Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 14 oktober 2009, 15:08
jongetje's schermafbeelding
jongetje jongetje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 december 2008
Locatie: Den Haag
DTV: Cisco 8455 & 8485
Berichten: 465
Standaard Geluid opeens zacht

Hebben meer mensen last van dat willekeurig opeens het geluid een stuk zachter is? Erg vervelend aangezien ik het geluid met mijn tv regel en ik dan opeens via de cisco het weer harder moet zetten.
  #2  
Oud 14 oktober 2009, 16:13
jong710's schermafbeelding
jong710 jong710 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 september 2009
Locatie: Bolsward / Ziggo (@Home)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 17
Standaard

Ik heb het alleen als de stekker van de Cisco eruit is geweest (na b.v. een vastloper). Het volume staat dan weer op het standaard niveau. Die zet ik dan weer op max om vervolgens het volume via de tv verder te regelen.
  #3  
Oud 14 oktober 2009, 19:13
wolter72's schermafbeelding
wolter72 wolter72 is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 april 2009
Locatie: Emmeloord
Ziggo Internet: Connect & Play Max 200Mbit
DTV: Horizon Media Box (en extra box)
Berichten: 53
Standaard

Klopt het geluid wordt dan weer naar fabrieks standaard terug gezet endat is volgens mij maar 50% dit gebeurt b.v. ook als er een update wordt uitgevoerd. Je moet dit dus gewoon weer op max zetten.
__________________
Groeten Wolter
  #4  
Oud 15 oktober 2009, 08:59
jongetje's schermafbeelding
jongetje jongetje is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 december 2008
Locatie: Den Haag
DTV: Cisco 8455 & 8485
Berichten: 465
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wolter72 Bekijk bericht
Klopt het geluid wordt dan weer naar fabrieks standaard terug gezet endat is volgens mij maar 50% dit gebeurt b.v. ook als er een update wordt uitgevoerd. Je moet dit dus gewoon weer op max zetten.
Dan krijg ik wel erg vaak een update binnen laatste tijd...
  #5  
Oud 15 oktober 2009, 09:28
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

bij mij doet het geluid van de Itv het al een week helemaal niet meer, niets helpt.
geeft niet ik heb mijn contract al laten ontbinden, dat takke apparaat gaat eind van de maand terug.

kreeg van de week zelfs een oplazer van dat ding [stroom] met het weer opnieuw er uit en weer in steken van de stekker.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:10.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl