Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 16 oktober 2009, 16:25
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wvroessel Bekijk bericht
Nee hoor een goed switch is niet duur.
Kijk maar eens naar de Marmitek connect 310. Deze heb ik nu al enkele maanden draaien met een Humx 5050 en Playstation.
http://www.vego.nl/marmitek_multimed...onnect_310.htm

Werkt goed....
Werkt het automatisch switchen met de door jou gebruikte apparatuur? Daar doen ze namelijk nogal schimmig over. Er staat nergens bij waaraan de aangesloten apparatuur precies moet voldoen om dat mogelijk te maken. En ik zie dat de bandbreedte beperkt is tot 2,25 Gbps. Daarmee voldoen ze niet eens aan de HDMI 1.0 specificatie ....

Laatst gewijzigd door mod-5; 16 oktober 2009 om 20:38 Reden: Quote fix
  #12  
Oud 16 oktober 2009, 16:35
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Werkt het automatisch switchen met de door jou gebruikte apparatuur? Daar doen ze namelijk nogal schimmig over. Er staat nergens bij waaraan de aangesloten apparatuur precies moet voldoen om dat mogelijk te maken. En ik zie dat de bandbreedte beperkt is tot 2,25 Gbps. Daarmee voldoen ze niet eens aan de HDMI 1.0 specificatie ....
Bij mij switcht hij zelf, hij schakelt door de 5 volts spanning die in de HDMI plug aanwezig is.
Ik gebruik het dingetje ook.. te koop bij de handyman.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !

Laatst gewijzigd door mod-5; 16 oktober 2009 om 20:39 Reden: Quote fix
  #13  
Oud 16 oktober 2009, 16:56
wvroessel's schermafbeelding
wvroessel wvroessel is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2008
Locatie: Oisterwijk @home
Ziggo Internet: Connect Max en Play Complete
DTV: Horizon Box
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Werkt het automatisch switchen met de door jou gebruikte apparatuur? Daar doen ze namelijk nogal schimmig over. Er staat nergens bij waaraan de aangesloten apparatuur precies moet voldoen om dat mogelijk te maken. En ik zie dat de bandbreedte beperkt is tot 2,25 Gbps. Daarmee voldoen ze niet eens aan de HDMI 1.0 specificatie ....
Ja hoor, automatische switchen werkt perfect. Qua prijs geen miskoop.

HDMI V1.3: gecertificeerd door ATC (Authorized Test Centers)
Lijkt me toch voldoende.. Bandbreedte specificatie hdmi is tot 5 Gb.

Laatst gewijzigd door mod-5; 16 oktober 2009 om 20:40 Reden: Quote fix
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:37.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl