Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen

Mededelingen

Ziggo Algemeen Discussies over Algemene Ziggo-zaken, zoals helpdesk en andere niet specifiek aan TV/Internet/Telefonie gekoppelde onderwerpen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 12 oktober 2009, 15:28   #1
Clevegt
Senior Member
 
Clevegt's schermafbeelding
Standaard Nieuwe website "Ziggo"

Wanneer komt nou de nieuwe site van Ziggo online, vorige week waren ze daar al mee bezig, maar lees je er nergens niets meer van, zelfs niet op de site van Ziggo zelf.

Zag er namelijk veelbelovend uit.
__________________
Abonnement: Connect Start & Play Max
Mobiel : KPN - Zorgeloos Premium
Zoetermeer Centrum © 2015
Clevegt is offline  
Oud 12 oktober 2009, 15:40   #2
Isis
Senior Member
 
Isis's schermafbeelding
Standaard

Dat is voor zover ik weet onbekend... "IT werkt eraan"
__________________
Please Google your question before asking.
Isis is offline  
Oud 12 oktober 2009, 16:45   #3
Infje
Ziggo VOD Helpdesk
 
Infje's schermafbeelding
Standaard

Persoonlijk vond ik de oude website fijner.
Maar misschien is 't een geval van gewenning...
Infje is offline  
Oud 14 oktober 2009, 22:10   #4
pboes
Senior Member
 
pboes's schermafbeelding
Standaard

Waarom komt er een nieuwe website?
Deze is toch prima?
pboes is nu online  
Oud 15 oktober 2009, 09:55   #5
Clevegt
Senior Member
 
Clevegt's schermafbeelding
Standaard

Ja dat is ook zo, maar KPN veranderd ook de site om de 2 maanden. Vind ik Ziggo nog weinig de site veranderen.
__________________
Abonnement: Connect Start & Play Max
Mobiel : KPN - Zorgeloos Premium
Zoetermeer Centrum © 2015
Clevegt is offline  
Oud 15 oktober 2009, 15:52   #6
Barbarian
Senior Member
 
Barbarian's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xitami1980 Bekijk bericht
Ja dat is ook zo, maar KPN veranderd ook de site om de 2 maanden. Vind ik Ziggo nog weinig de site veranderen.
Eerst de 'nieuwe' website goed testen en dan pas 'online' zetten, anders krijg je hetzelfde 'gedoe' als laatst....
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
Barbarian is offline  
Oud 15 oktober 2009, 16:46   #7
vinnie-terranova
Senior Member
 
vinnie-terranova's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Infje Bekijk bericht
Persoonlijk vond ik de oude website fijner.
Maar misschien is 't een geval van gewenning...

Ik ook! ik heb em vorige week even gezien, het werkte nog niet helemaal lekker. Ookal zag het er goed uit. Overzichtelijk leek het me echter niet!
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE
vinnie-terranova is offline  
Oud 15 oktober 2009, 17:57   #8
BenJ
Senior Member
 
BenJ's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barbarian Bekijk bericht
Eerst de 'nieuwe' website goed testen en dan pas 'online' zetten, anders krijg je hetzelfde 'gedoe' als laatst....
Naar verluiden is tie ook uitgebreid getest, echter in een test omgeving en die werkte ook uiteraard.

Alleen is het een kwestie van hoe realistisch is die omgeving. Als je bv. de hele handel dan oppakt en installeert op de operationele server en je moet dan van alles nog omzetten, gaat het daar juist vaak in mis. Denk bv maar eens aan een database die erachter hangt. Tijdens het testen wil je bv. niet in je operationele database gaan zitten rommelen. En zo hangen er diverse systemen aan de operationele server. Het wordt helemaal lekker als ook daarin voor de nieuwe versie wijzigingen mee moeten.

Vaak kan je met de inrichting van je servers hier al vooraf een heel eind rekening mee houden door bv de configuratie informatie los te houden van het frontend en evt. te nemen acties vooraf in een draaiboek vast te leggen en ook dat te reviewen. Maar dan nog blijft omschakelen "tricky".
__________________
BenJ
BenJ is offline  
Oud 15 oktober 2009, 19:26   #9
Barbarian
Senior Member
 
Barbarian's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Naar verluiden is tie ook uitgebreid getest, echter in een test omgeving en die werkte ook uiteraard.

Alleen is het een kwestie van hoe realistisch is die omgeving. Als je bv. de hele handel dan oppakt en installeert op de operationele server en je moet dan van alles nog omzetten, gaat het daar juist vaak in mis. Denk bv maar eens aan een database die erachter hangt. Tijdens het testen wil je bv. niet in je operationele database gaan zitten rommelen. En zo hangen er diverse systemen aan de operationele server. Het wordt helemaal lekker als ook daarin voor de nieuwe versie wijzigingen mee moeten.

Vaak kan je met de inrichting van je servers hier al vooraf een heel eind rekening mee houden door bv de configuratie informatie los te houden van het frontend en evt. te nemen acties vooraf in een draaiboek vast te leggen en ook dat te reviewen. Maar dan nog blijft omschakelen "tricky".
Dank voor de uitgebreide uitleg BenJ, dat bedoelde ik ook, heb het alleen in een zeer beknopte omschrijving omschreven.
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
Barbarian is offline  
Oud 15 oktober 2009, 20:11   #10
Isis
Senior Member
 
Isis's schermafbeelding
Standaard

Alleen is de site niet goed genoeg getest... Met tien bezoekers deed-ie het nog (goh) maar met 10.000 niet meer...
__________________
Please Google your question before asking.
Isis is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl