Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-H360R (HDTV)

Mededelingen

Samsung DCB-H360R (HDTV) Ervaringen, vragen en opmerkingen over de High Definition kabelontvanger van Samsung

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 4 oktober 2009, 12:13
niqname's schermafbeelding
niqname niqname is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 juli 2007
Locatie: Heemstede Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 plus, Motorola
DTV: Humax 5050c/Samsung DCB-H360R
Berichten: 21
Standaard Blokvorming DCB-H360R

Ik heb constante blokvorming op de regionale kanalen met de Samsung DCB-H360R terwijl mijn Humax IHDR-5050C dit probleem niet heeft.
Ook op het gratis eredivisie live kanaal van deze maand heb ik dit probleem.

Heeft er iemand een sugestie om dit probleem op te lossen.
  #2  
Oud 1 januari 2010, 12:31
renem's schermafbeelding
renem renem is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 december 2009
Locatie: Oldeberkoop
Ziggo Internet: Alles in 1 basis
DTV: Humax en Samsung
Berichten: 7
Standaard

Ik merk zelf ook dat de Samsung schijnbaar wat gevoeliger is voor storingen.

Wat voor signaal ontvangst heb je en welke BER waarde?

(op het kanaal waar je storing ziet de info knop van je afstandsbediening een aantal keren achter elkaar indrukken moet op een gegeven moment deze gegevens laten zien)
  #3  
Oud 26 maart 2010, 20:46
gillan100's schermafbeelding
gillan100 gillan100 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 juli 2009
Locatie: geleen
Ziggo Internet: samsung en humax
DTV: humax
Berichten: 1
Question Blokvorming / verkleuring /

Hallo,

sinds de laatste update van zigo heb ik ook regelmatig een streep in beeld waarin verkleurde blokjes zichtbaar zijn. Dit komt af en toe de 5 minuten voor andere keren 1 x per 30 minuten. Ik heb niet kunnen merken dat dit verschilt per zender.
Heeft iemand anders dit probleem ook?
  #4  
Oud 27 maart 2010, 16:16
propper's schermafbeelding
propper propper is offline
Member
 
Geregistreerd: 2 juni 2008
Locatie: groningen-@home
DTV: Samsung DCB-H360RSA
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gillan100 Bekijk bericht
Hallo,

sinds de laatste update van zigo heb ik ook regelmatig een streep in beeld waarin verkleurde blokjes zichtbaar zijn. Dit komt af en toe de 5 minuten voor andere keren 1 x per 30 minuten. Ik heb niet kunnen merken dat dit verschilt per zender.
Heeft iemand anders dit probleem ook?
Ik zit dus met hetzelfde probleem. Ook valt het geluid soms voor een moment weg.

Stekker eruit gehad, verder alles geprobeerd maar het blijft terug komen.
  #5  
Oud 27 maart 2010, 19:21
g.korenblik's schermafbeelding
g.korenblik g.korenblik is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 31 juli 2009
Locatie: Diepenheim @home
Ziggo Internet: Alles in 1
DTV: Samsung DCB-360
Berichten: 1
Standaard

Sinds enkele dagen heb ik ook het probleem dat het geluid af en toe een seconde wegvalt en ook het beeld bij alle digitale zenders. Bij het beeld begint het met vaak groene blokjes willekeurig op het scherm, daarna vormen deze blokjes lijnen en daarna is het gehele scherm geblokt (overwegend groen). Het geluid kan dan nog wel goed zijn.
Door de stekker (of schakelaar aan de achterzijde) er 30 seconden uit te trekken is het probleem te verhelpen blijkbaar, tot nu toe.
Dus dat betekent nu dat ik 1 a 2x per week de stekker er uit moet trekken.
Waardoor kan dit veroorzaakt worden en wat kan ik er aan doen!
  #6  
Oud 27 maart 2010, 23:30
Fiselier's schermafbeelding
Fiselier Fiselier is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2008
Locatie: - Home
Berichten: 5
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem als de bovenstaande poster. Soms gaat het goed maar na een tijdje beginnen er zich al kleine blokjes te vormen in het beeld die vanzelf weer weggaan. Op een gegeven moment is het hele beeld geblokt en wordt het langzaam groen. Het geluid werkt nog wel met enkele haperingen maar het beeld blijft groen. Door het apparaat aan de achterkant aan- en uit te zetten is het probleem verholpen. Komt dit probleem bij meerdere gebruikers voor? Ik heb de decoder deze week al 3x moeten resetten.

edit: nog vergeten bij te voegen: als ik ga zappen komt de blauwe balk onderin wel gewoon goed en scherp in beeld. Het zijn dus puur de uitzendingen die niet werken.
  #7  
Oud 28 maart 2010, 01:18
prodix's schermafbeelding
prodix prodix is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2009
Locatie: Veenhuizen (Dr) @Home| (oud) Ziggo
Ziggo Internet: AI1 Extra + TV Extra / Ubee (wachtend op alternatief)
DTV: EU40B6000 met Neotion / EU37Fxxx met Smit / Humax 5300C / Anysee / iR-FOX
Berichten: 834
Standaard

Zeer herkenbaar dit, heb het zelf ook

Bij mij is dit "probleem" voortgekomen na de landelijke storing van Ziggo.
Daarvoor was het storen er niet. en ber is bij mij 0
Al moet ik zeggen dat NL3 HD het ergst is en de onvanger er soms helemaal zich erin verslikt en dus even uitgezet moet worden.

Verder was ik nog niet gekomen hiermee....
__________________
Off al the things i've lost, i miss my mind the most!
  #8  
Oud 1 april 2010, 22:05
jvgastel's schermafbeelding
jvgastel jvgastel is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 juni 2008
Locatie: Roosendaal @home
Ziggo Internet: Alles in één Extra, modem: Ubee EVM 320, Router: Linksys WRT320N
DTV: Cisco 8485DVB, Samsung DCB H360R, Panasonic TX-L37G10
Berichten: 75
Standaard

Net exact hetzefde meegemaakt. Stekker eruit en voorlopig doet ie het weer.

Is dit het begin van het einde?
  #9  
Oud 8 mei 2010, 20:50
ajaxmen's schermafbeelding
ajaxmen ajaxmen is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 juni 2008
Locatie: boxtel
DTV: samsung hd ontvanger
Berichten: 23
Angry blokvorming

ik heb ook de problemen die mensen hier vertellen ik heb alles al drie keer gecontroleerd maar blijf de problemen houden en inderdaad na de laatste update.trek de antenne kabel eruit er weer in en even gaat het weer goed gaat ook met de stroom zo al word het de laatste tijd steeds erger worden en ik heb altijd goed beeld gehad .ik heb een humax in een andere ruimte en die heeft het niet.ik denk dat de decoders de laatse update geen goed gedaan hebben.het beeld is ook niet meer zo duidelijk.ik denk dat het tijd word dat ziggo hier iets aan gaat doen.
  #10  
Oud 12 mei 2010, 14:14
hornet's schermafbeelding
hornet hornet is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 mei 2010
Locatie: marknesse
Berichten: 3
Standaard

Yep, hier nog een met hetzelfde probleem.
Alle kanalen vol gekleurde blokken en het geluid was slecht.
Een paar uur later nog eens getest, nog steeds hetzelfde probleem.

Een philips decoder boven deed het prima.

De Samsung losgehaald en boven getest, daar deed ie het goed.
En inderdaad.... toen ik em beneden weer aansloot deed hij het daar ook weer prima...

Tot nu toe alleen af en toe een paar blokjes, maar verder geen klachten.

Vreemd....
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Samsung > Samsung DCB-H360R (HDTV)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:07.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl