Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung

Mededelingen

Samsung Nieuws, vragen en opmerkingen over Samsung CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 7 oktober 2009, 18:36
Gnobama's schermafbeelding
Gnobama Gnobama is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 6
Standaard Alternatieve CI+ oplossing gevraagd

Beste Ziggo gebruikers,

Ik heb sinds een paar dagen een Samsung 40LE530 toestel waarvan de laatste 4 cijfers van het model op WXXU zijn.

Omdat ik mijn type tv niet op ziggo.nl zag staan heb ik voor de zekerheid even gebeld.
Volgens Ziggo was dit geen enkel probleem...
Ik heb vervolgens een CI+ module besteld en die deed het natuurlijk niet....

Omdat ik door de bomen het bos niet meer zie wil ik aan de mede ziggo gebruikers vragen welke mogelijkheden ik nu nog heb.
Het liefst haal ik een module die ik in de tv kan steken zodat ik 1 afstandbediening kan blijven gebruiken.

Een andere optie is de samsung hd decoder van boven naar beneden halen of een nieuwe hd decoder halen.
Echter heeft dit zoals gezegd niet mijn voorkeur.

Mvg,
Raymond
  #2  
Oud 7 oktober 2009, 20:30
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Het beste is als het kan je CI+ module omruilen voor een Alphacript module alhoewel deze niet ondersteund wordt door Ziggo. Er zijn nog veel gebruikers die deze module gebruiken.
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #3  
Oud 7 oktober 2009, 21:05
Gnobama's schermafbeelding
Gnobama Gnobama is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 6
Standaard

Maar dan moet ik aan een smartcard van Ziggo zien te komen of kan ik die gewoon een aanvragen?
  #4  
Oud 7 oktober 2009, 21:25
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gnobama Bekijk bericht
Maar dan moet ik aan een smartcard van Ziggo zien te komen of kan ik die gewoon een aanvragen?
Smartcards van Ziggo zijn via vele online webwinkels te verkrijgen of bij een retailer bij je in de buurt zolas Mediamart enz...... Wel opletten met de prijzen voor de smartcard, verschillen nogal per (web)winkels.
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #5  
Oud 7 oktober 2009, 23:01
Gnobama's schermafbeelding
Gnobama Gnobama is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 6
Standaard

Dank je wel voor je hulp!
Maar als ik het goed begrijp dan loop ik de kans dat als Ziggo morgen een update doorvoert dat de alphacrypt dan al niet meer werkt?


  #6  
Oud 7 oktober 2009, 23:09
Barbarian's schermafbeelding
Barbarian Barbarian is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in één plus|Cisco EPC 3928
DTV: SMiT CI+ CAM (Samsung UE40F5700A)|Samsung SMT-C7140|Cisco 8485DVB|Humax IR-FOX C| TV Extra
Berichten: 1.308
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gnobama Bekijk bericht
Dank je wel voor je hulp!
Maar als ik het goed begrijp dan loop ik de kans dat als Ziggo morgen een update doorvoert dat de alphacrypt dan al niet meer werkt?
Dat zal zo'n vaart niet lopen, maar pin me er niet op vast, ze ondersteunen het niet en blokkeren het ook nog niet op dit moment, maar alles is onder voorbehoud. Zie ook de volgende topics : http://ziggo-gebruikers.nl/forum/forumdisplay.php?f=125
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
  #7  
Oud 7 oktober 2009, 23:38
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.444
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gnobama Bekijk bericht
Maar als ik het goed begrijp dan loop ik de kans dat als Ziggo morgen een update doorvoert dat de alphacrypt dan al niet meer werkt?
Dat zal dan niet zomaar een 'simpele' update zijn.
Zie ook dit draadje:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Iets heel anders is het functioneren van de AlphaCrypt in een 'gewoon' CI slot. Ziggo kan hier niets tegen ondernemen zonder iets aan de thans gebruikte codering te veranderen en zonder dat alle thans in gebruik zijnde gecertificeerde decoders en PVR's van een firmware update van de geïntegreerde CAM worden voorzien, en dat is echt een major operation. Mogelijk moeten dan ook alle in gebruik zijnde smartcards worden omgewisseld. Een en ander betekent dat het echt uitgesloten is dat de AlphaCrypt bij Ziggo 'zomaar' van de ene dag op de andere niet meer zal functioneren.
  #8  
Oud 7 oktober 2009, 23:40
Gnobama's schermafbeelding
Gnobama Gnobama is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Oisterwijk
Berichten: 6
Standaard

Okay dat is dan een hele geruststellende gedachte
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:06.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl