Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #141  
Oud 28 oktober 2009, 23:23
Sarrod's schermafbeelding
Sarrod Sarrod is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2009
Locatie: Ommen / @Home
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ecytuke14 Bekijk bericht
Sinds 3 maanden in bezit van een 32PFL9604 met serienummer: V1N1C0922011224.
Sinds 1 week in bezit van een Neotion CAM.

[...]

Daarna via Anoniem de testversie erop gezet met de volgende resultaten.

[...]

6. Bij overschakelen naar andere zender, geen kanaal en zenderaanduiding.
Hooguit "undefined".
Wellicht dat hier een oplossing voor is.

[...]
Dit probleem heb ik niet, bij mij zie ik gewoon het kanaalnummer en daarna de zender. Na enkele (1 a 2) seconden volgt beeld. Ik heb ook een 32PFL9604, maar een Smith CAM, zou het hem daar in kunnen zitten? Misschien dat iemand dit kan bevestigen of ontkrachten?
  #142  
Oud 28 oktober 2009, 23:38
sanderanders's schermafbeelding
sanderanders sanderanders is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2009
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Televisie Basis
DTV: Samsung DCB H360R
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
ik heb vrd een meeting met Philips, dan hoor ik meer.
Ok, we wachten af. Keep up the good work!
  #143  
Oud 29 oktober 2009, 09:57
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sarrod Bekijk bericht
Dit probleem heb ik niet, bij mij zie ik gewoon het kanaalnummer en daarna de zender. Na enkele (1 a 2) seconden volgt beeld. Ik heb ook een 32PFL9604, maar een Smith CAM, zou het hem daar in kunnen zitten? Misschien dat iemand dit kan bevestigen of ontkrachten?
Ik heb een Neotion CAM, maar zie dit probleem ook niet. Dus daar ligt het niet aan.
  #144  
Oud 29 oktober 2009, 14:51
ecytuke14's schermafbeelding
ecytuke14 ecytuke14 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2009
Locatie: rijen @home
DTV: 32PFL9604H + neotion cam
Berichten: 7
Post

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ecytuke14 Bekijk bericht
6. Bij overschakelen naar andere zender, geen kanaal en zenderaanduiding.
Hooguit "undefined".
Wellicht dat hier een oplossing voor is.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sarrod Bekijk bericht
Dit probleem heb ik niet, bij mij zie ik gewoon het kanaalnummer en daarna de zender. Na enkele (1 a 2) seconden volgt beeld. Ik heb ook een 32PFL9604, maar een Smith CAM, zou het hem daar in kunnen zitten? Misschien dat iemand dit kan bevestigen of ontkrachten?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
Ik heb een Neotion CAM, maar zie dit probleem ook niet. Dus daar ligt het niet aan.
Als ik weer terugga naar "antenne" en daarna weer naar "kabel" in het setup menu heb ik het weer terug.
Als de TV meer als een uur uit heeft gestaan, moet ik die handeling weer opnieuw uitvoeren.
Vreemd dat dit bij jullie niet is.
Heeft niemand dit probleem?
  #145  
Oud 29 oktober 2009, 15:25
mouse5312's schermafbeelding
mouse5312 mouse5312 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2009
Locatie: Venlo/@Home
Berichten: 2
Standaard Philips optie programma naam

Ik heb hier de 42PFL9664 en tijdens het zappen zie ik geen naam van het programma staan boven in beeld.
Ik ben gewend van Philips dat als er een kanaal gewisseld wordt, dat dan ook de naam van het programma bovenin beeld erbij komt te staan.

De naam zie ik wel staan bij info, maar niet meer in beeld.
Is dit nog aan te passen of zit deze functie er gewoon niet in?

En is ook het letter type van de kanaalnummers, tijdens het zappen, aan te passen.
Ik vind deze wel heel erg groot in beeld staan en met een lelijk lettertype.

Verder heb ik sinds de laatste 2 firmwares ook nog last van de aan/uit knop op het toestel zelf.
Soms moet ik hier meerdere keren op drukken, voordat de tv het snapt en uit gaat.
Als ik 1 keer druk en de tv reageerd niet (piep wel, maar geen reactie), dan heb ik ook al verschillende keren lang gewacht, maar ook dat helpt niet.

Verder vindt ik het jammer dat de tv niet gelijk op de afstandbediening reageert.
Dus als de tv aan gaat moet je een paar seconden wachten, totdat de tv reageert. Volgens mij is dit eenvoudig aan te passen voor Philips, door gewoon de IR codes eerder in de code te initialiseren en het beeld ietsjes later laten starten.
Misschien een eenvoudige aanpassing voor hun...
  #146  
Oud 29 oktober 2009, 15:33
zonnetje's schermafbeelding
zonnetje zonnetje is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 oktober 2008
Locatie: Utrecht / Wanadoo Cable
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ecytuke14 Bekijk bericht
Als ik weer terugga naar "antenne" en daarna weer naar "kabel" in het setup menu heb ik het weer terug.
Als de TV meer als een uur uit heeft gestaan, moet ik die handeling weer opnieuw uitvoeren.
Vreemd dat dit bij jullie niet is.
Heeft niemand dit probleem?

Sinds de laatste update (026.058.005) heb ik dat undefined ook steeds in beeld. Ik heb alleen helemaal nog geen CAM. Heel soms na veel gepruts heb ik weer gewoon de zendernaam, maar als ie uit gestaan heeft komt dat undefined weer terug.
  #147  
Oud 29 oktober 2009, 16:44
pvg's schermafbeelding
pvg pvg is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 maart 2009
Locatie: Heerhugowaard / Multikabel
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zonnetje Bekijk bericht
Sinds de laatste update (026.058.005) heb ik dat undefined ook steeds in beeld. Ik heb alleen helemaal nog geen CAM. Heel soms na veel gepruts heb ik weer gewoon de zendernaam, maar als ie uit gestaan heeft komt dat undefined weer terug.
Heb precies hetzelfde, ook geen cam maar na de laatste firmware update vaak 'undefined' in beeld en vaak ook helemaal geen zenderinfo linksboven. Heb er bij mij (32pfl9604) wel een work-around voor gevonden. Wanneer je het videokanaal selecteerd (0) en daarna weer naar een zender gaat is de info weer terug.

Gewoon een bugje als je het mij vraagt zal er bij de volgende firmwareupdate hopelijk wel uit zijn.
  #148  
Oud 29 oktober 2009, 19:13
zonnetje's schermafbeelding
zonnetje zonnetje is offline
Member
 
Geregistreerd: 14 oktober 2008
Locatie: Utrecht / Wanadoo Cable
Berichten: 53
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pvg Bekijk bericht
Heb precies hetzelfde, ook geen cam maar na de laatste firmware update vaak 'undefined' in beeld en vaak ook helemaal geen zenderinfo linksboven. Heb er bij mij (32pfl9604) wel een work-around voor gevonden. Wanneer je het videokanaal selecteerd (0) en daarna weer naar een zender gaat is de info weer terug.

Gewoon een bugje als je het mij vraagt zal er bij de volgende firmwareupdate hopelijk wel uit zijn.

Dank je wel voor de tip! Werkt bij mij ook (32pfl8404).
  #149  
Oud 29 oktober 2009, 20:31
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

@anoniem - m.b.t. 'het lijstje'

2. Now/Next balk nog steeds niet zichtbaar tijdens zappen ( wordt niet meer ondersteund door Philips, alleen nog via i)
Kanaal selecteren en gelijk 'info' indrukken geeft '1.00-1.01' - i.e. info nog niet beschikbaar. Vandaar geen now/next balk?
6. ondertiteling verdwijnt circa 10 sec na instellen volume
Ondertiteling verdwijnt permanent als de volumebalk uitstaat in de configuratie. Is dit nu bevestigd?
7. hidden zender alleen via herinstallatie weer terug te halen
Werkt hier wel. Zijn er meerdere mensen met dit probleem (of is het IUBT - incompatible user behind TV)?
10.
ere divisie live 1/2/3/4 geven continu blokstrepen
Hier geen probleem - is dit bij één gebruiker of meerdere (niet bv. slecht signaal)?
16.
preview verlopen
Vervelend, maar wat betekent dit?

Verder voor 't lijstje
17. selecteren kanaal vanuit guide geeft geen OSD/CAM melding
18. selecteren kanaal geeft wel video/geen audio (zeer sporadisch)
19. ondertiteling werkt niet in TXT dual screen mode (...verrassing...)
  #150  
Oud 29 oktober 2009, 20:48
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
@anoniem - m.b.t. 'het lijstje'

2. Now/Next balk nog steeds niet zichtbaar tijdens zappen ( wordt niet meer ondersteund door Philips, alleen nog via i)
Kanaal selecteren en gelijk 'info' indrukken geeft '1.00-1.01' - i.e. info nog niet beschikbaar. Vandaar geen now/next balk?
> denk toch dat het wat anders is, waar ik op dit moment nog niets over kan zeggen.

6. ondertiteling verdwijnt circa 10 sec na instellen volume
Ondertiteling verdwijnt permanent als de volumebalk uitstaat in de configuratie. Is dit nu bevestigd?
> ja, heb het kunnen reproduceren. De QC engineer gaf tijdens zijn laatste bezoek dat hier een fix voor was

7. hidden zender alleen via herinstallatie weer terug te halen
Werkt hier wel. Zijn er meerdere mensen met dit probleem (of is het IUBT - incompatible user behind TV)?
> ik heb de kanalen ook weer kunnen terughalen in 2 stappen via optie tijden service selectie view

10.
ere divisie live 1/2/3/4 geven continu blokstrepen
Hier geen probleem - is dit bij één gebruiker of meerdere (niet bv. slecht signaal)?
> geen idee of het verder nog voorkomt, hierbij oproep aan testers die dit probleem nog steeds ervaren

16.
preview verlopen
Vervelend, maar wat betekent dit?
> kaart is niet geactiveerd. enkele melding niets meer over gehoord

Verder voor 't lijstje
17. selecteren kanaal vanuit guide geeft geen OSD/CAM melding
18. selecteren kanaal geeft wel video/geen audio (zeer sporadisch)
19. ondertiteling werkt niet in TXT dual screen mode (...verrassing...)

>zal ik morgen in overleg doornemen
______
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:37.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl