Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 12 oktober 2009, 18:37
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard



alles in 1 extra.
het is hier al dik een week weer bagger, monteur is al geweest afgelopen vrijdag, hij kon niets doen, het zit bij ZIGGO.
as usual...

oplossing, de monteur zet de storing door.
as usual...

wanneer opgelost?
weten we niet, geduld.
as usual....

  #12  
Oud 12 oktober 2009, 19:53
Sasja's schermafbeelding
Sasja Sasja is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juni 2008
Locatie: Den helder
Ziggo Internet: alles in 1 extra, Arris 3.0
Berichten: 94
Standaard

ik heb ziggo opgebeld en na een of 2 minuten kreeg ik een medewerker aan de telefoon (moest mobiel bellen, want de telefoon lag er ook uit) en die zei dat er onderhoud is en dat ik morgen middag weer mijn normale snelheid moet hebben.

wat ik alleen wel raar vond was op het moment dat ik ophing internet er ook ineens af was. Er knipperden we 2 lampjes. (nu doet hij het gelukkig weer)
  #13  
Oud 13 oktober 2009, 06:54
Neovo Geesink's schermafbeelding
Neovo Geesink Neovo Geesink is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 oktober 2009
Locatie: Zwolle / Ziggo (@Home)
Ziggo Internet: Ziggo AIE Extra
DTV: Humax IR Fox-c
Berichten: 9
Standaard

@Sasja

Blijft dat geval (De Arris) proberen om de Firmware binnen te halen??
Dan heeft ie het dus kennelijk nog niet...

Ik hoop dat en monteur hier wat aan kan doen...

Bij mij kon de monteur niets, want het probleem bleek in mijn oude computer te zitten.
Die computer is inmiddels niet meer...

Neovo.
  #14  
Oud 13 oktober 2009, 09:06
Sasja's schermafbeelding
Sasja Sasja is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juni 2008
Locatie: Den helder
Ziggo Internet: alles in 1 extra, Arris 3.0
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Neovo Geesink Bekijk bericht
@Sasja

Blijft dat geval (De Arris) proberen om de Firmware binnen te halen??
Dan heeft ie het dus kennelijk nog niet...

Ik hoop dat en monteur hier wat aan kan doen...

Bij mij kon de monteur niets, want het probleem bleek in mijn oude computer te zitten.
Die computer is inmiddels niet meer...

Neovo.
ach al;s het vanmiddag of vanavond noet niet is verbeterd bel ik weer

modem heeft nog geen nieuwe firmware en nog steeds 1 downstream
  #15  
Oud 13 oktober 2009, 19:30
Sasja's schermafbeelding
Sasja Sasja is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 juni 2008
Locatie: Den helder
Ziggo Internet: alles in 1 extra, Arris 3.0
Berichten: 94
Standaard

zoals de ziggomedewerker van gisteren zei zou ik vanmiddag (na onderhoud) weer de normale snelheid hebben. ik keek een aantal keer vanmiddag en de snelheid lag idd hoger, rond de 30 Mbits ipv onder 10 Mbit maar vanavond weer gekeken en ik had weer de lage snelheid. Ziggo weer opgebeld, had dit keer een ander aan de lijn, die adviseerde mij om de modem te resetten via de reset knop en dan 15 secondes ingedrukt te houden en als dat niet hielp (hij zei trouwens al dat de firmware niet up to date is) de stroom er 2 uur lang afhouden. dan zou die de juiste firmware binnenhalen. dat gaat ik zo dus proberen, hopen dat dat helpt.
  #16  
Oud 21 oktober 2009, 14:15
Dosto's schermafbeelding
Dosto Dosto is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 november 2008
Locatie: multikabel
Berichten: 9
Standaard Traag Z3 abonnement

Ik heb een Z3 abonnement en haal helaas deze waarden...


Dit had het moeten zijn..
down 25 Mbit/s
up 4.0 Mbit/s

Gebeld met de Helpdesk maar die kwam niet verder dan de instellingen aan mijn kant door te nemen die allemaal goed waren. (Windows XP Pro)
Ik heb een Motorola modem en een Sweex router. Ook als ik de router ertussen uithaal behaal ik dezelfde waardes.
  #17  
Oud 21 oktober 2009, 19:39
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dosto Bekijk bericht
Ik heb een Z3 abonnement en haal helaas deze waarden...


Dit had het moeten zijn..
down 25 Mbit/s
up 4.0 Mbit/s

Gebeld met de Helpdesk maar die kwam niet verder dan de instellingen aan mijn kant door te nemen die allemaal goed waren. (Windows XP Pro)
Ik heb een Motorola modem en een Sweex router. Ook als ik de router ertussen uithaal behaal ik dezelfde waardes.
Stamp 10x op die sweex, gooi deze vervolgens in de vuilniston en koop een fatsoenlijke router bij de mediamarkt/lokale computerboer

Kortom; ik denk dat de sweex niet snel genoeg is voor de internetverbing.

probeer daarom eens de computer rechtstreeks op het modem aan te sluiten en test dan de snelheid eens.
  #18  
Oud 22 oktober 2009, 11:49
Neovo Geesink's schermafbeelding
Neovo Geesink Neovo Geesink is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 oktober 2009
Locatie: Zwolle / Ziggo (@Home)
Ziggo Internet: Ziggo AIE Extra
DTV: Humax IR Fox-c
Berichten: 9
Standaard

@rutger89:

Lezen is een kunst...

Ik ben zelf ook echt geen fan van Sweex...
Het staat bij mij op ongeveer dezelfde laagte als Trust.

Maar, Dosto had het ook ZONDER dat El-Plastico geval gedaan...
Als de snelheid rechtstreeks op het Kabelmodem al net zo beroerd is, dan is het toch iets met de computerhardware, of het netwerk van Ziggo.

Bij mij bleek het de computerhardware te zijn, waardoor de betreffende computer enkele reis Container met een tussenstop in de Compactor heeft moeten afleggen.
Deze Diagnose was door een Ziggo monteur gedaan, en deze had gelijk.
Ik heb een dag later een andere PC gekocht, en voor de wissel eerst gemeten met mijn toen nog bestaande PC, welke ik zeer recentelijk al helemaal geformatteerd had, en opnieuw ge-installeerd. (Wat niet hielp)
Dat leverde maar 13/2 Megabit op...
Toen de nieuw-gekochte PC eraan, XP erop, Programma's en Drivers erop, Ziggo ingesteld, en BAM, 47/4,5 !!
Ik had zelfs mijn Router en Kabelmodem niet hoeven te resetten!!
Dat is wel even een stuk beter!
Uiteraard zijn de Harddrives, de 2 CPU's, de videokaart, de voeding en het RAM geheugen er wel eerst uitgehaald, want deze heb ik deels opnieuw ingezet, en deels in de kluis opgeborgen.

Neovo

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dosto Bekijk bericht
.....
Gebeld met de Helpdesk maar die kwam niet verder dan de instellingen aan mijn kant door te nemen die allemaal goed waren. (Windows XP Pro)
Ik heb een Motorola modem en een Sweex router. Ook als ik de router ertussen uithaal behaal ik dezelfde waardes.

Laatst gewijzigd door Neovo Geesink; 23 oktober 2009 om 00:17
  #19  
Oud 22 oktober 2009, 13:24
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Lezen is een kunst...
overheen gelezen had hem niet zien staan. En nee, voor mij is lezen geen kunst; voor jou wel?
  #20  
Oud 22 oktober 2009, 21:16
Bernd's schermafbeelding
Bernd Bernd is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 13 april 2009
Locatie: De Wijk / @Home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus, Cisco EPC3928AD
DTV: Humax iHDR-5050C via Sony BDV-IT1000 Blu-ray Home Theater set
Berichten: 122
Standaard

Voordat je richting Ziggo gaat klagen zou ik de Ziggo-snelheidstest doen op http://speedtest.ziggo.nl
Het probleem met de servers van speedtest.net is dat deze lang niet altijd de maximale snelheid geven en Ziggo kan daar niet verantwoordelijk voor worden gesteld.

Kijk hier eens: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...&postcount=655

Bernd
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Labels
download, snelheid, speed, speedtest



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:17.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl