Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 12 oktober 2009, 15:22
berkheijanne's schermafbeelding
berkheijanne berkheijanne is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: zeist
Ziggo Internet: alles in 1. en een motorola svb5 nogwat
DTV: geen idee wat dat is
Berichten: 2
Standaard motorola cable modem svb5121e

ik ben sinds kort ingetrokkken bij vrienden en probeer dus nu ook me eigen computer hier aan te sluiten op het internet. ik stuit alleen op problemen en hoopte dat iemand mij hierbij kon helpen .


ik heb dus een motorola cable modem svb5121e, deze heeft maar 1 wlan poort omdat het eentje is voor 3 in 1( weet niet zeker of de naam dat al zegt). hiervoor had ik dus een ander modem gepakt, een speedtouch zonder de DHCP ingeschakelt.

het probleem waar ik nu op stuit is niet dat ik geen verbinding maak met het netwerk. maar dat de stam-ip direct doorgesluist word naar de computer, en daardoor omnogelijk maakt om via mijn computer een ip te verkrijgen zonder hem via die andere computer aan te schakelen.

heeft iemand enig idee hoe je dit kunt veranderen? waarschienlijk werkt de DHCP funtionalitie niet maar ik weet niet hoe ik hier bij moet komen. ik ben al twee weken bezig en zonder enig succes.


ik blijf hier zoziezo zo actief mogelijk dus als iemand me wil helpen, en vragen heeft zal ik proberen zo snel mogelijk weer te reageren!

bij voorbaad bedankt.

groetjes, anne Berkheij.
  #2  
Oud 13 oktober 2009, 09:57
TRaSH's schermafbeelding
TRaSH TRaSH is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2004
Locatie: (2134ET)Hoofddorp/Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / CISCO EPC3212 / Router: Asus RT-N66U (Merlin build)
DTV: Humax iHDR-5050C Samsung 46C630/Sony 40Z5500 CI+
Berichten: 1.208
Standaard

router kopen, en die na de modem aan sluiten en daar achter de pc. Geen switch maar een router.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  #3  
Oud 14 oktober 2009, 08:28
berkheijanne's schermafbeelding
berkheijanne berkheijanne is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: zeist
Ziggo Internet: alles in 1. en een motorola svb5 nogwat
DTV: geen idee wat dat is
Berichten: 2
Standaard

is al gelukt, het moest blijkbaar in offline stand. geen probleem met de hardware dus, de software was gewoon erg moeizaam.


desalniettemin, bedankt voor de hulp.


deze kan gesloten worden.

groetjes, Anne
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:07.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl