Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+

Mededelingen

CI+ Nieuws, algemene vragen en opmerkingen over CI+ modules en CI+ geschikte TV's
(specifieke posts over bepaalde merken TV's of CI+ CAMS in de eigen subforums)

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 11 oktober 2009, 11:38
breakdance's schermafbeelding
breakdance breakdance is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2009
Locatie: Maarssen
Berichten: 4
Standaard geluid niet synchroon ned.1-2-3- HD

Hallo, ik heb het probleem dat met mijn cam module, het geluid op ned 1-2-3- HD niet synscroon loopt, RTL,SBS doen het goed.
Heb in een topic al iets gelezen dat dit ook al een probleem was met bepaalde Samsung decoders.
Wie heeft hier nog meer ervaring mee, of heeft meneer anoniem hier een oplossing voor ?

MvG Richard
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:11.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl