Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 21 oktober 2009, 12:40
24_7_Addict's schermafbeelding
24_7_Addict 24_7_Addict is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2009
Locatie: Oisterwijk @home
DTV: HUMAZ ihdr5050
Berichten: 10
Standaard Kan overdracht niet starten

Ik heb diverse opgenomen uitzendingen die ik niet via FTP (Filezilla) kan kopieren naar mijn PC. Ook via IE8 lukt het niet en krijg ik een "aanmeldingaanvraag geweigerd". Het gaat voornamelijk om uitzendingen van TVE (Spanje). Andere uitzendingen zoals van 13th street gaat wel goed.

Weet iemand of deze beveiligd zijn of iets dergelijks?
  #2  
Oud 21 oktober 2009, 13:00
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.446
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 24_7_Addict Bekijk bericht
Weet iemand of deze beveiligd zijn of iets dergelijks?
Het kopiëren van de opnames via FTP en/of USB kan inderdaad geblokkeerd worden maar of dat hier echt het geval is?

Je zou nog eens wat (korte) test opnames van diverse zenders kunnen doen om hier zekerheid over te krijgen?

Maar zijn echt alle opnames van TVE niet te kopiëren?

Ik heb hier nog even met mijn Siemens PVR op deze zender getest maar ik merk zo snel geen probleem met opnemen/kopiëren?
  #3  
Oud 21 oktober 2009, 13:05
24_7_Addict's schermafbeelding
24_7_Addict 24_7_Addict is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2009
Locatie: Oisterwijk @home
DTV: HUMAZ ihdr5050
Berichten: 10
Standaard

Ik heb diverse opnames van TVE die geen van allen gekopieerd krijg. Inmiddels ben ik een test begonnen met opnames van diverse zenders op dezelfde dag. Zodra ik hier wat meer duidelijkheid in heb zal ik het hier posten.

Toch alvast bedankt voor je snelle reactie, Doman.
  #4  
Oud 21 oktober 2009, 13:09
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.446
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 24_7_Addict Bekijk bericht
Toch alvast bedankt voor je snelle reactie, Doman.
Onderwerpen wat betreft opname/kopiëer beperkingen hebben altijd mijn aandacht.
  #5  
Oud 21 oktober 2009, 13:38
24_7_Addict's schermafbeelding
24_7_Addict 24_7_Addict is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2009
Locatie: Oisterwijk @home
DTV: HUMAZ ihdr5050
Berichten: 10
Standaard

Inmiddels een paar kleine testjes uitgevoerd met programma's van diverse zenders waaronder OOK het nieuws op TVE.

Alles is gewoon te kopiëren en af te spelen. rara hoe kan dat. Misschien kan er iemand samen met mij een test doen.

Vanavond om 19.45 op TVE (631) komt de serie Cuentame como paso. Die heb ik zo geprogrammeerd dat die elke werkdag wordt opgenomen. Als nu iemand anders ook deze zelfde aflevering opneemt en dan morgen laat weten of hij/zij het wel kan kopiëren, dan moet ik misschien toch iets in mijn instellingen aanpassen. (ook al zou ik niet weten wat)

Alvast bedankt voor de medewerking.
  #6  
Oud 21 oktober 2009, 13:45
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.446
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 24_7_Addict Bekijk bericht
Inmiddels een paar kleine testjes uitgevoerd met programma's van diverse zenders waaronder OOK het nieuws op TVE.

Alles is gewoon te kopiëren en af te spelen. rara hoe kan dat. Misschien kan er iemand samen met mij een test doen.
Misschien dat er nog verschil is of je handmatig opneemt of dat je dat doet door middel van de EPG/timer informatie?
  #7  
Oud 21 oktober 2009, 14:17
24_7_Addict's schermafbeelding
24_7_Addict 24_7_Addict is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2009
Locatie: Oisterwijk @home
DTV: HUMAZ ihdr5050
Berichten: 10
Standaard

Nee toch niet. De columbo die ik heb opgenomen was ook via de timer. Het enige wat ik me kan bedenken is dat ik de bestanden van TVE niet kan kopiëren omdat de serie staat geprogrammeerd. Maar ook dat is niet van toepassing. Ik heb zojuist alle timers verwijderd, opnieuw verbonden via ftp en geprobeerd opnieuw te kopiëren. Helaas ook geen resultaat.
  #8  
Oud 21 oktober 2009, 14:23
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.446
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 24_7_Addict Bekijk bericht
Ik heb zojuist alle timers verwijderd, opnieuw verbonden via ftp en geprobeerd opnieuw te kopiëren. Helaas ook geen resultaat.
Misschien naar USB media kopiëren als je de mogelijkheid daartoe hebt?
  #9  
Oud 21 oktober 2009, 22:10
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.670
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 24_7_Addict Bekijk bericht
Vanavond om 19.45 op TVE (631) komt de serie Cuentame como paso. Die heb ik zo geprogrammeerd dat die elke werkdag wordt opgenomen. Als nu iemand anders ook deze zelfde aflevering opneemt en dan morgen laat weten of hij/zij het wel kan kopiëren, dan moet ik misschien toch iets in mijn instellingen aanpassen. (ook al zou ik niet weten wat)
Ik lees net pas je bericht. Ik zal deze instellen voor morgen en kijken of ik hem naar de pc kan halen.
Ik hou je op de hoogte.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #10  
Oud 22 oktober 2009, 20:41
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.670
Standaard

Via Filezilla lukt het mij ook niet om de serie Cuentame como paso vanaf de Humax 5050 naar de PC over te zetten via FTP.

Krijg dit bericht:
Status: Download starten van /mnt/hd3/Video/Cuéntame cómo pasó_20091022_1940.ts
Commando: PASV
Antwoord: 502 Command not implemented.
Commando: PORT 192,168,0,199,234,181
Antwoord: 200 Port command successful
Commando: RETR Cuéntame cómo pasó_20091022_1940.ts
Antwoord: 150 Opening data connection for directory list
Antwoord: 450 Requested file action not taken.

Hierop het FTP programma FlashFXP gebruikt en met deze lukt het wel en kan ik het bestand overbrengen naar de PC.
Echter is dit programma niet gratis. Er zit een trial op voor 30 dagen. Misschien dat andere wel gratis FTP programma's ook werken.
Maar je kunt in ieder geval aan de slag
__________________
Power is nothing without control !!!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:32.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl