Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen

Mededelingen

Internet - Algemeen Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 9 oktober 2009, 13:29   #1
bassie78
Junior Member
 
bassie78's schermafbeelding
Standaard Pagina's laden

Hallo,

Ik heb al een tijdje het probleem dat de internetpagina's niet geladen kan worden, geeft elke keer na een tijdje "server niet gevonden" aan.
Wanneer ik de modem (Arris TM501B) en de router (Netgear WGR614v6) opnieuw herstart wil het wel weer werken, maar ook nog niet echt super.

Enig idee hoe dit op te lossen is zodat de pagina's toch normaal geladen kan worden?
bassie78 is offline  
Oud 10 oktober 2009, 06:40   #2
RCV
Member
 
RCV's schermafbeelding
Standaard

Ik heb sinds ongeveer een anderhalve week hetzelfde.
Maar met de motorola modem en de sitecom WL-173 router.
Met gamen ben ik op dat moment wel gewoon online.
Ik heb ook dat na reboot Modem/router alles weer normaal werkt.
RCV is offline  
Oud 10 oktober 2009, 11:20   #3
bassie78
Junior Member
 
bassie78's schermafbeelding
Standaard

Ik denk zelf dat het aan de router ligt, het probleem is ook ontstaan na de snelheidsverhoging van Ziggo. Laat ik de router er tussen uit dan werkt wel alles zoals het hoort.
bassie78 is offline  
Oud 11 oktober 2009, 09:43   #4
thomas999
Senior Member
 
thomas999's schermafbeelding
Standaard

Blijkbaar vindt de router niet het IP adres van de DNS server.
Toch wat aan de instellingen veranderen.
thomas999 is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Internet - Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl