Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 13 oktober 2009, 11:54
Ceesre's schermafbeelding
Ceesre Ceesre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2009
Locatie: Mijdrecht/Casema
Ziggo Internet: Ales in 1 Extra
DTV: Cisco 8455DVB / Router Linksys E4200
Berichten: 113
Standaard Linksys WRT610N

Ed,
zijn er nog instellingen die ik kan aanpassen in de router die belanrijk zijn.
Lees wel over het uitschakelen van de 5 mhz band ed
Ik heb er nog niets in veranderd.
Gr Cees
  #2  
Oud 13 oktober 2009, 11:59
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ceesre Bekijk bericht
Ed,
zijn er nog instellingen die ik kan aanpassen in de router die belanrijk zijn.
Lees wel over het uitschakelen van de 5 mhz band ed
Ik heb er nog niets in veranderd.
Gr Cees
Hey Cees,

Uh, verduidelijk je vraag eens. Er zijn zat aanpassingen te doen, maar waarvoor? Ik heb de 5Mhz band uitgeschakeld, mijn apparatuur is daar niet geschikt voor.

Maar, nogmaals, wat zou je aan willen passen dan...
Als je router goed beveiligd is, hoef je je nergens druk om te maken.
  #3  
Oud 13 oktober 2009, 12:14
Ceesre's schermafbeelding
Ceesre Ceesre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2009
Locatie: Mijdrecht/Casema
Ziggo Internet: Ales in 1 Extra
DTV: Cisco 8455DVB / Router Linksys E4200
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Hey Cees,

Uh, verduidelijk je vraag eens. Er zijn zat aanpassingen te doen, maar waarvoor? Ik heb de 5Mhz band uitgeschakeld, mijn apparatuur is daar niet geschikt voor.

Maar, nogmaals, wat zou je aan willen passen dan...
Als je router goed beveiligd is, hoef je je nergens druk om te maken.
De router werkt wel goed, maar als ik boven( 1 verdieping hoger) de laptop gebruik is het signaal laag.
Is deze te vergroten?
  #4  
Oud 13 oktober 2009, 12:31
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ceesre Bekijk bericht
De router werkt wel goed, maar als ik boven( 1 verdieping hoger) de laptop gebruik is het signaal laag.
Is deze te vergroten?
Hmja, qua bereik ben je gewoon erg afhankelijk van de omgevingsfactoren... Veel metaal in het beton en je verbinding wordt snel zwak.

Je kunt eventueel eens stap voor stap elke radiokanaal proberen. Misschien dat er mensen in de buurt op hetzelfde kanaal als jou zitten, waardoor het kanaal ook snel verzwakt... Eventueel US firmware installeren. Heb je 2 extra kanalen... wel illegaal, maar who gives a...
  #5  
Oud 13 oktober 2009, 12:50
Ceesre's schermafbeelding
Ceesre Ceesre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2009
Locatie: Mijdrecht/Casema
Ziggo Internet: Ales in 1 Extra
DTV: Cisco 8455DVB / Router Linksys E4200
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Hmja, qua bereik ben je gewoon erg afhankelijk van de omgevingsfactoren... Veel metaal in het beton en je verbinding wordt snel zwak.

Je kunt eventueel eens stap voor stap elke radiokanaal proberen. Misschien dat er mensen in de buurt op hetzelfde kanaal als jou zitten, waardoor het kanaal ook snel verzwakt... Eventueel US firmware installeren. Heb je 2 extra kanalen... wel illegaal, maar who gives a...
Ik zie dat ik op kanaal 1 sta en ook 1 in de buurt ook.
Dan moet ik zeker in de Configuratieweergave handmatig alles gaan veranderen.
Us firmware? Heb nu Firmwareversie: 1.00.03 B15
  #6  
Oud 13 oktober 2009, 15:10
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ceesre Bekijk bericht
Ik zie dat ik op kanaal 1 sta en ook 1 in de buurt ook.
Dan moet ik zeker in de Configuratieweergave handmatig alles gaan veranderen.
Us firmware? Heb nu Firmwareversie: 1.00.03 B15
Nee, gewoon verscheidene kanalen testen... dat eerst doen.
  #7  
Oud 14 oktober 2009, 11:45
Ceesre's schermafbeelding
Ceesre Ceesre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2009
Locatie: Mijdrecht/Casema
Ziggo Internet: Ales in 1 Extra
DTV: Cisco 8455DVB / Router Linksys E4200
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Nee, gewoon verscheidene kanalen testen... dat eerst doen.
Heb iid een ander kanaal ingesteld , staat nu op kanaal 2 en is verbeterd
  #8  
Oud 14 oktober 2009, 18:25
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ceesre Bekijk bericht
Heb iid een ander kanaal ingesteld , staat nu op kanaal 2 en is verbeterd
En zo ga je alle kanalen even af... kost wat tijd met testen, maar dan heb je wel wat.
  #9  
Oud 14 oktober 2009, 18:38
Ceesre's schermafbeelding
Ceesre Ceesre is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 8 mei 2009
Locatie: Mijdrecht/Casema
Ziggo Internet: Ales in 1 Extra
DTV: Cisco 8455DVB / Router Linksys E4200
Berichten: 113
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
En zo ga je alle kanalen even af... kost wat tijd met testen, maar dan heb je wel wat.
idd heb het kanaal nu op 8 staan, geeft het beste resultaat
  #10  
Oud 15 oktober 2009, 10:46
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ceesre Bekijk bericht
idd heb het kanaal nu op 8 staan, geeft het beste resultaat
Dan zijn er weinig mensen bij jou in de buurt die kanaal 8 gebruiken. Mocht dit weer voorkomen kan je ook altijd nog even het programma 'Netstumbler' gebruiken. Die scant via WiFi adapter welke kanalen er in de omgeving in gebruik zijn... Mooi dat het nu beter is
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:20.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl