Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 17 oktober 2009, 14:31
guidovdb's schermafbeelding
guidovdb guidovdb is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2009
Locatie: 4105 Ziggo
Ziggo Internet: AIE Extra
DTV: Philips 37PFL9604H12-SMIT CAM - humax 5050 humax 5200
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
Ik merk het volgende bij de ondertitels bv. bij 13th street.
Zodra er een aanpassing van het volume is vallen de ondertitels weg. Deze komen ook niet na 10 sec. terug. Na 'info', teletekst etc. of ondertitels aanzetten komen ze pas weer terug.
Hier staat wel de volumebalk 'uit' in de settings - wellicht dat dat het verschil is.

Heb volumebalk op uit gezet en heb inderdaad dezelfde symptonen. Na de mute toets 2 keer te hebben ingedrukt komt ie ook weer terug.
  #22  
Oud 17 oktober 2009, 14:38
guidovdb's schermafbeelding
guidovdb guidovdb is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2009
Locatie: 4105 Ziggo
Ziggo Internet: AIE Extra
DTV: Philips 37PFL9604H12-SMIT CAM - humax 5050 humax 5200
Berichten: 54
Standaard

Klok en ondertiteling samen in beeld werkt ook niet.
  #23  
Oud 17 oktober 2009, 14:50
Claude's schermafbeelding
Claude Claude is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Heerlen @Home
Berichten: 34
Standaard

@guidovdb

Heb je een Smit CAM?

En is het authenticatiescherm (started -- success) nu verdwenen? (Eerste indruk was "lijkt" verdwenen.)
  #24  
Oud 17 oktober 2009, 15:28
guidovdb's schermafbeelding
guidovdb guidovdb is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 juli 2009
Locatie: 4105 Ziggo
Ziggo Internet: AIE Extra
DTV: Philips 37PFL9604H12-SMIT CAM - humax 5050 humax 5200
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Claude Bekijk bericht
@guidovdb

Heb je een Smit CAM?

En is het authenticatiescherm (started -- success) nu verdwenen? (Eerste indruk was "lijkt" verdwenen.)
Ik heb een smit, ik zie het nog wel, maar dan heel kort en hij is verdwenen voor je bij wijze van spreken de groen knop hebt gevonden. Ik heb er eigenlijk ook nooit zo opgelet, maar het kwam regelmatig voorbij met de oude versie, voor mijn gevoel is het nu minder en gaat het sneller. Misschien iemand die weet hoe het te forceren, dan probeer ik het.
  #25  
Oud 17 oktober 2009, 16:04
kasteleman's schermafbeelding
kasteleman kasteleman is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 september 2009
Locatie: Casema
Berichten: 14
Standaard

Ik heb ook de "nieuwe software op mijn 37 inch 9604 gezet (THX anoniem) icm Smit cam. Heb nog steeds geen zenderinformatie zoals door anderen ook is vermeld. Dus er verschijnt ondefined in beeld. Althans soms. Zelfs dat vaak niet eens. Wel als ik de info knop druk komt dit naar voren. Daarnaast valt mij op dat de ondertiteling bij bv SciFi pas na zo'n 10 seconden ofzo in beeld komt. Gisteren gebeurde het ook dat ik na overschakelen naar programmainfo (dus overzicht van de verschillende kanalenprogrammering) en weer terug en ik vervolgens volgend kanaal koos, mijn scherm op zwart bleef. Wel kreeg ik geluid. Nadat ik weer verder zapte en weer terug, had ik wel weer beeld en geluid.

Dus we gaan de goede kant op, maar zijn er nog niet helemaal....
  #26  
Oud 17 oktober 2009, 16:14
Claude's schermafbeelding
Claude Claude is offline
Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Heerlen @Home
Berichten: 34
Standaard authentication melding

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door guidovdb Bekijk bericht
Ik heb een smit, ik zie het nog wel, maar dan heel kort en hij is verdwenen voor je bij wijze van spreken de groen knop hebt gevonden. Ik heb er eigenlijk ook nooit zo opgelet, maar het kwam regelmatig voorbij met de oude versie, voor mijn gevoel is het nu minder en gaat het sneller. Misschien iemand die weet hoe het te forceren, dan probeer ik het.

Dank je voor de info.
Dat betekent in ieder geval, dat de melding nog niet wordt onderdrukt.
  #27  
Oud 17 oktober 2009, 16:25
marchelh's schermafbeelding
marchelh marchelh is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 juli 2009
Locatie: Woensdrecht
DTV: 32PFL9604H/12 CI+ SW000.026.075.000/Cisco ITV/NETGEAR WNDR3700/AI1 20Mb
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Claude Bekijk bericht
Dank je voor de info.
Dat betekent in ieder geval, dat de melding nog niet wordt onderdrukt.
Ik moet ook zeggen dat ik idd de melding ook niet meer heb gezien.
Het gaat dan dus idd waarschijnlijk een stuk sneller en valt niet meer op.
Het probleem wat ik met de vorige test versie heb gezien (helemaal niet meer verdwijnen van de melding) heb ik nu niet meer terug gezien.
  #28  
Oud 17 oktober 2009, 16:43
RobertElbertse's schermafbeelding
RobertElbertse RobertElbertse is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Veghel / Ziggo (@home)
Ziggo Internet: Ziggo TV digitaal totaal / SMiT CI+ CAM
DTV: Philips 32pfl9604h/12 FW 026.078.0 + HF1
Berichten: 42
Standaard

Firmware 026.065.0
- voor de installatie plaatste ik de USB-stick en schakelde de TV aan, toen home/configuratie/software update/local update. Toen werd het scherm zwart en even later kreeg ik het updating scherm. Ik dacht dat ik minimaal nog een extra scherm zou krijgen na local update.
- als de TV aan staat moet ik 2 keer op de tiptoets 'power' drukken. pas de 2de keer reageert de TV. (structureel dus reproduceerbaar, ook all bij 026.055)
- meestal krijg ik bij opstart eerst beeld en daarna heel kort het authentication scherm. 1 keer bleef dit scherm staan met authentication ok. pas veel later (>20sec) toen ik op de gekleurde knoppen drukte verdween het scherm, Ik weet niet zeker of dit door het knoppen drukken kwam (kan ook toeval zijn). (incidenteel, voor het eerst gezien bij 026.065)
- SBS6 was schokkering en van matige kwaliteit, zal vanavond nogmaals kijken want het kan nnatturlijk ook aan het programma liggen.
- 13th street heeft nu ondertiteling maar het duurt wel 5 seconden na inschakelen kanaal voordat ik de eerste teks krijg (reproduceerbaar)
- Comedy Central Family en ere divisie live 1/2/3/4 geven continu blokstrepen (gemmiddeld >6 op ieder moment) van comedy central factory weet ik met zekerheid dat mijn vorige TV dit niet had op exact dezelfde aansluitplaats/kabel. edl1234 kijk in normaal nooit, dus weet ik niet. (structureel dus reproduceerbaar, was ook al bij 026.055)
- achter de EPG zit geen geluid van het kanaal (structureel, reproduceerbaar, ook al bij 026.055)
- als je in de EPG op info drukt duurt het >10sec voordat je tekst krijgt. druk je buiten de EPG op info dan komt dezelfde info direct (structureel, ook al bij 026.055)
- nog steeds geen datum in het EPG scherm
- Als ik op nettv klik en dan binnen 2 sec weer hierop klik wordt de zender zwart en krijg ik de melding gecodeerd programma. (structureel, niet getest in voorgaande versies)
- Als je naar teletext gaat (welke het op alle zenders lijkt te doen) dan gaat hij pas dan alle paginas in cache zetten. Als je uit tt gaat en weer opnieuw erin gaat hij opnieuw cachen. (structureel)
- booten duurt nog steeds >20 seconden. Uit standby komen lijkt iets sneller (gevoel) dan voorgaande firmware.

Al met al 'voelt' het beter dan 026.055
  #29  
Oud 17 oktober 2009, 16:57
marchelh's schermafbeelding
marchelh marchelh is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 juli 2009
Locatie: Woensdrecht
DTV: 32PFL9604H/12 CI+ SW000.026.075.000/Cisco ITV/NETGEAR WNDR3700/AI1 20Mb
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
als de TV aan staat moet ik 2 keer op de tiptoets 'power' drukken. pas de 2de keer reageert de TV. (structureel dus reproduceerbaar, ook all bij 026.055)
Dit is zo bedoeld. Ze hebben op enige tijd een probleem gehad met het spontaan aan gaan van de TV dit bleek een probleem met het zij bediening paneel te zijn. Ze hebben toen de software aangepast dat je binnen 20 seconden (of zo) twee keer op de knopjes moet drukken voor dat hij reageerd.


Citaat:
Als ik op nettv klik en dan binnen 2 sec weer hierop klik wordt de zender zwart en krijg ik de melding gecodeerd programma. (structureel, niet getest in voorgaande versies)
Deze heb ik niet gezien. Wel grondig getest dus.
  #30  
Oud 17 oktober 2009, 17:23
TNG's schermafbeelding
TNG TNG is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Oss
DTV: Philips 42pfl9664H + Smit CAM
Berichten: 79
Standaard

Zojuist mijn TV vanuit standby aangezet, krijg de melding 'gecodeerd programma' en paar seconden later krijg ik beeld. Lijkt dus niks aan het handje, maar nog geen 2 minuten later *pof* dikke crash (met hard geluid) en een reboot....Geen idee waarom.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:14.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl