Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo-Gebruikers.nl > Overige onderwerpen > Windows

Mededelingen

Windows Hulp en informatie over Windows

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 4 oktober 2009, 14:14
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard Firefox zoekt ineens standaard met Yahoo

Als ik in de adresbalk van Firefox een woord of zin intypte, werd daar een url bij gevonden en als dat niet lukte ging Vuurvosje zoeken met Google op de ingetypte termen en kreeg ik keurig Google resultaten te zien.
Nu heb ik onlangs PDF Creator geïnstalleerd omdat ik regelmatig dingen moet printen naar PDF. Bij de installatie heb ik de Yahoo Search Bar uitgevinkt, zodat die niet mee geïnstalleerd zou worden. Vind dat nogal onnodig. Nu startte ik net Firefox en had ik tóch die balk en als ik nu in de adresbalk een zoekterm intik gaat Firefox zoeken met Yahoo ipv Google.
Weet iemand hoe ik dat Yahoo gezeik uit moet schakelen en weer gewoon standaard met Google kan laten zoeken?
__________________
Please Google your question before asking.
  #2  
Oud 4 oktober 2009, 14:16
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Als ik in de adresbalk van Firefox een woord of zin intypte, werd daar een url bij gevonden en als dat niet lukte ging Vuurvosje zoeken met Google op de ingetypte termen en kreeg ik keurig Google resultaten te zien.
Nu heb ik onlangs PDF Creator geïnstalleerd omdat ik regelmatig dingen moet printen naar PDF. Bij de installatie heb ik de Yahoo Search Bar uitgevinkt, zodat die niet mee geïnstalleerd zou worden. Vind dat nogal onnodig. Nu startte ik net Firefox en had ik tóch die balk en als ik nu in de adresbalk een zoekterm intik gaat Firefox zoeken met Yahoo ipv Google.
Weet iemand hoe ik dat Yahoo gezeik uit moet schakelen en weer gewoon standaard met Google kan laten zoeken?
Invoegtoepassingen uitschakelen? Standaard zoekmachine ergens kiezen?
  #3  
Oud 4 oktober 2009, 14:20
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Standaard zoekmachine kan ik nergens instellen, had ik al naar gekeken. En wat bedoel je met invoegtoepassingen? Heb nergens zoiets kunnen vinden...
Overigens kan ik met ctrl+k 'zoeken op het web' en dan springt de cursor wel automatisch naar Google zoekbalkje rechts van mijn adresbalk. Dus blijkbaar staat de standaard zoekmachine wel op Google, maar vind 't vreemd dat-ie met Yahoo zoekt dan als ik in de adresbalk iets intype...
__________________
Please Google your question before asking.
  #4  
Oud 4 oktober 2009, 14:26
dieco's schermafbeelding
dieco dieco is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Drenthe/@Home
Ziggo Internet: AiE Plus + Netgear WNR3500 + Netgear WN111v2
DTV: CI+
Berichten: 535
Standaard

Menu Extra - Add-ons (tabblad 'extensies') - klik op de Yahoo add-on en dan op 'de-installeren'
Klik op 'OK'
Na het de-installeren even je vuurvliegje opnieuw opstarten

Dat zou Yahoo om zeep moeten helpen ... als ie in je extensies staat tenminste
__________________

I don't suffer from insanity ... I enjoy every minute of it!!!
I do suffer from reality though
  #5  
Oud 4 oktober 2009, 14:28
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Gedaan De plug-in heette pdfforge overigens... die zat zo stom te doen. Maar het heeft geen effect gehad
__________________
Please Google your question before asking.
  #6  
Oud 4 oktober 2009, 14:38
dieco's schermafbeelding
dieco dieco is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Drenthe/@Home
Ziggo Internet: AiE Plus + Netgear WNR3500 + Netgear WN111v2
DTV: CI+
Berichten: 535
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Gedaan De plug-in heette pdfforge overigens... die zat zo stom te doen. Maar het heeft geen effect gehad
Uninstall PDFCreator en installeer 'em dan eens volgens de richtlijnen op onderstaande link ... misschien lost dat het probleempje op?! (ik doe ook maar wat )

http://www.terryscomputertips.com/co...pdfcreator.php
__________________

I don't suffer from insanity ... I enjoy every minute of it!!!
I do suffer from reality though
  #7  
Oud 4 oktober 2009, 15:33
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Gedaan, alle tips gevolgd en de add-on niet laten installeren (vind 'm nu ook niet bij Tools > Add-ons) maar het probleem blijft
EDIT: hij gaf nog de tip om te rebooten na het deïnstalleren en dan opnieuw te installeren. Dat ga ik nu doen.
__________________
Please Google your question before asking.
  #8  
Oud 4 oktober 2009, 15:41
dieco's schermafbeelding
dieco dieco is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2009
Locatie: Drenthe/@Home
Ziggo Internet: AiE Plus + Netgear WNR3500 + Netgear WN111v2
DTV: CI+
Berichten: 535
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Gedaan, alle tips gevolgd en de add-on niet laten installeren (vind 'm nu ook niet bij Tools > Add-ons) maar het probleem blijft
EDIT: hij gaf nog de tip om te rebooten na het deïnstalleren en dan opnieuw te installeren. Dat ga ik nu doen.
Misschien is het ook wel een goed idee om even goed naar spyware/malware te scannen.

(oftopic: oeh zie nu net dat dit mijn 70e bericht is ... jippiejajee )
__________________

I don't suffer from insanity ... I enjoy every minute of it!!!
I do suffer from reality though
  #9  
Oud 4 oktober 2009, 15:48
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Dat kan idd nog... want *grom* het probleem is er nog steeds...
__________________
Please Google your question before asking.
  #10  
Oud 4 oktober 2009, 16:50
Zapp Brannigan's schermafbeelding
Zapp Brannigan Zapp Brannigan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2008
Locatie: Hoofddorp
Ziggo Internet: nee
DTV: nee
Berichten: 3.674
Standaard

Ga naar about:config, beloof om voorzichtig te zijn en controleer dan even de setting voor browser.search.defaultenginename.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo-Gebruikers.nl > Overige onderwerpen > Windows




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:27.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl