Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 12 oktober 2009, 12:23
mippie32's schermafbeelding
mippie32 mippie32 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: Nieuwveen / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus (20Mbps)/ Moto surfboard / Netgear N300
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 6
Exclamation Kuren met de afstandsbediening

Hallo,

Sinds ik een poging heb gedaan mijn Cisco AB in te stellen om ook mijn tv te kunnen bedienen heb ik het volgende probleem. AB reageert regelmatig niet meer en door dan m.b.v. de 'Mode' key opnieuw in te stellen op code (002) zoals in gebruiksaanwijzing beschreven, werkt het dan weer even.

Na ca. een minuut of 10 heb ik dan weer hetzelfe probleem. Toestel terug naar fabrieksinstellingen, nieuwe knoopcellen in AB werkt allemaal niet.

Ik heb nu maar een Logitech harmony er voor ingesteld maar ik zou liever de originele remote gebruiken. Iemand suggesties?
PS: Cisco / Ziggo contacteren schiet niet op en om er nu een RMA voor te regelen? overigens heb ik het toestel (was toen nog maar net uit) via Media Markt aangeschaft.

Alvast bedankt voor evt. suggesties
__________________
Pim Uijttewaal
http://pimuijttewaal.com
  #2  
Oud 12 oktober 2009, 12:43
Infje's schermafbeelding
Infje Infje is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 247
Standaard

Heb je al geprobeerd de mode knop voor enkele seconden ingedrukt (tot deze 2x knippert) te houden en hierna 3x 0 te kiezen?
  #3  
Oud 12 oktober 2009, 18:06
mippie32's schermafbeelding
mippie32 mippie32 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: Nieuwveen / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus (20Mbps)/ Moto surfboard / Netgear N300
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 6
Standaard

Hallo,


Ja, dan werkt het heel even.. en dan weer foetsie.. in eerste instantie kan ik dan overigens nog wel zappen.. maar werken de cijfers 1tm9 niet (de 0 wel..) even daarna werkt vervolgens helemaal niets meer... lijkt wel op een condensator probleemje ofzo.. dat ie zijn settings niet vast kan houden?
__________________
Pim Uijttewaal
http://pimuijttewaal.com
  #4  
Oud 15 oktober 2009, 22:58
flatlijn's schermafbeelding
flatlijn flatlijn is offline
Member
 
Geregistreerd: 2 maart 2009
Locatie: Huizen, Casema
Ziggo Internet: Cisco
Berichten: 33
Standaard

Ik heb met dezelfde remote wel problemem, maar dan alleen met de volume toetsen, die weigeren regel,matig op mijn TV.
De rest deot het wel.
Als ik de volume toetsen gebruik knippert de rode led heel zwakjes.......
  #5  
Oud 16 oktober 2009, 10:16
mippie32's schermafbeelding
mippie32 mippie32 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: Nieuwveen / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus (20Mbps)/ Moto surfboard / Netgear N300
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 6
Standaard

Precies,

Dat van dat zwak knippperen gebeurt bij mij dan dus ook... heel vervelend. Ik ben nu bezig, via de groothandel, om een nieuwe AB aan te schaffen.. werkt toch prettiger dan met een Logitech univ ab.
__________________
Pim Uijttewaal
http://pimuijttewaal.com
  #6  
Oud 16 oktober 2009, 12:49
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.320
Standaard

heb je al nieuwe batterijen geprobeerd?
__________________
RTFM, Google or Search
  #7  
Oud 17 oktober 2009, 07:23
mippie32's schermafbeelding
mippie32 mippie32 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: Nieuwveen / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus (20Mbps)/ Moto surfboard / Netgear N300
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 6
Standaard

Hallo,

Ja, dat had ik als eerste al geprobeerd. Maakte niets uit helaas
__________________
Pim Uijttewaal
http://pimuijttewaal.com
  #8  
Oud 18 oktober 2009, 21:20
Maestro's schermafbeelding
Maestro Maestro is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 februari 2009
Locatie: Breda
Ziggo Internet: Alles-in-1 Basis
DTV: Cisco / Samsung HD
Berichten: 52
Standaard

Volgens mij maken de batterijen slecht contact. Vaak als AB niet reageert, even de batterijen aandrukken (bv. door AB licht te buigen) en hij doet het weer.
  #9  
Oud 19 oktober 2009, 11:39
mippie32's schermafbeelding
mippie32 mippie32 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2009
Locatie: Nieuwveen / Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus (20Mbps)/ Moto surfboard / Netgear N300
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 6
Standaard

Hallo,

Nee, dat is het ook niet.. had ik ook al geprobeerd.. de veertjes wat uitbuigen... als ie overigens slecht contact maakt knippert het lampje helemaal niet (ipv bij dit probleem dat het zwak knippert..) dat is toch vlgs mij echt iets dat indiceert dat de AB toets geen functie heeft aangekoppeld aan de knop die je indrukt.. dit verschijnsel treedt namelijk ook op als je de AB hebt geprogrammeerd om de TV te bedienen en je kiest dus een toets die geen corresponderende TV functie heeft.
__________________
Pim Uijttewaal
http://pimuijttewaal.com
  #10  
Oud 28 oktober 2009, 00:50
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 806
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mippie32 Bekijk bericht
Hallo,

Ja, dat had ik als eerste al geprobeerd. Maakte niets uit helaas
ik heb nu al voor de tweede keer in 8 maanden tijd deze klachten kunnen (moeten) oplossen met nieuwe baterijen. De batterijconsumptie van dit apparaat is zacht gezegd bovengemiddeld als je het ook als AB voor je tv gebruikt. Als ie nl kuren begint te vertonen en ik schakel de TV-modus uit (via Modus ingedrukt houden en dan 3x0) dan doet hij het nog weken prima voor de Cisco.

Ik zou graag vernemen als het compleet vervangen van de AB het batterijvreten stopt...
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Favorieten/bladwijzers



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:11.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl