Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #81  
Oud 20 oktober 2009, 20:08
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door misfit_nl Bekijk bericht
Ik ook had het genoegen om de nieuwe firmware te testen (nogmaals bedankt anoniem).

..The Bad:
- Volgens mij geen EPG voor zender boven nummer 70, tenminste hij springt dan niet automatisch naar de zender.
...
.
Heb je een her-installatie uitgevoerd?
Alle kanalen zouden moeten voorkomen in de EPG. Maximum is 170+10.
  #82  
Oud 20 oktober 2009, 21:03
misfit_nl's schermafbeelding
misfit_nl misfit_nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Heb je een her-installatie uitgevoerd?
Alle kanalen zouden moeten voorkomen in de EPG. Maximum is 170+10.
Inderdaad na herinstallatie van de zenders ook EPG boven de 70 !
  #83  
Oud 20 oktober 2009, 22:13
marchelh's schermafbeelding
marchelh marchelh is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 juli 2009
Locatie: Woensdrecht
DTV: 32PFL9604H/12 CI+ SW000.026.075.000/Cisco ITV/NETGEAR WNDR3700/AI1 20Mb
Berichten: 63
Standaard

Vandaag om 16:30u ineens een aantal problemen met de authenticatie.
Vanmiddag wilde hij het authenticatie scherm weer niet sluiten maar nu werkte ook het drukken op de rode toets niet meer.
Het in stand-by zetten van de TV loste het probleem wel op.

Dan vanavond 21:15u wilde hij geen enkel gecodeerd kanaal meer weergeven.
Deze gaven allemaal het bekende witte "Gecodeerd kanaal" balkje.
Ook het zwarte scherm van CI+ bleef uit. Ik denk dus dat de CI+ helemaal niet gestart was en dus niet draaide op de achtergrond.
Het in stand-by zetten hielp niet pas na het helemaal uit zetten en weer aanzetten loste het probleem op.
  #84  
Oud 20 oktober 2009, 22:31
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Beste testers

Naast dat er veel punten (bugs / beperkingen) gemeld zijn, stellen we het zeer op prijs indien jullie de apecten met betrekking tot (in)stabilteit / gecodeerd beeld / issues in combinatie met de CI+ CAM e.d. blijven melden. Mede aan de hand van jullie ervaringen / terugkoppeling willen we volgende week een besluit nemen v.w.b. de certificering.
  #85  
Oud 20 oktober 2009, 22:41
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard Geen geluid

Net bij het overschakelen van 6 naar 7 wel beeld maar geen geluid. Via selecteren van audiotaal pas weer geluid. Dus dit issue staat ook nog open.
  #86  
Oud 21 oktober 2009, 13:29
Claude's schermafbeelding
Claude Claude is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Heerlen @Home
Berichten: 34
Standaard epg op philips TV

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
2e software release


Overzicht bevindigen:
  1. crash > reboot
  2. Now/Next balk nog steeds niet zichtbaar ( wordt niet meer ondersteund door Philips)
  3. melding "undefined" / OSD nog steeds "Undefined
  4. epg, extra informatie opvragen duurt erg lang
Philips wil de volgende punten handhaven (niet aanpassen):

2, 4, (...)

Andere punten zijn in onderzoek.
Over de reden van het niet aanpassen van de punten 2 en 4 kunnen we alleen maar speculeren.
Meest voor de hand liggende reden lijkt het beslag op resources van de TV (geheugen/processor).

Daarom deze afweging:

als we zouden moeten kiezen tussen twee "kwaden":

1. handhaving van de now/next banner bij wisseling van zender, maar beperking van EPG tot de eerste 50 zenders

OF

2. EPG op 170+ zenders, maar verlies van de now/next banner,

waarvoor zouden dan de meeste gebruikers kiezen?


Volgens mij voor keuze 1. Dat sluit m.i. nog het meeste aan bij het gebruik door het merendeel van de consument.

Philips heeft nu keuze 2 gemaakt. Zou dat nog om te buigen zijn?

Natuurlijk tenzij... Ziggo voor de Ziggo-certificering eist, dat er meer dan 50 zenders zijn met epg informatie. (Ik weet niet hoe dat zit met dat onderdeel van de certificatie, misschien kan Anoniem daarover wat zeggen.)

Als dat laatste het geval is (en het is niet bespreekbaar) dan heeft Philips geen keuze en gaan ze koste wat kost voor het certificaat en nemen ze featureverlies op de koop toe.
  #87  
Oud 21 oktober 2009, 13:45
Rowwan's schermafbeelding
Rowwan Rowwan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2009
Locatie: Venlo
DTV: 32pfl9604 + Smit CAM & Philips 37pfl9632 + Humax 5200
Berichten: 154
Standaard

Ik hoop niet dat ze hun keuze nog gaan veranderen. Geen now/next kan nik nog mee leven, dan druk ik wel een keertje op "opties". Geen EPG vindt ik veel storender, dan weet ik helemaal niet wat er op al die extra kanalen komt waar je je helemaal scheel voor betaald
  #88  
Oud 21 oktober 2009, 13:48
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Claude Bekijk bericht
Over de reden van het niet aanpassen van de punten 2 en 4 kunnen we alleen maar speculeren.
Meest voor de hand liggende reden lijkt het beslag op resources van de TV (geheugen/processor).
Laten we hier niet over speculeren aangezien het een complexe zaak is waarbij snel verkeerde aannames worden gemaakt/conclusies getrokken. Dus laten we gewoon bij de constateringen en feiten blijven.
  #89  
Oud 21 oktober 2009, 14:55
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Volgens mij moeten jullie wel dit in het achterhoofd houden:

In de andere series dan 9000, is de Now/Next banner met de vorige (officiele) firmware weer teruggekomen.
Daarnaast was en is er in die series geen mogelijkheid om de Now/Next banner handmatig (nogmaals) te laten verschijnen, drukken op INFO of Options heeft een heel ander effect op deze series dan in de 9000 serie.
  #90  
Oud 21 oktober 2009, 18:44
guidovdb's schermafbeelding
guidovdb guidovdb is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2009
Locatie: 4105 Ziggo
Ziggo Internet: AIE Extra
DTV: Philips 37PFL9604H12-SMIT CAM - humax 5050 humax 5200
Berichten: 54
Standaard

Vanmiddag weer diverse kanalen 'gecodeerd programma' (NLD3, NickJunior, TMF). TV uit en aan en probleem weer weg.

Edit: Testversie Q5492-0.26.65.0

Laatst gewijzigd door guidovdb; 21 oktober 2009 om 23:02 Reden: versie toegevoegd
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:10.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl