Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 10 oktober 2009, 17:30
aek's schermafbeelding
aek aek is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 oktober 2009
Locatie: @home
Berichten: 4
Standaard Modem aansluiten in flat

Hoi ik heb gister mijn ziggo pakket gekregen en aangesloten maar het derde lampje op het motorola modem blijft knipperen (ook na 1 uur wachten en na 10x resetten)

Ik heb 'm als volgt aangesloten:

in m'n woonkamer zit zon kastje aan de muur waar ik tv en radio op zie staan.
(dit is tevens mn hoofdaansluiting, en niet de meterkast oid.)
Ik heb de ziggo verdeler op de tv aansluiting van het kastje gedaan.
Heb de tv coax kabel op de verdeler geplaatst, geen probleem verder, tv werkt.
Heb het modem vervolgens aangesloten op de verdeler en het derde lampje blijft knipperen wat ik ook doe.

Nu zag ik dat ik dat bij het pakket ook een aparte aansluiting heb gekregen maar ik ben/was in de veronderstelling dat ik die niet hoef aan te sluiten?
Anders moet ik dus de huidige cai hoofddoos erafknippen om vervolgens dat ziggo kastje weer aan te sluiten.

Ik heb nog niet ingelogd op het modem met admin/motorola (weet ook niet of dit nodig is? Hij zo zou moeten werken me dunkt.)
  #2  
Oud 10 oktober 2009, 19:17
Renatus's schermafbeelding
Renatus Renatus is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 juli 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Connect & Play Max / Technicolor TC7210
DTV: Horizon / Humax 5200c / CI+
Berichten: 2.191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aek Bekijk bericht
Hoi ik heb gister mijn ziggo pakket gekregen en aangesloten maar het derde lampje op het motorola modem blijft knipperen (ook na 1 uur wachten en na 10x resetten)
Was bij kennissen van mij ook, bleek dat de kabel niet goed gestript was zodat er niet genoeg contact was voor het modem om online te komen. Dit trad echter zo af en toe op, eerste installatie was gedaan door een monteur. TV daarentegen werkte wel gewoon, net als bij jou.

Een tweede (storings) monteur heeft de kabel opnieuw gestript (de kabel die uit de muur komt, staat ook in de beschrijving hoe het gestript moet worden) en sindsdien zijn er geen problemen meer.

Zie bladzijde 3: http://blob.ziggo.nl/dynamic//NL_HOM...4_v1.1_web.pdf
  #3  
Oud 10 oktober 2009, 21:58
ber000000-6's schermafbeelding
ber000000-6 ber000000-6 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2008
Locatie: zwolle/@home
Ziggo Internet: 200 Cisco +500 TC+ 30 SB5101
DTV: 3D KDL-52HX900+sony kdl-40hx850+cisco ITV wrt610n+ddwrt, TELSEY IP-TV.,ziggo-bapp
Berichten: 604
Lightbulb

beste AEK,

in je handleiding zal vast staan dat je de wandcontact doos moet vervangen. het nieuwe doosje heeft een 1-gats aansluiting.
dus..gewoon vervangen, nieuwe deksel ook gebruiken.
en zoals hier al aanbevolen werd, opnieuwe afstrippen (als je nog genoeg lengte hebt) en het gele koper goed contact laten maken.

komt je modem nog niet online, dan morgen ochtend een storingsmonteur langs laten komen. dan zal het vast een kleinigheidje zijjn voor deze.

suc6

berrie
  #4  
Oud 11 oktober 2009, 10:33
aek's schermafbeelding
aek aek is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 oktober 2009
Locatie: @home
Berichten: 4
Standaard

bdankt voor de reacties. Dat doe ik dan maar denk ik.. :/ 't ding zit echt irritant geplaatst achter een verwarmingsbuis.. en niet in de muur maar op de muur. Ik heb denk ik nog zo'n 10cm kabel onder het kastje zitten voordat ie de muur in gaat.

is dat genoeg?

bvd
  #5  
Oud 11 oktober 2009, 11:12
ber000000-6's schermafbeelding
ber000000-6 ber000000-6 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2008
Locatie: zwolle/@home
Ziggo Internet: 200 Cisco +500 TC+ 30 SB5101
DTV: 3D KDL-52HX900+sony kdl-40hx850+cisco ITV wrt610n+ddwrt, TELSEY IP-TV.,ziggo-bapp
Berichten: 604
Thumbs up

AEK,
als je niet met een schroevendraaier erbij kan, dan sla je hem kapot met een hamer
. je hebt van ziggo een nieuwe opbouw doos gekregen, dus kan je hem onder/boven de verwarmingspijp plaatsen. meestal zit er wel genoeg lengte opgerold in je oude wandcontactdoos.

ik zeg: DOEN.

suc6

berrie.
  #6  
Oud 17 oktober 2009, 22:48
rutger89's schermafbeelding
rutger89 rutger89 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2009
Locatie: oldenzaal, @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra 50/5 Arris + Netgear wndr3700
DTV: Televisie Z2 Totaal met: Humax 5050C + Cisco ITV + Samsung dingetje
Berichten: 316
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ber000000-6 Bekijk bericht
AEK,
als je niet met een schroevendraaier erbij kan, dan sla je hem kapot met een hamer
. je hebt van ziggo een nieuwe opbouw doos gekregen, dus kan je hem onder/boven de verwarmingspijp plaatsen. meestal zit er wel genoeg lengte opgerold in je oude wandcontactdoos.

ik zeg: DOEN.

suc6

berrie.
oeps... toch een te kort kabeltje
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:25.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl