Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo-Gebruikers.nl > Overige onderwerpen > Windows

Mededelingen

Windows Hulp en informatie over Windows

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 4 oktober 2009, 17:05
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zapp Brannigan Bekijk bericht
Ga naar about:config, beloof om voorzichtig te zijn en controleer dan even de setting voor browser.search.defaultenginename.
Daar staat Google... heb wel bij browser.search.order.2 yahoo staan, maar kan dat niet wijzigen.
__________________
Please Google your question before asking.
  #12  
Oud 4 oktober 2009, 17:33
Zapp Brannigan's schermafbeelding
Zapp Brannigan Zapp Brannigan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2008
Locatie: Hoofddorp
Ziggo Internet: nee
DTV: nee
Berichten: 3.674
Standaard

Na wat verder speuren in de instellingen ben ik erachter gekomen dat je de setting 'keyword.URL' moet hebben. Standaard staat deze op 'http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q='. Mogelijk is het kiezen van Herinitialiseren uit het contextmenu voldoende.
  #13  
Oud 4 oktober 2009, 17:37
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Malware scanner is klaar en heeft niks gevonden \o/ Ga avg nog wel even laten scannen.
Waar vind ik dat herinitialiseren?
__________________
Please Google your question before asking.
  #14  
Oud 4 oktober 2009, 17:38
Zapp Brannigan's schermafbeelding
Zapp Brannigan Zapp Brannigan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2008
Locatie: Hoofddorp
Ziggo Internet: nee
DTV: nee
Berichten: 3.674
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Waar vind ik dat herinitialiseren?
Contextmenu, je weet wel, rechts klikken.
  #15  
Oud 4 oktober 2009, 17:46
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Excuus, ik kende de term 'contextmenu' niet Maar herinitialiseren is niet actief, staat grijs, dus dat gaat niet.
__________________
Please Google your question before asking.
  #16  
Oud 4 oktober 2009, 17:56
Zapp Brannigan's schermafbeelding
Zapp Brannigan Zapp Brannigan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2008
Locatie: Hoofddorp
Ziggo Internet: nee
DTV: nee
Berichten: 3.674
Standaard

Als de die grijs is, dan denkt Firefox dat de waarde al op de standaardinstelling staat. (Wat is de huidige waarde eigenlijk van keyword.URL eigenlijk?).

Als je wel voor aanpassen kunt kiezen kun je de waarde veranderen in 'http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=' en zou het weer normaal moeten werken.

Zoniet, dan weet ik het helaas ook niet meer.
  #17  
Oud 4 oktober 2009, 18:06
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

keyword.URL;http://www.google.com/search?ie=UTF-...ient&gfns=1&q=

Staat-ie al op dus... nja, bedankt voor de tips, ik laat vanavond m'n man wel ff prutsen ^^
__________________
Please Google your question before asking.
  #18  
Oud 4 oktober 2009, 18:28
dieco's schermafbeelding
dieco dieco is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Drenthe/@Home
Ziggo Internet: AiE Plus + Netgear WNR3500 + Netgear WN111v2
DTV: CI+
Berichten: 535
Standaard

Nog even nagedacht ...
Het is nogal drastisch maar als je een nieuw profiel maakt ben je, als het goed is, alles kwijt. Eventueel kun je je bladwijzers enz. even back-uppen met Mozbackup en dan terugplaatsen in je nieuwe profiel (NIET de extensies e.d.).
__________________

I don't suffer from insanity ... I enjoy every minute of it!!!
I do suffer from reality though
  #19  
Oud 4 oktober 2009, 18:36
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Je bedoelt een nieuw Windows-profiel of alleen Firefox opnieuw installeren?
__________________
Please Google your question before asking.
  #20  
Oud 4 oktober 2009, 18:39
dieco's schermafbeelding
dieco dieco is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Drenthe/@Home
Ziggo Internet: AiE Plus + Netgear WNR3500 + Netgear WN111v2
DTV: CI+
Berichten: 535
Standaard

Nee, ik bedoel echt alleen een gloednieuw Firefox-profiel ...
Ik kan je helaas niet zo uit m'n hoofd vertellen hoe je dat doet, maar wil het wel even voor je opzoeken als je dat wilt

Opgezocht:

LET OP: Na deze methode moet je je extensies allemaal opnieuw installeren!!

Download en installeer Mozbackup
Start Mozbackup en volg de instructies
Let goed op welke vinkjes je laat staan, want je wilt de extensies e.d. niet back-uppen
Laat het progje z'n werk doen ... en onthoudt waar de backup staat.


= Sluit Firefox af als deze is opgestart.
= Ga via de verkenner naar C:\Program Files\Mozilla Firefox
= Klik met de rechter muisknop op Firefox.exe en kies voor 'Snelkoppeling maken'
= Klik met de rechter muisknop op 'Snelkoppeling naar firefox.exe' en kies voor 'Eigenschappen'
= Verander de regel 'Doel' van "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" naar "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p en klik op 'OK'
= Start Firefox nu op via de snelkoppeling 'Snelkoppeling naar firefox.exe', de Profiel Manager wordt gestart
= Klik op 'Create Profile' en volg de instructies
= Selecteer het nieuwe profiel en klik op 'Start Firefox'
= Firefox start met het nieuwe profiel ... en nu kun je dus je extensies een voor een opnieuw installeren en je backupje terugzetten (dat laatste ook met Mozbackup)

De snelkoppeling die je bij stap 4/5 hebt gemaakt kun je eventueel laten staan ... voor een eventuele volgende keer (die ik je overigens niet gun)

Veel succes!!
__________________

I don't suffer from insanity ... I enjoy every minute of it!!!
I do suffer from reality though

Laatst gewijzigd door dieco; 4 oktober 2009 om 18:51 Reden: Gegevens opgezocht
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo-Gebruikers.nl > Overige onderwerpen > Windows




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:42.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl