Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 23 oktober 2009, 17:42
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kentgens Bekijk bericht
De keuze die ik moet maken is autonegotiate for 10HD. De overige mogelijkheden leiden niet tot een connectie.

Deze UTP heb ik zelf gemaakt en gecontroleerd. De aansluitingen waren alle 8 goed. Ik heb de kabel op m'n vorige PC aangesloten met als resultaat dat er geen verbinding tot stand komt. Of dit aan de eerdere ADSL aansluiting ligt weet ik niet. Ik gebruik zoals gezegd nu de Coax-kabel van Ziggo. Ik moet de installatievoorschriften 'ns doornemen.
Ik wil 'n tweede PC op deze kabel aansluiten. Volstaat hier 'n zg HUB(splitter) of moet ik echt 'n router er tussen zetten?

Wie heeft hier ervaring mee.
het lijkt mij ook alsof de kabel niet wil meewerken.
Probeer eens een andere kabel. alle 8 de kabeltjes kunnen wel goed zitten, dat wil niet direct betekenen dat de "kabel" ook goed is. Heb je je overigens wel aan de eurocode gebruikt voor de stekkers? (de volgorde van de kabeltjes.)
  #12  
Oud 23 oktober 2009, 18:06
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

Ik heb dit ook wel eens meegemaakt. Toen was de netwerkkaart gewoon defect.
  #13  
Oud 23 oktober 2009, 18:49
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mesa57 Bekijk bericht
Ik heb dit ook wel eens meegemaakt. Toen was de netwerkkaart gewoon defect.
in dit geval is het op 2 verschillende pc's met de zelfde kabel
  #14  
Oud 25 oktober 2009, 00:06
Uniseat's schermafbeelding
Uniseat Uniseat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 januari 2009
Locatie: Sint Pancras
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus/ Ubee modem/ WNDR4500
DTV: Humax IRHD5050
Berichten: 241
Standaard

Lijkt me inderdaad een kabel probleem.
Als je met beide pc's het zelfde heb.
Gebruik eens een kortere patch kabel van 2,5 meter of zo.
Soms kan het wel eens zijn bij de rj45 pluggen dat er zo'n randje aan de kant van de pinnen zit.(aan de connectie kant, meestal gaat dan de plug er niet helemaal lekker erin)
Knip ze anders er gelijk vanaaf, zal niet de eerste keer zijn dat het problemen geeft. De rj45 plug gaat dan niet goed in de aansluiting.


Grtz bas
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:45.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl