Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 9 oktober 2009, 14:24
Marcomp3's schermafbeelding
Marcomp3 Marcomp3 is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Bilthoven
Berichten: 50
Standaard Kan het in één keer goed?

Sinds ruim een week heb ik All in One Extra. Dinsdag al een monteur langs geweest, omdat de snelheid niet goed was. Er is een filter in mijn datakabel geplaatst, want dan hoeft het modem niet de gehele bandbreedte af te zoeken. Nu heb ik in het gunstigste geval 43 mega, waar 50 het max is. Redelijk, niet om te brullen. Nieuwsgroepen kan ik niet meer op, want ik zit aan mijn datalimiet. (heb ik dat?) Contactformulier ingevuld, en kreeg een keurig antwoord na een dag of 4, met daarin een kopie van de algemene voorwaarden. Standaard antwoordje, kan ik zelf ook wel opzoeken. Maar volgens mij heb ik geen limiet, dus maar weer een nieuw formulier ingevuld. Zal dus wel weer een dag of 4 gaan duren eer ik antwoord heb.
Bij wie gaan de nieuwsgroepen wel goed? Doe ik wat verkeerd?
Als men bij de helpdesk mijn klantnummer verifiëren, zien ze volgens mij ook welk pakket ik heb?? Begint zéér moeizaam.....
  #2  
Oud 9 oktober 2009, 17:00
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marcomp3 Bekijk bericht
Bij wie gaan de nieuwsgroepen wel goed? Doe ik wat verkeerd?
Bij mij gaan de nieuwsgroepen goed...

Ziggoserver is echter wel slave, maar met 800GB gemiddeld per maand, haal ik voldoende via Ziggo binnen.
  #3  
Oud 12 oktober 2009, 09:51
Marcomp3's schermafbeelding
Marcomp3 Marcomp3 is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Bilthoven
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Bij mij gaan de nieuwsgroepen goed...

Ziggoserver is echter wel slave, maar met 800GB gemiddeld per maand, haal ik voldoende via Ziggo binnen.
Als ik 1GB binnen heb, slaat de Ziggo-server weer op slot, en moet ik weer verder met mijn pay-server.
Werkt dus voor geen meter.....
  #4  
Oud 12 oktober 2009, 15:32
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marcomp3 Bekijk bericht
Als ik 1GB binnen heb, slaat de Ziggo-server weer op slot, en moet ik weer verder met mijn pay-server.
Werkt dus voor geen meter.....
Bij jou misschien niet, hier wel...



Sinds 11 september...
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:38.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl