Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > CI+ en DVB-C

Mededelingen

CI+ en DVB-C Digitale TV via DVB-C of abonnementen met een CI+ module van Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 10 november 2009, 14:30   #11
D_aniel
Junior Member
 
D_aniel's schermafbeelding
Standaard

Aanvullend; teletekst werkt alleen op Ned1 .....
Dat is natuurlijk minder temeer ouderen teletekst vaak voor de ondertiteling voor gehoorgestoorden gebruiken ...
Ik hoop dat dit vlug opgelost wordt.
D_aniel is offline  
Oud 23 november 2009, 18:24   #12
D_aniel
Junior Member
 
D_aniel's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door D_aniel Bekijk bericht
Aanvullend; teletekst werkt alleen op Ned1 .....
Dat is natuurlijk minder temeer ouderen teletekst vaak voor de ondertiteling voor gehoorgestoorden gebruiken ...
Ik hoop dat dit vlug opgelost wordt.
Opgelost door de nieuwste .66-Firmware die op de Philips-pagina te downloaden is.
Teletext werkt nu naar behoren op alle zenders.
Mooi zo !! ....
D_aniel is offline  
Oud 25 november 2009, 21:05   #13
Donnetje
Junior Member
 
Donnetje's schermafbeelding
Standaard

Ik ben nieuw op het forum ivm de aankoop van mijn Philips 32pfl7404h/12
In het begin toen ik de CI+cam modul plaatste, wel problemen gehad.
In het menu kon ik de geluid instellingen niet veranderen, stereo/mono ook in de kabel instelling niet.
Digital gaf hij aan mono.
Alleen teletext op ned 1 als hij op digtal stond(kabel)
Na de software update .66, werkt hij perfect, nergens geen last meer van en zelfs het geluid is beter geworden.
Opstarten van de tv, vind ik wel lang duren maar dat heb ik wel voor een goed beeld over.
Donnetje is offline  
Oud 26 november 2009, 18:26   #14
ceesboersen
Junior Member
 
ceesboersen's schermafbeelding
Standaard

Kan je deze nieuwe software gewoon over de oude heen zetten zonder dat je de ci+ cam weer opnieuw moet installeren ?
ceesboersen is offline  
Oud 27 november 2009, 06:41   #15
D_aniel
Junior Member
 
D_aniel's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ceesboersen Bekijk bericht
Kan je deze nieuwe software gewoon over de oude heen zetten zonder dat je de ci+ cam weer opnieuw moet installeren ?
De CI+ Module laat je gewoon in de TV zitten, geen probleem.
D_aniel is offline  
Oud 27 november 2009, 10:09   #16
Henk2304
Senior Member
 
Henk2304's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door D_aniel Bekijk bericht
De CI+ Module laat je gewoon in de TV zitten, geen probleem.
Er zijn wel reacties waaruit blijkt dat je de beter de zenders opnieuw kunt installeren om volledig gebruik te kunnen maken van het toegenomen aantal zenders in de EPG. Maar ik heb dat ook nog niet gedaan omdat me dat teveel werk is. Ik wacht eerst rustig af totdat er een gecertificeerde versie is en dan kan ik 't altijd nog doen.
__________________
L8r, Henk
Henk2304 is offline  
Oud 28 november 2009, 11:36   #17
mandersp
Senior Member
 
mandersp's schermafbeelding
Standaard Philips verhaal via chat

Bezoeker: Is er al enig inzicht wanneer Ziggo de certificering voor de Philips 42PFL7404H/12 klaar heeft zodat we digitaal kunnen gaan kijken via de cam?

Philips: Helaas is er nog geen exacte datum bekend. In de afgelopen
weken is er een stevige progressie gemaakt op weg naar Ziggo certificatie. We verwachten de certificatie binnenkort af te ronden. Zodra deze is
afgerond zullen we dat op deze portal melden: portal (kopje televisies)

portal content is: http://www.ziggo.nl/producten/televisie/ci-plus
__________________
Met vriendelijke groeten

Piet Manders
mandersp is offline  
Oud 28 november 2009, 12:25   #18
JW-NHS
Senior Member
 
JW-NHS's schermafbeelding
Standaard

De 42PFL7404H/12 is volledig geschikt voor CI+, ook zonder die Ziggo-certificering.
Wat je moet doen ná de aanschaf is er eerst de .066 Firmware op inspelen, die vind je op de Philips site, dan werkt 'ie goed. En als er later door Philips nog wat aan de Firware gesleuteld wordt kun je die weer inspelen.

Ik heb een paar dagen geleden de 22PFL5604H/12 gekocht, heb díe procedure gevolgd en nu staat 'ie lekker te spelen bij mij. Nog geen enkel probleem ermee gehad.
De 7404 is, op het uiterlijk na dezelfde TV als de 5604, gewoon doen dus zou ik zeggen.

Groet,
JW
JW-NHS is offline  
Oud 28 november 2009, 19:01   #19
mandersp
Senior Member
 
mandersp's schermafbeelding
Standaard

Ik heb vandaag de Smit CI+ DVB module gekocht.
Alleen even problemen gehad met de module erin te stoppen op de kop, ik moest het er behoorlijk hard induwen zodat die goed past.

Het beeld op HD is een hele verbetering ten opzichte van analoog en SD.
__________________
Met vriendelijke groeten

Piet Manders
mandersp is offline  
Oud 22 december 2009, 23:01   #20
Jecho
Junior Member
 
Jecho's schermafbeelding
Standaard

Hi,

Ik heb sinds enkele maanden een Philips 42/PFL7404H/12 en ben er zeer tevreden mee. Hierop heb ik ook de Samsung digitale decoder aangesloten via de scart aansluiting. Werkt prima.

Vandaag heb ik de CI+ module gekocht, nadat ik eerst verschillende reviews en gebruikers ervaringen had gelezen.
Allen gaven aan dat deze combinatie gewoon zou werken.
Ik heb eerst een firmware update uitgevoerd van de tv. (naar .066)
Deze is zonder problemen verlopen.
Vervolgens heb ik de CI+ module geplaatst en de tv aangezet.
Volgens de handleiding, zou je dan een bericht moeten zien "authenticatie bezig"
Dit zag ik maar voor 1 seconden.
TV weer uitgezet, CI+ verwijderd en weer terug geplaatst.
TV weer aangezet en kreeg toen de melding wel in het scherm en bleef ook langer staan.
Volgens de handleiding zou dit enkele minuten in beslag nemen.
NA 20/25 minuten stond de melding nog steeds op het scherm.
Dit leek mij veel te lang.
TV weer uitgezet, module verwijderd en tv weer aan.
Weer uit gezet module weer geplaatst en weer dezelfde melding voor meer dan 20 minuten op het scherm.
Ik heb het ook met de Smartcard in de module geprobeerd, zelfde resultaat.
NA een dik uur zo bezig te zijn geweest, module maar weer verwijderd en de Samsung decoder aangezet.
Werkt zonder problemen.
Ik heb de module ook een keer terug geplaatst en via Opties naar de Common Interface gekeken. Deze wordt gewoon herkend. Ook als ik de Smartcard heb geplaatst.
Echter bij het zoeken naar nieuwe digitale zenders, geen resultaat.
Ook als ik een digitale test uitvoer, vind het geen enkele zender.

Alles maar weer terug geplaatst in de oude situatie.

Wellicht iemand een idee ?
Wellicht weet iemand wat ik fout doe ?
Alle tips en tricks zijn welkom.
Ik zou heel graag van de module gebruik willen maken.
Scheelt weer een afstandbediening. (de gene van de Samsung decoder heeft af en toe zo zijn nukken )

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp
Jecho is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > CI+ en DVB-C




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl