Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 6 oktober 2009, 17:47
Bert V.'s schermafbeelding
Bert V. Bert V. is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 juni 2009
Locatie: den Haag
Ziggo Internet: standaard + film 1
DTV: Humax 9200c + Humax 5050c
Berichten: 40
Standaard Geluidsvertraging opslaan?

Lipsynchroon.

Als alles aanstaat, de tv, de versterker en de Humax 5050c dan wordt de Humax geluidsvertraging afgesteld op 120ms. Alles werkt dan prima. Gaat alles uit en wordt weer ingeschakeld dan is het weer foute boel. Dan roep ik in het menu, van de Humax, de instelling van de vertraging op en die staat dan nog steeds op 120ms. Vervolgens ga ik weer uit het menu en alles loopt weer synchroon. Door in het menu te gaan wordt de vertraging weer ingeschakeld??? Dit moet toch, op een of andere manier, opgeslagen kunnen worden. De gebruiksaanwijzing vertelt hier niets over.
  #2  
Oud 6 oktober 2009, 20:17
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bert V. Bekijk bericht
Lipsynchroon.

Als alles aanstaat, de tv, de versterker en de Humax 5050c dan wordt de Humax geluidsvertraging afgesteld op 120ms. Alles werkt dan prima. Gaat alles uit en wordt weer ingeschakeld dan is het weer foute boel. Dan roep ik in het menu, van de Humax, de instelling van de vertraging op en die staat dan nog steeds op 120ms. Vervolgens ga ik weer uit het menu en alles loopt weer synchroon. Door in het menu te gaan wordt de vertraging weer ingeschakeld??? Dit moet toch, op een of andere manier, opgeslagen kunnen worden. De gebruiksaanwijzing vertelt hier niets over.
wordt meegenomen in de nieuwe release
  #3  
Oud 6 oktober 2009, 20:54
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bert V. Bekijk bericht
Lipsynchroon.

Als alles aanstaat, de tv, de versterker en de Humax 5050c dan wordt de Humax geluidsvertraging afgesteld op 120ms. Alles werkt dan prima. Gaat alles uit en wordt weer ingeschakeld dan is het weer foute boel. Dan roep ik in het menu, van de Humax, de instelling van de vertraging op en die staat dan nog steeds op 120ms. Vervolgens ga ik weer uit het menu en alles loopt weer synchroon. Door in het menu te gaan wordt de vertraging weer ingeschakeld??? Dit moet toch, op een of andere manier, opgeslagen kunnen worden. De gebruiksaanwijzing vertelt hier niets over.
Ter info: Was ook al gemeld en opgenomen in de Bug lijst van het Bug&Wishlist topic.
- Hetzelfde geld voor de ingestelde audiovertraging, hiervoor moet men na het opnieuw inschakelen eerst weer door het menu
__________________
Power is nothing without control !!!
  #4  
Oud 6 oktober 2009, 20:58
Bert V.'s schermafbeelding
Bert V. Bert V. is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 juni 2009
Locatie: den Haag
Ziggo Internet: standaard + film 1
DTV: Humax 9200c + Humax 5050c
Berichten: 40
Standaard

Dank!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:50.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl