Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 18 oktober 2009, 22:24
patjo5's schermafbeelding
patjo5 patjo5 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Humax ir fox
Berichten: 12
Standaard goed aansluiten van alles

Hallo allemaal,

Ik ben sinds kort in het bezit van een hele mooie bravia sony lcd tv.

Nu zou ik graag stap voor stap willen weten hoe ik mijn setje ( tv , dig. ontvanger en hdd recorder) op elkaar aan moet sluiten. En ook in welke aansluitingen de tv stekkers moeten komen.

IK hoor graag van iemand.

Groeten

Patrick
  #2  
Oud 18 oktober 2009, 23:25
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patjo5 Bekijk bericht
Nu zou ik graag stap voor stap willen weten hoe ik mijn setje ( tv , dig. ontvanger en hdd recorder) op elkaar aan moet sluiten. En ook in welke aansluitingen de tv stekkers moeten komen.
Wil je uitzendingen via de Humax ir-fox ook kunnen opnemen op je hdd recorder?
Je Humax en hdd recorder aansluiten via scart (of hdmi als je hdd recorder hdmi heeft) op je tv.
En een scart tussen je Humax en hdd recorder om op te kunnen nemen van je Humax.

Welke hdd recorder heb je?
__________________
Power is nothing without control !!!
  #3  
Oud 19 oktober 2009, 08:29
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

mischien wat meer info over je apparaten.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #4  
Oud 19 oktober 2009, 09:50
patjo5's schermafbeelding
patjo5 patjo5 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Humax ir fox
Berichten: 12
Standaard

Sony Bravia Teevee / Humax IR Vox en LG HDD recorder type RH 266

Graag zou ik ook willen weten waar de 2e aansluiting in moet voor tv. (de digitale krijgt de originele antenne, maar moet de 2e nu in de tv, of in mijn hdd recorder. (dit omdat ik anders geen tv programmaas meer op kan nemen volgens mij.)
  #5  
Oud 19 oktober 2009, 10:02
ArChie's schermafbeelding
ArChie ArChie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2005
Locatie: -
Berichten: 3.916
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patjo5 Bekijk bericht
Sony Bravia Teevee / Humax IR Vox en LG HDD recorder type RH 266
Geef eens aan om welke Sony TV het precies gaat. Dat is namelijk relevant aangezien de aansluitingen tussen de types verschillen.

Citaat:
Graag zou ik ook willen weten waar de 2e aansluiting in moet voor tv. (de digitale krijgt de originele antenne, maar moet de 2e nu in de tv, of in mijn hdd recorder. (dit omdat ik anders geen tv programmaas meer op kan nemen volgens mij.)
Probeer eens beter te omschrijven waar je het nu over hebt. Wij kunnen hier niet mee kijken met het hetgeen jij aan het doen bent, dus als je het over een 2e aansluiting hebt zegt dat niet zoveel. Ik vermoed gezien de rest van de tekst dat het om de COAX aansluitingen gaat.
  #6  
Oud 19 oktober 2009, 12:00
patjo5's schermafbeelding
patjo5 patjo5 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Humax ir fox
Berichten: 12
Standaard

Sony Bravia KDL-32S5600

bij de andere vraag ging het inderdaad over de coax kabel, ik kan ook evt een foto maken en deze meesturen.

gr

patrick
  #7  
Oud 19 oktober 2009, 17:00
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patjo5 Bekijk bericht
bij de andere vraag ging het inderdaad over de coax kabel, ik kan ook evt een foto maken en deze meesturen.
Je zou kunnen kijken wat je signaal doet als je eerst je digitale ontvanger aansluit, op de loop-uitgang naar je HDD-recorder en op die loop-uitgang naar je TV.
Mocht het signaal (te) slecht worden zou je het beste een multitap kunnen gebruiken.
Heb je ook nog een radio op de kabel aangesloten?
__________________
Power is nothing without control !!!
  #8  
Oud 19 oktober 2009, 17:52
patjo5's schermafbeelding
patjo5 patjo5 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: den haag
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Humax ir fox
Berichten: 12
Standaard

Golftouch,

Ik heb geen aparte radio kabel, want die pak ik ook digitaal. Het is dan alleen jammer dat ik altijd de tv aan moet laten staan.
  #9  
Oud 19 oktober 2009, 18:34
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

tv kan je uit zetten als de decoder maar aan staat en aan gesloten is op je reciever.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #10  
Oud 19 oktober 2009, 19:02
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door patjo5 Bekijk bericht
Het is dan alleen jammer dat ik altijd de tv aan moet laten staan.
Hoe bedoel je dit?
__________________
Power is nothing without control !!!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:33.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl