Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)

Mededelingen

Humax iHDR5050-C (HD-PVR) Ervaringen, vragen en opmerkingen over deze High Definition Personal Video Recorder van Humax

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 3 oktober 2009, 19:54
peterentwan's schermafbeelding
peterentwan peterentwan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2009
Locatie: 5682
Berichten: 2
Standaard Vastlopen van 5050c bij kanaal 950

Als ik kanaal 950 (lokale omroep) kies loopt de decoder vast, deze gaat dan boot(en) en als ie er bijna doorheen is boot ie opnieuw. Dit euvel is gekomen sinds zaterdag 3 oktober. Wat me ook opvalt is dat er nieuwe kanalen bij zijn gekomen en enkele verschoven kwa nummering.
Hebben meer mensen dit probleem sinds zaterdag 3 oktober.

Laatst gewijzigd door peterentwan; 3 oktober 2009 om 20:00
  #2  
Oud 3 oktober 2009, 20:14
Sjaool's schermafbeelding
Sjaool Sjaool is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 april 2009
Locatie: Emmeloord / Ziggo
Ziggo Internet: Connect en Play Complete / Technicolor TC7210 / WNDR3700 v1
DTV: Horizon Mediabox / Humax iHDR-5200C / Humax iHDR-5050C / Samsung UE32F5500
Berichten: 2.869
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peterentwan Bekijk bericht
Als ik kanaal 950 (lokale omroep) kies loopt de decoder vast, deze gaat dan boot(en) en als ie er bijna doorheen is boot ie opnieuw. Dit euvel is gekomen sinds zaterdag 3 oktober. Wat me ook opvalt is dat er nieuwe kanalen bij zijn gekomen en enkele verschoven kwa nummering.
Hebben meer mensen dit probleem sinds zaterdag 3 oktober.
Decoder uit zetten, antennekabel er uit halen.
De ontvanger weer opstarten zonder antennekabel er in.
Ander kanaal kiezen en antennekabel weer aansluiten.

Dit zou het probleem moeten oplossen van het rebooten.

Verder kanaal 950 even mijden tot dit probleem opgelost is.

Het is al eens eerder gebeurt bij Het Gesprek.
Hier was de oorzaak de Teletekst van dit kanaal.
Dit heeft ook ongeveer 1 dag geduurd.
Lees anders deze thread even.

Dat van de kanaalnummering en nieuwe kanalen klopt, dit is ook aangekondigt door Ziggo.

Laatst gewijzigd door Sjaool; 3 oktober 2009 om 20:19
  #3  
Oud 4 oktober 2009, 01:28
Fertolli's schermafbeelding
Fertolli Fertolli is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 december 2008
Locatie: Den Bosch / Ziggo
DTV: Humax iHDR5200
Berichten: 14
Standaard

Zaterdagavond ook hetzelfde probleem gehad. Door de antennekabel eruit te halen, heb ik de eeuwige boot kunnen onderbreken en werkt alles weer ok. Voorlopig mijd ik het kanaal maar even.
  #4  
Oud 4 oktober 2009, 12:33
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjaool Bekijk bericht
Decoder uit zetten, antennekabel er uit halen.
De ontvanger weer opstarten zonder antennekabel er in.
Ander kanaal kiezen en antennekabel weer aansluiten.

Dit zou het probleem moeten oplossen van het rebooten.

Verder kanaal 950 even mijden tot dit probleem opgelost is.

Het is al eens eerder gebeurt bij Het Gesprek.
Hier was de oorzaak de Teletekst van dit kanaal.
Dit heeft ook ongeveer 1 dag geduurd.
Lees anders deze thread even.

Dat van de kanaalnummering en nieuwe kanalen klopt, dit is ook aangekondigt door Ziggo.
Welk netwerk-id gebruik je. Er wordt immers geen Lokale omroep aangeboden in het pakket.
  #5  
Oud 4 oktober 2009, 12:34
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fertolli Bekijk bericht
Zaterdagavond ook hetzelfde probleem gehad. Door de antennekabel eruit te halen, heb ik de eeuwige boot kunnen onderbreken en werkt alles weer ok. Voorlopig mijd ik het kanaal maar even.
Ontvang je op dit kanaal Lokale omroep Oss normaal gesproken ?
  #6  
Oud 4 oktober 2009, 14:13
Sjaool's schermafbeelding
Sjaool Sjaool is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 27 april 2009
Locatie: Emmeloord / Ziggo
Ziggo Internet: Connect en Play Complete / Technicolor TC7210 / WNDR3700 v1
DTV: Horizon Mediabox / Humax iHDR-5200C / Humax iHDR-5050C / Samsung UE32F5500
Berichten: 2.869
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Welk netwerk-id gebruik je. Er wordt immers geen Lokale omroep aangeboden in het pakket.
Ik heb gewoon id 9003 hoor.

Ik ging er al automatisch van uit dat hij de Regionale zender bedoelde en niet de Lokale omroep.
Maar het leek op een zelfde soort geval als dat van Het Gesprek.
  #7  
Oud 4 oktober 2009, 15:57
Fertolli's schermafbeelding
Fertolli Fertolli is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 10 december 2008
Locatie: Den Bosch / Ziggo
DTV: Humax iHDR5200
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ontvang je op dit kanaal Lokale omroep Oss normaal gesproken ?
Klopt helemaal, D-TV Oss met netwerk ID 1111.
Zojuist even getest, maar mijn Humax loopt er nog steeds op vast.
  #8  
Oud 4 oktober 2009, 16:01
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.075
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fertolli Bekijk bericht
Klopt helemaal, D-TV Oss met netwerk ID 1111.
Zojuist even getest, maar mijn Humax loopt er nog steeds op vast.

Goed om te weten. Er wordt namelijk lokaal een encoder gebruikt die kennelijk data geneneert waar de humax niet mee overweg kan. De toegepaste encoder is gekijk aan die van "Het gesprek"
  #9  
Oud 4 oktober 2009, 23:45
peterentwan's schermafbeelding
peterentwan peterentwan is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2009
Locatie: 5682
Berichten: 2
Standaard

Ik ontvang idd lokale omroep Oss terwijl ik in Best woon, kanaal 950 geeft dan aan lokale omroep Oss en de decoder loopt dan vast. Dit probleem doet zich pas voor sinds zaterdag 3 oktober en ik heb de 5050c al ruim en half jaar, nooit eerder deze problemen gehad.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Humax > Humax iHDR5050-C (HD-PVR)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:41.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl