Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 22 oktober 2009, 22:11
Cor1950's schermafbeelding
Cor1950 Cor1950 is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2007
Locatie: Hoofddorp/Multikabel
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 44
Standaard

Dat is open dns dus. Heb ik maand geleden juist uitgezet om uit te sluiten dat het daaraan ligt. Maar dit is mjin resultaat :


Pingen naar 208.67.222.222 met 32 bytes aan gegevens:
Antwoord van 208.67.222.222: bytes=32 tijd=21 ms TTL=54
Antwoord van 208.67.222.222: bytes=32 tijd=18 ms TTL=54
Antwoord van 208.67.222.222: bytes=32 tijd=18 ms TTL=54
Antwoord van 208.67.222.222: bytes=32 tijd=23 ms TTL=54

Overigens heb ik al dagen lang geen haperingen meer gezien, moet wel zeggen dat ik deze week niet veel gedaan heb op internet

gr. Cor
  #12  
Oud 3 november 2009, 19:57
CV's schermafbeelding
CV CV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2004
Locatie: Hoofddorp/Ziggo Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Modem:Ubee/Router:netgear wndr3700
DTV: CI plus @smit module
Berichten: 24
Standaard

Hier al niet anders overdag gaat het nog wel tussen de 15 en de 20 MB maar 's avonds zakt het in, dan komt het niet boven de 10 MB uit
zit in Hoofddorp met alles in 1 plus
  #13  
Oud 3 november 2009, 20:17
Cor1950's schermafbeelding
Cor1950 Cor1950 is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2007
Locatie: Hoofddorp/Multikabel
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 44
Standaard

Ik zei dus dat het mee viel in mijn vorige reactie, nou niet dus. Kort daarna een storing van een half uur. Daarna regelmatig korte haperingen, ook vandaag overdag. Moet misschien maar eens gaan bellen.
  #14  
Oud 3 november 2009, 20:59
ElfjeTwaalfje's schermafbeelding
ElfjeTwaalfje ElfjeTwaalfje is offline
Member
 
Geregistreerd: 26 augustus 2008
Locatie: hoofddorp multikabel
Ziggo Internet: Z3
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CV Bekijk bericht
Hier al niet anders overdag gaat het nog wel tussen de 15 en de 20 MB maar 's avonds zakt het in, dan komt het niet boven de 10 MB uit
zit in Hoofddorp met alles in 1 plus
De tweede monteur heeft bij mij een moterola modem geinstalleerd. Sindsdien eigenlijk alleen nog maar down tussen 24 en 25 Mbits. Up nog steeds onvoldoende (2.7Mbit, moet 4 zijn), maar daar bel ik nog wel eens voor.
[Hoofddorp 2135]
  #15  
Oud 3 november 2009, 21:08
CV's schermafbeelding
CV CV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2004
Locatie: Hoofddorp/Ziggo Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Modem:Ubee/Router:netgear wndr3700
DTV: CI plus @smit module
Berichten: 24
Standaard

Misschien helpt het je kan het altijd proberen heb het twee weken geleden ook gedaan maar dat heb niet veel geholpen er werd aan gewerkt.
Ik heb net weer eens gemeten nou het is iets beter dan een uur geleden.
dat de verbinding weg valt heb ik nog niet gehad.


  #16  
Oud 3 november 2009, 21:53
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cor1950 Bekijk bericht
Dat is open dns dus. Heb ik maand geleden juist uitgezet om uit te sluiten dat het daaraan ligt. Maar dit is mjin resultaat :


Pingen naar 208.67.222.222 met 32 bytes aan gegevens:
Antwoord van 208.67.222.222: bytes=32 tijd=21 ms TTL=54
Antwoord van 208.67.222.222: bytes=32 tijd=18 ms TTL=54
Antwoord van 208.67.222.222: bytes=32 tijd=18 ms TTL=54
Antwoord van 208.67.222.222: bytes=32 tijd=23 ms TTL=54

Overigens heb ik al dagen lang geen haperingen meer gezien, moet wel zeggen dat ik deze week niet veel gedaan heb op internet

gr. Cor
ligt het aan mij, of is de jitter bij de kabel t.o.v. ADSL hoger? Ik had Alice ADSL en continu een ping van 10ms? en vaak een jitter van 1 of 0
  #17  
Oud 11 november 2009, 07:37
wsc007db's schermafbeelding
wsc007db wsc007db is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 juli 2006
Locatie: Nieuw-Vennep / Multikabel /Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Start
DTV: 2x Humax 5200C / Humax 5000 / LG 32LD350
Berichten: 15
Standaard Internet traag in Nieuw-Vennep 2152

Ook hier in Nieuw-Vennep sinds vorige week traag internet. 11Mb/s ipv 20 Mb/s waar ik recht op heb. Er komt vrijdag een monteur, op de voorhand gevraagd een nieuw modem mee te nemen. Wellicht is de zaak wat "overspannen"geraakt na mijn vele bezoeken aan Eweka.
  #18  
Oud 11 november 2009, 19:58
CV's schermafbeelding
CV CV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2004
Locatie: Hoofddorp/Ziggo Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Modem:Ubee/Router:netgear wndr3700
DTV: CI plus @smit module
Berichten: 24
Standaard

Hier nog het zelfde tussen de 10 en 20 kbit het flutoriseerd
ben benieuwd wat de monteur doet en of het helpt


http://speed.io/pics/2568/0601/speed.io.png
  #19  
Oud 13 november 2009, 18:17
wsc007db's schermafbeelding
wsc007db wsc007db is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 juli 2006
Locatie: Nieuw-Vennep / Multikabel /Ziggo
Ziggo Internet: Alles-in-1 Start
DTV: 2x Humax 5200C / Humax 5000 / LG 32LD350
Berichten: 15
Standaard Internet traag in Nieuw-Vennep 2152

Vandaag ,vrijdag de 13e (!) is de monteur geweest. Modem is vervang door een Docsys 3.0 exemplaar van Ubee. Mijn (a-technische) echtgenote heeft hem ontvangen. Telefonisch meldde de monteur mij, nu wel de downloadsnelheid van 20 mb/s te meten. Thuisgekomen meet ik nog steeds de helft en heb dit maar weer eens aan de supportdesk gemeld, met opmerking dat er ergens een router staat te "knijpen". Men zou weer eens gaan meten. Wel is mij opgevallen dat ik altijd een ip heb gehad uit de 84.xx.xx.xxx reeks welke rechtreeks routeerde op de Amsterdam switch van de oude Multikabel. Nu heb ik een 212.xx.xx.xxx adres welke routeert via de router van @home te Joure en vervolgens naar Amsterdam gaat. wellicht de oorzaak??? Mijn router Asus WL-500g Deluxe maar eens voorzien van de firmware van DD-WRT.COM, dit heeft geholpen. Nu werkt het weer goed. Kom gemiddeld aan 3 up en 18 down.

Laatst gewijzigd door wsc007db; 9 januari 2010 om 09:53
  #20  
Oud 18 november 2009, 09:49
oxje's schermafbeelding
oxje oxje is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 mei 2008
Locatie: Nieuw Vennep
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus, Motorola SBV5121E
DTV: Humax iHDR-5050c
Berichten: 37
Standaard

Ik zie hier met een alles in 1 plus in Nieuw Vennep (postcode 2151) en zit op 82.xxx.xxx.xxx iprange maar wordt ook geroute via iets in Joure...

Tijdens piekuren 's avonds en in het weekend haal ik vaak nog maar 5 mbit in plaats van 20.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:10.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl