Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 16 oktober 2009, 20:47
pvdveen's schermafbeelding
pvdveen pvdveen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2009
Locatie: ziggo/harkstede
Berichten: 9
Standaard resolutie verspringt

Ik heb regelmatig dat de decoder op 720P springt tijdens het inschakelen.
Als ik dan naar het instellingen menu ga springt de decoder zelfs op 576P!?. Ik kan hem daarna weer op 1080i zetten. Maar naar 2 of 3 keer inschakelen staat hij weer op 720p. .
Verder loopt het ding regelmatig vast. Soms geen geluid als je van hd weer naar een sd kanaal schakelt. Soms geen beeld. Of te wel een buggie apparaat. Ik wacht de aankomende update af en anders gaat hij terug naar Ziggo.

Peter
  #2  
Oud 18 oktober 2009, 14:29
wappoo's schermafbeelding
wappoo wappoo is offline
Member
 
Geregistreerd: 13 april 2009
Locatie: Geleen
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco 8455 PVR
Berichten: 62
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem. Het valt mij op dat het gebeurd als de tv op een andere HDMI ingang heeft gestaan. Heb jij de decoder ook via een av-ontvanger op je tv aangesloten? Het zou kunnen zijn dat het probleem daar zit. Ben benieuwd of er meer mensen zijn met die dit ervaren.
  #3  
Oud 18 oktober 2009, 19:47
pvdveen's schermafbeelding
pvdveen pvdveen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2009
Locatie: ziggo/harkstede
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wappoo Bekijk bericht
Ik heb precies hetzelfde probleem. Het valt mij op dat het gebeurd als de tv op een andere HDMI ingang heeft gestaan. Heb jij de decoder ook via een av-ontvanger op je tv aangesloten? Het zou kunnen zijn dat het probleem daar zit. Ben benieuwd of er meer mensen zijn met die dit ervaren.
Ik heb tussen de cisco en mijn tv inderdaad een AV versterker zitten van sony. Alles is aangesloten met HDMI.
Wat ik ook "vreemd" vindt is dat ik het geluid met 150 ms moet vertragen in de cisco om het geluid synchroon te krijgen. terwijl mijn versterker de vertraging van de televisie zelf regelt via HDMI 1.3a.

En als we dan toch klagen. wat een waardeloze teletext zit er inde cisco.

peter
  #4  
Oud 18 oktober 2009, 19:58
wappoo's schermafbeelding
wappoo wappoo is offline
Member
 
Geregistreerd: 13 april 2009
Locatie: Geleen
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Cisco 8455 PVR
Berichten: 62
Standaard

Ik heb er ook een Sony tussen zitten. De STR-DG520. Toen de cisco rechtstreeks op de tv stond aangesloten had ik dit probleem niet. Dus ik denk toch dat er daar ergens iets niet goed gaat. Zeker te hopen dat het met de aanstaande update het een en ander opgelost word.
Het probleem van de vertraging heb ik hier dan weer niet. Toch nog iets positief dan.
En ja, de teletekst van de cisco is zeker waardeloos.
  #5  
Oud 18 oktober 2009, 21:57
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

Heb er ook een Sony versterker tussen (de SDR-DA 5200ES) en heb het probleem niet. Kennelijk lastig om een uniforme oorzaak te identificeren.

Ook geen geluidsvertraging.

Wel regelmatig HDMI handshake issues: eerst 30 seconden groen/sneeuw beeld.
  #6  
Oud 19 oktober 2009, 17:26
pvdveen's schermafbeelding
pvdveen pvdveen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2009
Locatie: ziggo/harkstede
Berichten: 9
Standaard

Ik heb ook een sony. Maar dan een 3300 ES.
Ik heb hiermee geen last van groene/sneeuw .

peter
  #7  
Oud 20 oktober 2009, 10:33
arendre's schermafbeelding
arendre arendre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 augustus 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel / Casema/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Ubee
DTV: Cisco 8455DVB (testtraject)/ Smit CI+ module
Berichten: 145
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, maar dan met de Cisco direct aan mijn Sony TV. Probleem doet zich inderdaad alleen voor als ik dvd heb gekeken via scart, en daarna weer tv wil kijken via de HDMI ingang.

De audio van de Cisco is wel gekoppeld aan een Sony versterker, maar dan via de optical uitgang..
  #8  
Oud 20 oktober 2009, 18:36
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 773
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arendre Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde probleem, maar dan met de Cisco direct aan mijn Sony TV. Probleem doet zich inderdaad alleen voor als ik dvd heb gekeken via scart, en daarna weer tv wil kijken via de HDMI ingang.

De audio van de Cisco is wel gekoppeld aan een Sony versterker, maar dan via de optical uitgang..
Het is alom bekent dat de Cisco aan "handshake" probleem heeft. Dit probleem doet zich voornamelijk voor wanneer hij met een receiver moet 'onderhandelen'. Rechtstreeks op TV aangesloten gaat het meestal goed, let wel...meestal. Er zijn altijd uitzonderingen te noemen (zoals hierboven).
  #9  
Oud 25 oktober 2009, 13:57
Arnold60's schermafbeelding
Arnold60 Arnold60 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 juli 2009
Locatie: Hengelo
Ziggo Internet: Z2
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 14
Standaard

Het probleem van het verspringen van de resolutie is bij mij opgelost door de volgorde van inschakelen van de apparatuur te wijzigen.
Als eerste moet de tv worden ingeschakeld en vervolgens de Cisco.
De PVR wordt nu op de resolutie 1080i ingeschakeld en verspringt niet meer.
  #10  
Oud 25 oktober 2009, 14:51
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 773
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Arnold60 Bekijk bericht
Het probleem van het verspringen van de resolutie is bij mij opgelost door de volgorde van inschakelen van de apparatuur te wijzigen.
Als eerste moet de tv worden ingeschakeld en vervolgens de Cisco.
De PVR wordt nu op de resolutie 1080i ingeschakeld en verspringt niet meer.
Was bij mij toch niet de oplossing, wanneer ik (bijvoorbeeld) naar het menu schakelde, versprong hij spontaan naar 576p !! (niet altijd). Als je nergens aankomt deed hij het wel, maar dat kan natuurlijk niet. Bij mij stond hij niet op de TV maar op een receiver aangesloten, dus dan gaat die volgorde ook al niet op.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:06.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl