Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 10 oktober 2009, 18:24
jannes1's schermafbeelding
jannes1 jannes1 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 oktober 2009
Locatie: Deventer
Berichten: 1
Standaard Ziggo icm Netgear wgr614v6

Ik heb net mijn internet geinstalleerd en alles werkt behalve m'n router (Netgear614v6). Ik heb geprobeerd in de router te komen maar ik kom de hele tijd in een @home wizard die vraagt om een computernaam. Nu heb ik die computernaam niet en is die volgens mij ook niet nodig, sterker nog, kan ik er niet eens mee inloggen op mijn nieuwe ziggo.

Weet iemand hoe ik hier omheen kom? Of hoe ik mijn router kan instellen dat ik wel verbinding heb met ziggo?
  #2  
Oud 10 oktober 2009, 20:18
Manolito's schermafbeelding
Manolito Manolito is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Tilburg / Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max /Ubee EVW320 modem / Netgear X4/Synology DS215j nas
DTV: Samsung ci+ icm Popcornhour A200 / Humax hd-pvr 5200/Horizonbox
Berichten: 1.836
Standaard

Misschien heb je hier wat aan http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/119
of http://kbserver.netgear.com/pdf/wgr6...an_20Apr05.pdf

Succes
__________________
Soms zit het mee en soms zit het..... http://allestoringen.nl/top10/
  #3  
Oud 10 oktober 2009, 20:34
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jannes1 Bekijk bericht
Weet iemand hoe ik hier omheen kom? Of hoe ik mijn router kan instellen dat ik wel verbinding heb met ziggo?
Iets willekeurigs invullen. Werkte hier prima toen ik de router nog gebruikte.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:34.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl