Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale TV - Algemeen

Mededelingen

Digitale TV - Algemeen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV van Ziggo welke niet in de overige forums thuis horen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 4 oktober 2009, 09:15   #1
Wesmsn
Senior Member
 
Wesmsn's schermafbeelding
Standaard Rode Knop??

Hoi allemaal

Gisteren met K2 Zoekt K3
Konden de belgiéche mensen
Die digitale tv hebben via digitale tv stemmen
Via de rode knop

Waneer kan dit ook bij ziggo??
Dit kon toch wel bij upc toch??
Wesmsn is offline  
Oud 4 oktober 2009, 11:13   #2
Zigmund
Banned User
 
Zigmund's schermafbeelding
Standaard

Dt kan toch alleen als je interactieve tv heb? Dus wel bij Ziggo via Interactieve tv
Zigmund is offline  
Oud 4 oktober 2009, 23:49   #3
tja
Senior Member
 
tja's schermafbeelding
Standaard

Ook daar niet, maar zal daar wel ingebouwd kunnen worden.
tja is offline  
Oud 9 oktober 2009, 07:12   #4
xahmol
Senior Member
 
xahmol's schermafbeelding
Standaard

UPC heeft dat inderdaad al jaren (alleen kennelijk niet voor K2 zoekt K3, ze zullen wel niet hebben willen betalen of zo).

Ziggo heeft ooit aangegeven rode knop diensten te willen introduceren met de Cisco 8455DVB en iTV, maar neem aan dat hun eerste prioriteit (terecht) nu licht bij het stabiel krijgen van dat platform.
xahmol is offline  
Oud 12 oktober 2009, 20:54   #5
Angelo
Senior Member
 
Angelo's schermafbeelding
Standaard

Ziggo heeft dit vroeger gehad. In den beginne van digitale TV was er Mr Zap. Iedereen had zo'n Mr Zap huurbox en die dingen werkten met het zogenaamde Open TV platform. De voorlopers van Ziggo zijn er destijds van afgestapt, omdat Open TV erg zwaar was voor de hardware en de Mr Zap boxen waren daardoor erg traag. UPC is ermee doorgegaan, omdat de moedermaatschappij van UPC nogal veel aandelen in Open TV had. Ik weet niet of de huidige generatie nog steeds op Open Tv gebaseerd is, of dat ze nu ook een andere techniek gebruiken.
Angelo is offline  
Oud 12 oktober 2009, 21:16   #6
MrDroopy
Senior Member
 
MrDroopy's schermafbeelding
Standaard

ook de Cisco draait op OpenTV.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
MrDroopy is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale TV - Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl