Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 4 oktober 2009, 10:15
Wesmsn's schermafbeelding
Wesmsn Wesmsn is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 16 april 2009
Locatie: Meppel @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: | Horizon Mediabox | Humax IHDR-5200C | TV Royaal | Ziggo Sport Totaal | Film 1 |
Berichten: 316
Standaard Rode Knop??

Hoi allemaal

Gisteren met K2 Zoekt K3
Konden de belgiéche mensen
Die digitale tv hebben via digitale tv stemmen
Via de rode knop

Waneer kan dit ook bij ziggo??
Dit kon toch wel bij upc toch??
  #2  
Oud 4 oktober 2009, 12:13
Zigmund's schermafbeelding
Zigmund Zigmund is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 25 mei 2009
Locatie: Cogas Almelo @Home
Ziggo Internet: AIE+, Arris
DTV: CI+/Humax IRHD-5000
Berichten: 1.078
Standaard

Dt kan toch alleen als je interactieve tv heb? Dus wel bij Ziggo via Interactieve tv
  #3  
Oud 5 oktober 2009, 00:49
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Ook daar niet, maar zal daar wel ingebouwd kunnen worden.
  #4  
Oud 9 oktober 2009, 08:12
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.974
Standaard

UPC heeft dat inderdaad al jaren (alleen kennelijk niet voor K2 zoekt K3, ze zullen wel niet hebben willen betalen of zo).

Ziggo heeft ooit aangegeven rode knop diensten te willen introduceren met de Cisco 8455DVB en iTV, maar neem aan dat hun eerste prioriteit (terecht) nu licht bij het stabiel krijgen van dat platform.
  #5  
Oud 12 oktober 2009, 21:54
Angelo's schermafbeelding
Angelo Angelo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 maart 2008
Locatie: Buchten / @Home
Ziggo Internet: AiE Extra / Arris modem
DTV: Samsung HDTV en Cisco
Berichten: 476
Standaard

Ziggo heeft dit vroeger gehad. In den beginne van digitale TV was er Mr Zap. Iedereen had zo'n Mr Zap huurbox en die dingen werkten met het zogenaamde Open TV platform. De voorlopers van Ziggo zijn er destijds van afgestapt, omdat Open TV erg zwaar was voor de hardware en de Mr Zap boxen waren daardoor erg traag. UPC is ermee doorgegaan, omdat de moedermaatschappij van UPC nogal veel aandelen in Open TV had. Ik weet niet of de huidige generatie nog steeds op Open Tv gebaseerd is, of dat ze nu ook een andere techniek gebruiken.
  #6  
Oud 12 oktober 2009, 22:16
MrDroopy's schermafbeelding
MrDroopy MrDroopy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: Voorburg
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Ziggo CH7465LG Connect Box | d-link dir-855
DTV: Horizon | Humax 5200c | Cisco 8455 | Samsung dcb-h360r | FireDTV
Berichten: 1.255
Standaard

ook de Cisco draait op OpenTV.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:05.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl