober 2009, 08:18
Hotzenwalder's schermafbeelding
Hotzenwalder Hotzenwalder is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2008
Locatie: Waddinxveen
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra (Ubee EVM3200)
DTV: Sony 40W4710 + XTrend 6000 + Sundtek DVB-C stick
Berichten: 152
Standaard

Ik mag er toch vanuit gaan dat mijn postcodegebied (2741) allang geschikt is voor de 50MB aangezien dat al maanden wordt aangeboden. Ik ga niet een werkende situatie slopen door een 'oud modem neer te zetten die ik straks weer kan inleveren voor eentje die ik al heb.

Zoals jij het nu vertelt moet ik mijn Arris vervangen door een Motorola in de hoop dat ik dan nog de 25MB haal, terwijl ik al een DOCSIS 3 modem heb staan die tot 120MB moet kunnen.

Ik ben overigens pas sinds augustus internet klant. De helpdesk zei dat ik mijn huidige modem moest blijven gebruiken en de Motorola kon terugsturen als alles werkte (incl. telefonie).
  #4  
Oud 22 oktober 2009, 08:40
Netbios's schermafbeelding
Netbios Netbios is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 september 2008
Locatie: Geen
Berichten: 320
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ber000000-6 Bekijk bericht
niets mis mee, gewoon de nieuwe activeren met de bijgeleverde code.
en zogauw alles werkt, de oude opbergen.of opsturen.

je zult zo gauw jouw postcode gebied geschikt is voor de HSI snelheden, weer een nieuwe opgestuurd krijgen.

dit is de gang van zaken. verder niet nadenken.

suc6 berrie.
Nou nee hoor, oude modem (als het goed werkt) uiteraard laten staan. met je nieuwe ED2.0 modem haal je je snelheid niet. pakket terugsturen, en ja geval van slechte administratie.

succes.
  #5  
Oud 22 oktober 2009, 09:15
kingpin's schermafbeelding
kingpin kingpin is offline
Inactieve account
 
Geregistreerd: 20 juli 2004
Locatie: Support N.W.
Ziggo Internet: A-I-Extra, Ubee EVM3200, Sitecom Gigabit/XR
DTV: Humax / PVR
Berichten: 1.054
Standaard

Gewoon je Arris 702B blijven gebruiken. telefoon inpluggen en kijken of die al werkt.
af en toe de speedtest doen of je profiel is aangepast.
verder veel plezier

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hotzenwalder Bekijk bericht
Vorige week de aanvraag gedaan om van Internet Z3 naar Alles-in-1 Extra te gaan. Specifiek aangegeven dat we al Z3 hadden en dus een voor telefonie bruikbaar modem (Arris TM702). Krijg ik vandaag een doos van Ziggo met daarin naast een set telefoonkabels (hadden we al) ook een Motorola Surfboard 5120 modem. Volgens mij is dat een Docsis 1.x/2.x modem, dus wat moet ik daar in's hemelsnaam mee als ik naar Alles-in-1 Extra wil?

Gevalletje van slechte administratie of... ?
  #6  
Oud 22 oktober 2009, 09:42
Hotzenwalder's schermafbeelding
Hotzenwalder Hotzenwalder is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2008
Locatie: Waddinxveen
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra (Ubee EVM3200)
DTV: Sony 40W4710 + XTrend 6000 + Sundtek DVB-C stick
Berichten: 152
Standaard

Ik ga er vanuit dat ze op mijn huidige modem een nieuw profiel activeren voor Alles-in-een Extra. Ze hebben nu gedacht dat we helemaal geen internet hadden ofzo, waarom ze dan voor Alles-in-een Extra een DOCSIS 2.0 modem sturen terwijl ik op mijn postcode al 50MB kan bestellen als nieuwe klant is mij onduidelijk.
  #7  
Oud 22 oktober 2009, 11:49
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Zoals al eerder aangegeven: foutje bedankt. Je hebt al een ed3 modem, laat die lekker staan en stuur de Motorola terug.
__________________
Please Google your question before asking.
  #8  
Oud 23 oktober 2009, 11:37
Hotzenwalder's schermafbeelding
Hotzenwalder Hotzenwalder is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2008
Locatie: Waddinxveen
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra (Ubee EVM3200)
DTV: Sony 40W4710 + XTrend 6000 + Sundtek DVB-C stick
Berichten: 152
Standaard

Vanochtend brandde het telefoonlampje opeens maar was er nog geen kiestoon. Net gebeld vanaf thuis en zowel inkomende als uitgaande telefonie werkt. Helaas is de snelheid van het internet nog blijven steken op 25MB ipv 50MB, maar misschien moet daarvoor het modem een herstart krijgen.

Laatst gewijzigd door Hotzenwalder; 23 oktober 2009 om 13:07
  #9  
Oud 24 oktober 2009, 14:27
Hotzenwalder's schermafbeelding
Hotzenwalder Hotzenwalder is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2008
Locatie: Waddinxveen
Ziggo Internet: Ziggo Alles-in-1 Extra (Ubee EVM3200)
DTV: Sony 40W4710 + XTrend 6000 + Sundtek DVB-C stick
Berichten: 152
Standaard

Het is uiteindelijk bijna geruisloos over gegaan van Z3 naar Alles in één Extra. Telefoon werkt inclusief nummerportering van KPN en snelheid is naar de 50MB. Applaus voor de goede afhandeling!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:24.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl