Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #91  
Oud 21 oktober 2009, 18:55
marchelh's schermafbeelding
marchelh marchelh is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 juli 2009
Locatie: Woensdrecht
DTV: 32PFL9604H/12 CI+ SW000.026.075.000/Cisco ITV/NETGEAR WNDR3700/AI1 20Mb
Berichten: 63
Standaard

En opnieuw weer een hanger in het authenticatie scherm.
Standby verhielp het probleem.
Het vreemde is dat het bijna een week goed ging en dan nu ineens de frequentie met problemen omhoog gaat terwijl de software het zelfde is gebleven. Ik zal de eerst volgende keer eens kijken of ik de signaal kwaliteit kan bepalen.
  #92  
Oud 21 oktober 2009, 20:06
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rowdy Bekijk bericht
Volgens mij moeten jullie wel dit in het achterhoofd houden:

In de andere series dan 9000, is de Now/Next banner met de vorige (officiele) firmware weer teruggekomen.
Daarnaast was en is er in die series geen mogelijkheid om de Now/Next banner handmatig (nogmaals) te laten verschijnen, drukken op INFO of Options heeft een heel ander effect op deze series dan in de 9000 serie.
Geen idee wat je bedoelt. Bij ons hebben de Info en Options knoppen exact hetzelfde effect op de 8000 als op de 9000 reeks TV.
  #93  
Oud 21 oktober 2009, 20:49
ralph_ziggo_dealer's schermafbeelding
ralph_ziggo_dealer ralph_ziggo_dealer is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 september 2009
Locatie: culemborg/ziggo
Berichten: 23
Standaard

Hallo annoniem,

heb je eventueel nog een tester nodig van de beta software van philips?

kan ze eventueel testen op de

32pfl9604 in winkel
37pfl9604 in winkel
42pfl9664 in winkel en thuis
46pfl9704 in winkel

mvgr ralph
  #94  
Oud 21 oktober 2009, 21:18
marchelh's schermafbeelding
marchelh marchelh is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 juli 2009
Locatie: Woensdrecht
DTV: 32PFL9604H/12 CI+ SW000.026.075.000/Cisco ITV/NETGEAR WNDR3700/AI1 20Mb
Berichten: 63
Standaard

En opnieuw het probleem dat we alleen maar de witte balk krijgen met "gecodeerd programma"

Ik heb even gekeken wat de status van de CAM was en deze stond in de Status softcell service op alleen "0x0 EMM 1 DVB EMM Service" terwijl er normaal gezien nog een tweede lijn staat welke "0x1 Live view 1 DVB Descramble Service" luit.

Voor de rest zag de CAM de kaar gewoon en was hij goed te bekijken vanuit de software. Met andere woorden, hij is gewoon gestart en in bedrijf.

Ik hoop dat dit helpt.
  #95  
Oud 21 oktober 2009, 22:11
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

(Ter info:
Hier ook de melding 'gecodeerd programma' op alle zenders, maar ik heb nog gewoon de 'productie-firmware')
  #96  
Oud 21 oktober 2009, 22:26
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
Geen idee wat je bedoelt. Bij ons hebben de Info en Options knoppen exact hetzelfde effect op de 8000 als op de 9000 reeks TV.
Oke, dan was ik ook even ongegrond aan het generaliseren
Wat ik eigenlijk bedoel te zeggen: op de 5604 verschijnt de Now/next balk (nog) automatisch, nadat hij even weg was in 1 firmware-versie.
Het was en is niet mogelijk om de Now/Next banner (nogmaals) te laten verschijnen op in elk geval de 5604 serie.
Uit diverse andere posts begrijp ik namelijk dat het wel mogelijk is deze balk (voor de eerste keer danwel nogmaals) te laten verschijnen doormiddel van een toets op de 9000-series.
En ik was in de veronderstelling dat de 5000 tm 8000 series gelijk waren wat dit betreft en de 9000 serie anders. Dat had ik zelf bedacht omdat de balk het nu wel doet in de 5000 tm 8000 serie en niet in de 9000-serie (opgemaakt uit andere posts).
Dus het is zo de vraag of deze balk zodirect bij de officiele nieuwe release er nog wel is bij de 5000 tm 8000 serie en dan alleen bij de 9000 niet.
Als hij namelijk bij de 5000 tm 8000 serie weggelaten wordt, is hij daar ook niet met een knopje alsnog op te roepen.
Zo had ik gedacht.
Maar jij zegt nu dat in de 8000 serie de Now/Next banner ook niet meer verschijnt bij de laatste officiele firmware? En dat je hem middels de INFO knop alsnog laat verschijnen? Dat is dus in elk geval anders op de 5000-serie.
Het is ook wat met die balk, het houdt iedereen wel bezig
Misschien kan Philips anders iedereen een abonnement op de Totaal-TV doen, dan hebben ze ook geen EPG meer nodig
  #97  
Oud 21 oktober 2009, 22:45
nlrb's schermafbeelding
nlrb nlrb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Waalre
DTV: 32pfl9604/37pfl8404 met Neotion CAM
Berichten: 244
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rowdy Bekijk bericht
Maar jij zegt nu dat in de 8000 serie de Now/Next banner ook niet meer verschijnt bij de laatste officiele firmware? En dat je hem middels de INFO knop alsnog laat verschijnen? Dat is dus in elk geval anders op de 5000-serie.
Het is ook wat met die balk, het houdt iedereen wel bezig
Misschien kan Philips anders iedereen een abonnement op de Totaal-TV doen, dan hebben ze ook geen EPG meer nodig
De now/next balk komt alleen (automatisch) in beeld bij het wisselen van kanaal (ongeveer een seconde). Deze balk is niet dmv een toets op te roepen. Wat je ziet met de Info knop is anders. Bij de 9000 reeks komt de balk niet, maar bij de andere modellen wel. Maar de knoppen werken op alle toestellen hetzelfde.
  #98  
Oud 21 oktober 2009, 23:28
knar's schermafbeelding
knar knar is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 september 2009
Locatie: delft/ziggo
Ziggo Internet: HDTV
DTV: CI+ (Smith)
Berichten: 11
Standaard Test 42pfl9664

Zojuist nieuwe firmware x.65.0 geinstalleerd op 42pfl9664
Geconstateerde bugs:
- Nederland 1,2,3HD, ......geven melding 'gecodeerd programma'
- Just for the record: ziggo TV geblokt (dat was al zo in de vorige .5 firmware)

Verder wil ik hier ventileren dat ik het treurig vind dat Phlips de issues
2, 4, 8, 11, 14, 15 uit het openingsbericht niet wil aanpakken. Mij storen vooral 2, 11 en 14.

Edit 1: typefout in typenummer gecorrigeerd
Naschrift: Na vervanging stekkers en kabels zijn vermelde problemen opgelost

Laatst gewijzigd door knar; 31 oktober 2009 om 19:21
  #99  
Oud 21 oktober 2009, 23:53
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Welke TV heb je nou precies, ik zie twee verschillende nummers.


Groet,
JW

Laatst gewijzigd door JW-NHS; 22 oktober 2009 om 00:06
  #100  
Oud 22 oktober 2009, 08:16
marchelh's schermafbeelding
marchelh marchelh is offline
Member
 
Geregistreerd: 27 juli 2009
Locatie: Woensdrecht
DTV: 32PFL9604H/12 CI+ SW000.026.075.000/Cisco ITV/NETGEAR WNDR3700/AI1 20Mb
Berichten: 63
Standaard

Het moet de 64 zijn anders heeft hij geen CI+
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 11:02.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl