Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #41  
Oud 18 oktober 2009, 09:55
RobertElbertse's schermafbeelding
RobertElbertse RobertElbertse is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Veghel / Ziggo (@home)
Ziggo Internet: Ziggo TV digitaal totaal / SMiT CI+ CAM
DTV: Philips 32pfl9604h/12 FW 026.078.0 + HF1
Berichten: 42
Standaard

Gisteravond tv uit standby gehaald. Kreeg ik op alle zenders een 'gecodeerd programma' melding. Na een minuut tv in/uit standby gehaald en alles was weer normaal. Ik heb dus maar niet 2 minuten gewacht op de (door andere reeds gemelde) plof.

Dan nog even de epg. bij mij staat er echt geen datum in alleen 'vandaag' (wat bij mij geen datum is). Als je binnen de EPG op info drukt krij je wel de datum. Geen datum in de epg is natuurlijk geen bug. Maar als je vrouw al enkele jaren gewend is om bij de vorige tv op die manier even de datum op te zoeken en je hebt in je eentje de nieuwe tv gekocht dan snap je wel wie er de schuld krijgt.
  #42  
Oud 18 oktober 2009, 10:48
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Zet vanochtend de TV aan uit standby, komt er op elk gecodeerd kanaal de mededeling E19-4 ('preview periode verlopen'). TV standby/aan gezet - geen effect. Nieuwe kanaalinstallatie gedaan - geen effect. CAM eruit en weer erin - en ja hoor, toen werkte het wel weer...
  #43  
Oud 18 oktober 2009, 12:12
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
Zet vanochtend de TV aan uit standby, komt er op elk gecodeerd kanaal de mededeling E19-4 ('preview periode verlopen'). TV standby/aan gezet - geen effect. Nieuwe kanaalinstallatie gedaan - geen effect. CAM eruit en weer erin - en ja hoor, toen werkte het wel weer...
laat me even weten als het vaker gebeurt. Her-installeren e.d heeft geen zin. Kijk desnoods de volgende keer in de CAM menu naar Irdeto softcell en specifiek wat je ziet bij EMM
  #44  
Oud 18 oktober 2009, 14:30
jvbussel's schermafbeelding
jvbussel jvbussel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 oktober 2009
Locatie: Boxtel
DTV: CAM CI+
Berichten: 2
Standaard

Ik had dit probleem ('preview periode verlopen') ook met mijn 42PFL9664. Hoewel ik geen support kon verwachten toch met de helpdesk gebeld. Deze probeerde me uit te leggen dat dit vaker voorkomt en je dan de stekker van de decoder er even uit moet trekken. Im mijn geval dus even de module verwijderd en er weer opnieuw ingestopt en inderdaad het probleem was opgelost. Nu ik dus meer van dit soort meldingen de laatste dagen tegenkom begin ik er dus aan te twijfelen of dit een incidentje was.
  #45  
Oud 18 oktober 2009, 15:08
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door guidovdb Bekijk bericht

ere divisie live 1/2/3/4 geven continu blokstrepen Bij mij geeft geen enkel kanaal deze problemen
  1. achter de EPG zit geen geluid van het kanaal Klopt
  2. geen datum in EPG scherm Staat vandaag of dag van de week. (ma/di enz)
  3. Als ik op nettv klik en dan binnen 2 sec weer hierop klik wordt de zender zwart en krijg ik de melding gecodeerd programma Klopt na een paar seconden wel gewoon beeld
  4. geen ttx pagina cache cache start pas bij het drukken van de teletekst knop.
  5. boottime erg traag
- Het signaal gecodeerd programma krijg ik ook soms bij zappen of opstarten, maar verdwijnt met een seconde.
- Soms krijg ik het code ingeven beeld in een flits , terwijl ik de instelling heb "Alles vrijgeven".
- Ik had een probleem met connect met PC, dit bleek aan de PC te liggen.
- Ik had gisteren last van wat digitale balken die soms door het beeld kwamen bij Scifi, alsof het signaal niet sterk genoeg was. Wellicht vraagt die ondertiteling veel. (zender die voorheen ondertiteling problemen had). STB Samsung geeft slechtere ondertiteling.
- Via PC korte filmpjes bekijken lukt. Grotere films (30 minuten AVI) geeft zwart beeld.
- NETTV: Als Meteo weerbericht is afgelopen, gaat deze niet vanzelf terug naar het vorige scherm, maar was daarvoor ook.
- Soms krijg je een zwart beeld na afloop van van iets (NETTV, connectie met PC, vaak hoef je niet te herstarten, maar is op OK drukken voldoende
- geen teletekst cache zorgt inderdaad voor een trage start van teletekst. eenmaal in cache werkt het prima.
- geen datum in beeld bij EPG vind ik nu alleen bij testen lastig om te achterhalen van welk tijdstip de EPG uitgaat.
- vanmorgen bij EPG miste een aantal kanalen kort na opstart EPG informatie, EPG 10 minuten later was weer volledig.

Verder is deze testversie versie bij mij heel stabiel gebleven.

Mark
  #46  
Oud 18 oktober 2009, 19:14
RobertElbertse's schermafbeelding
RobertElbertse RobertElbertse is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Veghel / Ziggo (@home)
Ziggo Internet: Ziggo TV digitaal totaal / SMiT CI+ CAM
DTV: Philips 32pfl9604h/12 FW 026.078.0 + HF1
Berichten: 42
Standaard

Als je de TV standby zet terwijl je fotos hebt zitten kijken (home/pc/afbeeldingen...) en je haalt later de tv uit standby dan krijg je de zenderinfo van de tv zender (bv. 1 Nederland 1 HD) maar geen beeld. je moet dan een andere (of opnieuw dezelfde) zender kiezen om weer beeld te krijgen.
  #47  
Oud 19 oktober 2009, 07:57
Rowwan's schermafbeelding
Rowwan Rowwan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 juni 2009
Locatie: Venlo
DTV: 32pfl9604 + Smit CAM & Philips 37pfl9632 + Humax 5200
Berichten: 154
Standaard

Met de laatste nieuwe (.65) heb ik nog geen stabiliteitsproblemen gehad. Enkele zaken die ik hinderlijk vindt:
- Geen geluid bij EPG.
- Af en toe is de menu structuur erg traag, dit had ik e 1e keer na herinstallatie. Misschien een caching probleem. Het werkt in elk geval beter nu.
- Na "preview periode verlopen" moet je eerst op OK klikken. Een nieuwe zender ingeven werkt niet (behalve met P+ en P-)
  #48  
Oud 19 oktober 2009, 08:06
TNG's schermafbeelding
TNG TNG is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Oss
DTV: Philips 42pfl9664H + Smit CAM
Berichten: 79
Standaard

Na gister behoorlijk wat uurtjes TV kijken moet ik concluderen dat ik toch nog af en toe last heb van de bekende 'blokstrepen' uit de vorige firmware. Niet zo vaak als bij de vorige versie, maar toch zie ik ze af en toe nog op het beeld verschijnen...(Ligt niet aan mijn bekabeling of signaal)
  #49  
Oud 19 oktober 2009, 10:20
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobertElbertse Bekijk bericht
Gisteravond tv uit standby gehaald. Kreeg ik op alle zenders een 'gecodeerd programma' melding. Na een minuut tv in/uit standby gehaald en alles was weer normaal. Ik heb dus maar niet 2 minuten gewacht op de (door andere reeds gemelde) plof.

Dan nog even de epg. bij mij staat er echt geen datum in alleen 'vandaag' (wat bij mij geen datum is). Als je binnen de EPG op info drukt krij je wel de datum. Geen datum in de epg is natuurlijk geen bug. Maar als je vrouw al enkele jaren gewend is om bij de vorige tv op die manier even de datum op te zoeken en je hebt in je eentje de nieuwe tv gekocht dan snap je wel wie er de schuld krijgt.
Dit bovenste probleem heb ik ook vaak de laatste tijd op mijn 5604 met dus de laatste officiele software.
Ik gebruik deze software sinds eind september, dit probleem heeft zich echter alleen de laatste 5 dagen 3x voorgedaan.
Mogelijk ligt de oorzaak dus bij iets anders dan een wijziging in de software alleen.
Het uitzetten (standby) en aanzetten van de tv is altijd de oplossing.
  #50  
Oud 19 oktober 2009, 10:23
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rowwan Bekijk bericht
Met de laatste nieuwe (.65) heb ik nog geen stabiliteitsproblemen gehad. Enkele zaken die ik hinderlijk vindt:
- Geen geluid bij EPG.
- Af en toe is de menu structuur erg traag, dit had ik e 1e keer na herinstallatie. Misschien een caching probleem. Het werkt in elk geval beter nu.
- Na "preview periode verlopen" moet je eerst op OK klikken. Een nieuwe zender ingeven werkt niet (behalve met P+ en P-)
Ik heb een 5604 en dus de oudere software.
Als je de EPG opent, heb je inderdaad geen geluid. Scroll ik echter naar een programma op een andere zender en blijf je met je 'vakje' (cursor) een seconde of 2/3 daarop staan, dan krijg ik in elk geval het geluid van die zender te horen op de achtergrond.
Geen idee of dit iets helpt bij dit probleem, maar ik dacht ik meld het toch even.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:03.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl