Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #101  
Oud 22 oktober 2009, 12:18
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
De now/next balk komt alleen (automatisch) in beeld bij het wisselen van kanaal (ongeveer een seconde). Deze balk is niet dmv een toets op te roepen. Wat je ziet met de Info knop is anders. Bij de 9000 reeks komt de balk niet, maar bij de andere modellen wel. Maar de knoppen werken op alle toestellen hetzelfde.
Dan heb ik het helemaal verkeerd begrepen. Ik meende echt dat het INFO-knop scherm op de 9000 serie anders was dan alle andere series.
  #102  
Oud 23 oktober 2009, 18:37
Sarrod's schermafbeelding
Sarrod Sarrod is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2009
Locatie: Ommen / @Home
Berichten: 11
Standaard

Ik kan de bugs die al eerder genoemd zijn onderschrijven, maar heb nog geen reboots of ploffen gehad. Wel soms een authentification succesfull melding, maar vreemd genoeg niet altijd. Ook heb ik de 'verborgen zenders' bug geprobeerd, maar dat is bij mij niet aan de orde. Als ik de verborgen zenders weer zichtbaar maak (daarna moet je nog wel NOG een keer 'options' doen en dan 'afsluiten') dan zijn ze er gewoon weer. Van blokken en strepen heb ik ook geen last.

Het enige echt grote probleem dat ik heb is dat RTL Television (Duitsland) hier geen beeld geeft? Ik heb al een keer de zenders opnieuw geinstalleerd, maar dat helpt helaas niet.

Ik heb een 32PFL9604, meer mensen met dit probleem?

M.b.t. de 'Archie' discussie (die wat mij betreft wat offtopic is, maar misschien wel een eigen draadje waard is); ik waardeer zijn kennis van zaken ten zeerste (zo ook op Got). Aan de ene kant heeft hij gelijk; de eisen van Ziggo zijn totaal niet duidelijk, deze firmware vertoont nog vrij ernstige tekortkomingen (waar ik vreemd genoeg weinig last van heb). Op basis daarvan zou je inderdaad kunnen stellen dat klanten deze software nog niet zouden mogen testen echter; de risico's waren voor de deelnemers duidelijk. Daarnaast heb ik sterk het idee dat deze firmware in ieder geval beter is dan wat er tot nu toe was, dus alleen maar verbetering eigenlijk.

Los daarvan maken de eisen van Ziggo mij eigenlijk niet zo heel veel uit, zoals het nu werkt ben ik er eigenlijk wel tevreden over. Mocht een nieuwe software bijvoorbeeld het herordenen van de kanalenlijst onmogelijk maken, dan denk ik niet dat ik die ga installeren, ook al zou die wel gecertificeerd worden. Het werkt nu immers prima met deze versie (op mijn televisie tenminste).
  #103  
Oud 23 oktober 2009, 18:41
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sarrod Bekijk bericht
Ook heb ik de 'verborgen zenders' bug geprobeerd, maar dat is bij mij niet aan de orde. Als ik de verborgen zenders weer zichtbaar maak (daarna moet je nog wel NOG een keer 'options' doen en dan 'afsluiten') dan zijn ze er gewoon weer. Van blokken en strepen heb ik ook geen last.
Ik kan dit alleen maar bevestigen. Verborgen zenders zijn terug te halen en geen blokstrepen meer.
  #104  
Oud 23 oktober 2009, 19:17
Mark69's schermafbeelding
Mark69 Mark69 is offline
Member
 
Geregistreerd: 1 september 2009
Locatie: Gorinchem Casema
Ziggo Internet: Alles-in-een-plus
DTV: Samsung / Philips CI+ 37PFL9604 (FW..26.066.0)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Philips wil de volgende punten handhaven (niet aanpassen):
2, 4, 8, 11, 14, 15.
.

Balen (richting Philips dan)
  #105  
Oud 23 oktober 2009, 23:23
ralph_ziggo_dealer's schermafbeelding
ralph_ziggo_dealer ralph_ziggo_dealer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 september 2009
Locatie: culemborg/ziggo
Berichten: 23
Standaard

Ontopic dan maar:

met de nieuwe software:

neotion cam en 9604 tv in de zaak, vraagt of er update is maar is er niet
werkt prima, authentificatie sneller dan smith, ondertitels werken, wel met volume bug, dus ondertitels tijdelijk weg als volume gebruikt word.

smith cam en 9664 tv thuis, tv werkte prima totdat zenders opnieuw gezocht werden en cam er in geplaatst werd wel authentificatie maar geen beeld op alles behalve ned1hd. Stroomstekker eruit en module er weer uit en toen werkte alles weer en nu nog steeds (na 1 dag)

teletekst werkt prima! wel rekening houden met cachen, dus even wachten en dan is ie super snel op beide tv's

in mijn ogen is daarmee voor de gemiddeld tot kritische klant de tv ciplus en ziggo approved.

wel rekening houden met volume bug en epg snelheid wat nog opgelost moet worden.

Ik zou het zo kunnen verkopen met droge ogen. We moeten wel bedenken dat door dit forum we veel meer weten over hoe en wat over philips en de mogelijkheden. Deze openheid kan ook tegen ziggo en philips werken, immers er lopen hier wat mensen rond die in mijn ogen nauwelijks tevreden te stellen zijn, en dat is jammer. We krijgen steeds meer een klaag cultuur
  #106  
Oud 24 oktober 2009, 09:00
Sarrod's schermafbeelding
Sarrod Sarrod is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 6 oktober 2009
Locatie: Ommen / @Home
Berichten: 11
Standaard

Is het overigens meer mensen opgevallen (of het is psychisch) dat de menu's veel trager zijn als je TV is afgestemd op een HD kanaal? Blijkbaar zit de TV qua resources niet echt in reserves
  #107  
Oud 24 oktober 2009, 11:16
mod-2's schermafbeelding
mod-2 mod-2 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 januari 2008
Locatie: Ziggo
Berichten: 154
Exclamation Blijf on topic aub

Er zijn 44 (!) offtopic en "topic-kapen" reacties verwijderd.

Voor wie zich aangesproken voelt:
Blijf aub on-topic en open een nieuw topic in het juiste forumdeel en "vervuil" niet bestaande discussies. Dit soort berichten zullen in de toekomst meer worden gewist.
  #108  
Oud 24 oktober 2009, 16:53
RobertElbertse's schermafbeelding
RobertElbertse RobertElbertse is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Veghel / Ziggo (@home)
Ziggo Internet: Ziggo TV digitaal totaal / SMiT CI+ CAM
DTV: Philips 32pfl9604h/12 FW 026.078.0 + HF1
Berichten: 42
Standaard

Ik heb meerdere malen gemeld dat ik op ieder moment van de dag continu gemiddeld 6 blokstrepen in beeld had op ComCentrFam en EreDivLive1/2/3/4.

Gisteren zapte ik toevallig over ComCentrFam (door de slechte beeld kwaliteit was ik er al enkele dagen niet meer geweest) en warempel; zo strak als de lucht op een mooie zomerdag.

Ik heb nu 2 dagen regelmatig gekeken en in zijn geheel geen blokstrepen meer gezien. op CCF en EDL1234.

In de afgelopen dagen heb ik wel een keertje de smartcard uit de CAM gehaald (dus niet de CAM uit de TV) en heb ik een aanpassing op mijn abonnement laten doen (nml EDL1234 per dec schrappen). Qua bekabeling e.d. is er niets gewijzigd.
  #109  
Oud 24 oktober 2009, 16:57
RobertElbertse's schermafbeelding
RobertElbertse RobertElbertse is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Veghel / Ziggo (@home)
Ziggo Internet: Ziggo TV digitaal totaal / SMiT CI+ CAM
DTV: Philips 32pfl9604h/12 FW 026.078.0 + HF1
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sarrod Bekijk bericht
Is het overigens meer mensen opgevallen (of het is psychisch) dat de menu's veel trager zijn als je TV is afgestemd op een HD kanaal? Blijkbaar zit de TV qua resources niet echt in reserves
Ik heb even snel gekeken en de volgende test gedaan: op Ned2HD en op RTL5 het optie menu geopend en de cursor op een neer bewogen.

Bij RTL5 zie ik de cursor 9 van de 10 keer vloeiend verspringen. Bij Ned2HD zie ik minimaal 5 van de 10 keer de cursor in 2 of 3 schokjes verspringen.

Dit was een korte eenmalige test dus ik weet niet of dit structureel is.
  #110  
Oud 24 oktober 2009, 19:47
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

@Anoniem,

Is er al iets bekend over het eventueel uitbrengen van nieuwe Philips firmware als productie-release?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:35.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl