Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 8 oktober 2009, 20:31
jowel's schermafbeelding
jowel jowel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2008
Locatie: nuth @home
Berichten: 2
Standaard webspace

Ziggo heeft voor alle gebruikers een prive drive, waar bestanden op geplaatst kunnen worden.
Ik heb dit geprobeerd, maar het lukt mij niet vanaf mijn pc bestanden op deze schijf te plaatsen omdat ik geen ikonen van de mappen zie.

Via en andere pc (op mijn werk) is het mij wel gelukt. Wie weet of ik een bepaalde instelling moet wijzigen (of hoe ik het moet doen) om bestanden in de prive map te kunnen plaatsen.
Ik heb IE 8, terwijl op de pc waar het wel lukt IE 7 staat.

alvast bedankt voor de tips,

Jowel
  #2  
Oud 8 oktober 2009, 21:34
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

De webspace werkt helaas alleen met IE7 of lager. Je kan het beste IE7 terugzetten of Firefox downloaden (www.getfirefox.com). Daarbij moet je dan wel de juiste plugin hebben en ik weet niet welke dat is.
__________________
Please Google your question before asking.
  #3  
Oud 8 oktober 2009, 21:44
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.473
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
De webspace werkt helaas alleen met IE7 of lager. Je kan het beste IE7 terugzetten of Firefox downloaden (www.getfirefox.com). Daarbij moet je dan wel de juiste plugin hebben en ik weet niet welke dat is.
Met IE8 werkt het ook gewoon hoor, tenminste bij mij wel. Terugzetten van IE7 lijkt me niet verstandig. Verder kun je IE-8 ook in compatibiliteitsmodus zetten (knopje rechts van de adresbalk) op websites waar je een probleem mocht hebben.


In dit topic staat ook het een en ander hoe je kunt inloggen.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #4  
Oud 8 oktober 2009, 21:45
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Mijn excuses voor het verkeerde advies... Ik heb zelf geen IE8 (heb die update overgeslagen ) en dit is wat ik op mijn werk te horen krijg als advies, vandaar.
__________________
Please Google your question before asking.
  #5  
Oud 8 oktober 2009, 22:25
jowel's schermafbeelding
jowel jowel is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 mei 2008
Locatie: nuth @home
Berichten: 2
Standaard

De mogelijkheid heb ik gevonden, met enige hulp.
De privemap is een onderdeel van mijn netwerklocaties.

Als ik mijn netwerk open zie ik de prive map en openbare map staan, hier open ik de betreffende map en kan bestanden toevoegen, verwijderen enz.

dit wilde ik even laten weten voor degene die met hetzelfde probleem zitten.

groeten,

Jowel
  #6  
Oud 1 november 2009, 18:19
hjdv's schermafbeelding
hjdv hjdv is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles in 1: Motorola SBV5121E
DTV: Samsung dcb-h360R
Berichten: 2
Standaard Ziggo Websapce

Ik heb van de week foto's op mijn Ziggo webspace gezet. Tijdens het kopieren lijkt alles normaal te zijn, echter een aantal foto's op de webspace krijgen lengte 0 bytes, of b.v. allemaal dezelfde lengte. Bij het terug kopieen naar mijn lokale schijf, blijken de foto's niet of soms maar half opgeslagen te zijn. Wie weet een oplossing? Ik gebruik IE8.
  #7  
Oud 8 november 2009, 23:10
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Zou het kunnen dat je geen ruimte meer hebt?

Welke Ai1 variant heb je? De ruimte die je krijgt is afhankelijk van het abonnement:

Basis: 25 MB
Plus: 100 MB
Extra: 250 MB
  #8  
Oud 9 november 2009, 19:21
hjdv's schermafbeelding
hjdv hjdv is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles in 1: Motorola SBV5121E
DTV: Samsung dcb-h360R
Berichten: 2
Standaard Webspace

Bedankt voor je reactie Tja,

Ik heb hier nog eens naar gekeken en inderdaad staan die limieten aangegeven. Ik herinner mij, dat ik iets van 2 GByte Webspace voorbij heb zien komen. Kan niet meer terug vinden waar ik dat las. Op dit moment heb ik er 53,6 MB op staan, en met ingepakte bestanden werkt het, met losse bestanden op een of andere manier niet (goed).

groet,

Henk
  #9  
Oud 9 november 2009, 21:27
Chris001's schermafbeelding
Chris001 Chris001 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 november 2009
Locatie: @Home
Berichten: 18
Standaard

Het makkelijkste is om de bestanden te uploaden via een FTP programma. Ik heb in het verleden veel problemen gehad met het uploaden van bestanden via de browser, dat alles vast bleef hangen. Sinds ik de bestanden upload via FTP heb ik daar geen last meer van.

Weet iemand hoeveel bandbreedte dat je mag verbruiken? Ik heb namelijk een 20mb bestand (installatiepakket) wat misschien wel vele honderden keren per maand gedownload kan worden en ik vraag me af of Ziggo daar moeilijk over gaat doen.
  #10  
Oud 10 november 2009, 01:05
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Fair Use dacht ik... Je krijgt als het uit de hand loopt in elk geval eerst een waarschuwing voordat er enge dingen gebeuren.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws


Favorieten/bladwijzers



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:50.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl