Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot

Mededelingen

DVB-C met Common Interface slot Nieuwtjes, ervaringen, vragen en opmerkingen over over AlphaCrypts, DVB-C PC-TV kaarten, niet goedgekeurde TV's en ontvangers met een CI slot.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 20 oktober 2009, 09:27
scooby1963's schermafbeelding
scooby1963 scooby1963 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: Breda
Ziggo Internet: ziggo alles in 1 plus
DTV: CI+ module en Humax
Berichten: 8
Standaard Cam Module

Dat is niet helemaal waar, ik kan deze instellingen niet wijzigen, omdat deze van de tv zelf zijn ik heb een ingebouwde HD decoder dvb-c dvb-t.
en ik heb ook nog geen reactie van Sony die kunnen mij misschien meer vertellen.

Wat ik ook al heb aangegeven, als de tv mijn cam module niet meer ziet kan ik ook de instellinegn van QAM etc. etc. niet wijzigen.
en ik heb gewoon alle zenders lokaal en ook via mijn oude digitale decoder geeft gewoon digitale zenders door.

als mijn tv de cam module wel ziet had ik ook geen probleem.

maar toch bedankt voor je antwoord.
gr. Dennis
  #12  
Oud 20 oktober 2009, 11:05
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Je schrijft hierboven dat je zelf hebt geconstateerd dan je Netwerkfrequentie en QAM waarden zoals de Sony die laat zien niet (meer) kloppen. Zou je dan niet eerst eens proberen deze waarden weer goed te zetten? Daar zeg je namelijk niets over. Met een verkeerde netwerkfrequentie, ID of QAM waarde is het natuurlijk geen wonder dat je geen zenders meer ontvangt.
Slap me in my face... ik dacht ook gelijk, Ned 1 moet ie zien want die is ongecodeerd.. maar niet als de netwerk waarden niet kloppen.. dan zie je niets !
Cam er uit halen en via USB er een maagdelijke nieuwe firmware overheen zetten ?
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !
  #13  
Oud 20 oktober 2009, 15:24
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Slap me in my face... ik dacht ook gelijk, Ned 1 moet ie zien want die is ongecodeerd.. maar niet als de netwerk waarden niet kloppen.. dan zie je niets !
Cam er uit halen en via USB er een maagdelijke nieuwe firmware overheen zetten ?
De CAM heeft niks te maken met het instellen van de netwerkfrequentie, netwerk ID en QAM waarde. Ook als er helemaal geen CAM in de TV zit kun je die waarden instellen en de TV naar digitale zenders laten zoeken. Zomaar nieuwe firmware in de TV gaan stoppen omdat je geen zenders (meer) ontvangt omdat die waarden verkeerd staan is natuurlijk flauwekul, en dat zal sowieso niet die waarden goed zetten. Firmware updates zijn geen tovermiddel.
  #14  
Oud 20 oktober 2009, 18:04
scooby1963's schermafbeelding
scooby1963 scooby1963 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: Breda
Ziggo Internet: ziggo alles in 1 plus
DTV: CI+ module en Humax
Berichten: 8
Post CI+ Module

Ja ben ik me eens, maar je kan niet de QAM instellingen veranderen alleen de Frequentie en de ID wat ik dus op 372000 zet en ID op 5555 voor mijn regio.
En dat kan ook zonder module, maar zonder module geen digitale zenders, en wat betreft die update die laatste kwam ik toevallig tegen bij sony 1.600EA.

Maar als je mij kan vertellen dat je de QAM in kan stellen op mijn Sony KDL-46Z5500 laat maar horen ik ben zeer benieuwd.

het enige waar je dit kan instellen is op de losse decoders daar kan het wel die kun je ook op 128 en 256 zetten.ipv 64.

gr. Dennis
  #15  
Oud 20 oktober 2009, 23:31
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scooby1963 Bekijk bericht
Ja ben ik me eens, maar je kan niet de QAM instellingen veranderen alleen de Frequentie en de ID wat ik dus op 372000 zet en ID op 5555 voor mijn regio.
En dat kan ook zonder module, maar zonder module geen digitale zenders, en wat betreft die update die laatste kwam ik toevallig tegen bij sony 1.600EA.

Maar als je mij kan vertellen dat je de QAM in kan stellen op mijn Sony KDL-46Z5500 laat maar horen ik ben zeer benieuwd.

het enige waar je dit kan instellen is op de losse decoders daar kan het wel die kun je ook op 128 en 256 zetten.ipv 64.

gr. Dennis
Dit toestel detecteert kennelijk automatisch de gebruikte QAM en Symbol rate. Stel dus alleen de netwerkfrequentie en het netwerk ID in en voer daarna een nieuwe scan uit.
  #16  
Oud 21 oktober 2009, 13:17
scooby1963's schermafbeelding
scooby1963 scooby1963 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: Breda
Ziggo Internet: ziggo alles in 1 plus
DTV: CI+ module en Humax
Berichten: 8
Standaard CI+

Dat heb ik al meerdere keren gedaan, maar dat heeft geen zin omdat hij de module niet meer ziet.

ik kan wel 1 ding opmerken dat als ik de tv terug plaats naar fabriek instellingen dan geeft hij bij systeem geen signaal en QAM (-) en dan een hoop cijfers aan.

maar zodra ik de digitale setup ga instellen op 372000 en ID op 5555 dan geeft hij na de scan, weer 826000 en QAM 170 of 231 aan.
ook hierna stop ik de module weer in de tv en zegt hij nog steeds kan geen module vinden.

Ik kan dit nu wel iedere dag gaan vertellen maar het begint nu wel een beetje iritant te worden.

En misschien heb je een deel gemist van mijn verhaal, maar ik heb toch echt vanaf 21 september tot donderdag 15 oktober digitaal ontvangst gehad met mijn CI+ Module zonder problemen.Maar nogmaals door die storing van 15 oktober om 21.30 uur s'avonds van ziggo heb ik geen beeld meer(digitaal), en ziet de tv de module niet meer.RA RA politiepet.

gr Dennis.
  #17  
Oud 21 oktober 2009, 14:01
rampage's schermafbeelding
rampage rampage is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Motorola SB5121
DTV: Neotion CI+ i.c.m. Samsung LE40B650, Samsung DCB-9401R, Humax IR-FOX C
Berichten: 29
Standaard

Lijkt me een duidelijk verhaal. Als je de module plaatst en deze wordt niet gevonden zal er óf iets mis zijn met de TV óf met de module.

Even je module in een ander CI+-geschikt TV-toestel plaatsen en het moet direct duidelijk zijn waar het probleem zit waarna er een vervolgactie kan worden ondernomen.
  #18  
Oud 21 oktober 2009, 16:55
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rampage Bekijk bericht
Lijkt me een duidelijk verhaal. Als je de module plaatst en deze wordt niet gevonden zal er óf iets mis zijn met de TV óf met de module.

Even je module in een ander CI+-geschikt TV-toestel plaatsen en het moet direct duidelijk zijn waar het probleem zit waarna er een vervolgactie kan worden ondernomen.
Het defect zit kennelijk in de TV, want ook zonder module erin doet de TV nu bij de digitale setup niet wat ie zou moeten doen.
  #19  
Oud 22 oktober 2009, 20:09
berkens's schermafbeelding
berkens berkens is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 november 2006
Locatie: Amstelveen (Casema ;-)
Ziggo Internet: Ziggo Z1
DTV: Loewe Xelos 26", Philips 37PFL8404H, Humax iHDR-5050C
Berichten: 43
Standaard

Beste Dirk,

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scooby1963 Bekijk bericht
Dat heb ik al meerdere keren gedaan, maar dat heeft geen zin omdat hij de module niet meer ziet.

ik kan wel 1 ding opmerken dat als ik de tv terug plaats naar fabriek instellingen dan geeft hij bij systeem geen signaal en QAM (-) en dan een hoop cijfers aan.

maar zodra ik de digitale setup ga instellen op 372000 en ID op 5555 dan geeft hij na de scan, weer 826000 en QAM 170 of 231 aan.
ook hierna stop ik de module weer in de tv en zegt hij nog steeds kan geen module vinden.

Ik kan dit nu wel iedere dag gaan vertellen maar het begint nu wel een beetje iritant te worden.

gr Dennis.
Had je begrepen dat NLD-1 digitaal en ongecodeerd wordt uitgezonden?
Dat je zonder CAM in je TV dat digitale kanaal moet kunnen zien?

Als dat niet lukt...lijkt het erop dat je TV defect is of dat de instellingen in de TV niet goed staan.

Succes, Ben...
__________________
Loewe Xelos A26 Relaunch + AlphaCrypt Classic 3.19 Irdeto CAM (CI) / Philips 37PFL8404H (Q5481-0.26.78.0) + Smith Irdeto CAM (CI+) / Humax iHDR-5050C - Ziggo Digitaal HD (Casema)
  #20  
Oud 22 oktober 2009, 21:57
Beerma's schermafbeelding
Beerma Beerma is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 juli 2009
Locatie: Geleen @home
DTV: Neotion CI+ cam Philips 40pfl9704/h 12
Berichten: 26
Standaard Geen beeld meer alleen Ned 1

Hallo kan iemand mij helpen. Wij hebben een samsung led tv type ue40b7000 wpxxxn versie. Sinds begin sept. hebben wij een CI+Cam van Ziggo, alles heeft prima gewerkt sinds vandaag. Geen beeld meer alleen Ned 1, ik zie de EPG gids wel. Heb net update op de tv gezet, wat goed verlopen is. EN NU!!!!!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:06.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl